STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Beyler ne gerek var Allah askına Lass a paşalar gibi Sabri oynar onun yerine , yürüye yürüye Kazım oynar Messi yerine , Diego yerine Engin Baytar var . Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleri . İyi de 3 kurusluk takımlara yenilince yerle bir olan prestij ne olacak Çok bilmiş Sinyor Terim ?

Şımarıklığın can sıkıcı. Birgün karşılaşırsan bunları hocanın yüzüne söyle.

Vizyon koymuşsak alacağız hocam . Hemen tezimi öne sürüyorum . Zapata , Leo Franco , Aykut , Ufuk , De Santchis ; kaç para verdin bu adamlara totalde . Yaklaşık 5-6 değil mi . Ne verim aldın bu adamlardan 0 kocam bir 0 . Muslera yı aldın kaç sene verim alırsın ben sana söyleyim 10 sene transfer yapma emin ol kimsenin sesi çıkmaz .

Sarp , Barış , Ayhan , Culio , Cana , Misi , Elano ; kaç para verdin bu adamlara da . 20 si vardır . Melo , Selçuk bonservisli alsan o kadar etmez değil mi .

Serdar Taşçı , Gökhan Töre , Mehmet Ekici , Hamit , Ersan , Hasan Ali , Tunay . Seç beğen al bunlardan . Serdar Taşçı ve Mehmet Ekici yi alsan 6 sene transfer yapma o mevkiye 7. senede adam al emin ol ne gereği vardı dersin .

Serdar , Mehmet , Hasan Ali , Tunay , Hamit bu takımı fişekler , ateşler , barutlar .

Fatih Terim'i gördüğümde söyleyeceğim bunları

Geçen sezon en az gol atan takımlardan biriydik ve hücum bölgesine takviye yapılmadı. Sorun sadece Sabri, Servet falan değil . Hücum gücün yüksek olduğunda zaten 2-3 tane atacaksın. Rakip ileri çıkmaya çekinecek. Bunun hala gözlemlenememiş olması beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Umarım devre arasına kadar idare ederiz ve gerekli takviyeleri yaparız. En az 2 tane hücum oyuncusu lazım. Baros ve gerekirse Elmander de gönderilmeli.

Bugün Fatih Terim Ocak ayında alınacağını üstü kapalı söyledi abi.Ancak bu kadar zaman varken 1 tane adamın kadroya dahil edilememesinin izahı sadece paradır.

Hacı Hasan Ali yi yazıyorsun Serdar Aziz sanırım bunları yazıyorsun bunları Galatasaray a getirecek para henüz basılmadı.Kayseri den Hasanı istesen Hurma "Klübüde üstüme yapaacan mı" diye girer lafa Serdar Aziz i almaya kalkarsan aynı şekilde.Hamit,Töre zaten yeni transfer oldular Serdar Taşçı Türkiye yi düşünmedi düşünmeyeceğinide söyledi Ersan diyorsun adam istemedi iste Bjk ne verdiyse fazlasını verdik olmadı son anda centilmenlik ayağına çekildik.

Kızacağına ben sana masumca sordum fiyatları sence nedir bu adamların.Bunu sordum.

Diyorsun ki 5 tane sağlam yerliyle tozunu atarız ligin bunu yapmalılar ama işte gerçekçi olup düşünmek lazım bu 5 yerli kimler olur diye.

İlk başta saydığın isimleri alan önceki yönetim, şu an ki değil. Onları aldılarsa bunları da alsınlar demek mantıklı değil.

Transferler tek taraflı olmuyor. "Bastır parayı al!" kağıt üstünde hoş görünsede, pratikte geçerliliği olan bir düşünce değil. Oyuncunun ve oynadığı kulübün rıza göstermesi lazım. Hamit şu an Real Madrid oyuncusu, Serdar Türkiye'ye gelmeyceğini kendisi söyledi, ki niye gelsin zaten... Tunay dediğin adam kim bilmiyorum. Hasan Ali Kayseri'de oynuyor, onlardan oyuncu almanın ne kadar zor bir iş olduğunu son yıllarda çok gördük.

Atıyorum, 2m'lik adama, 10m vermek de çözüm değil.

Hadi gelin gidip alalım diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum ki desem bile transfer sezonu bitti . Hamit , Real Madrid de mi oynuyor . Sağol hocam bilgilendirmelerin için . Govou ortalığı inletiyordu Lyon dan ayrılmam diye , Başkan oldu galiba şimdi Lyon a . Kefen giyerim diyen Baliç , bu formayı giymedi galiba , ona özel birşeyler üretmiş olabilirler . Sayarım böyle tonla adam da , tartışma olmasın , sonuçta düşman değiliz birbirimize .

Muhabbetiniz bol olsun beyler o kadar uzun yazıyorsunuz ki oyuyamıyorum bari tartıstığınız konudan bahsedin de 2 laf edeyim :D

Doktorlar izleye izleye canım sıkıldı :D

Hacı bu adam ile anlaşılıp (gerçekçi bir miktarda) hocanın geri çevirdiğini sanmıyorum daha evvel defalarca Diarra yı istediğini söylemişti ancak yönetimde okadar çok çatlak ses vardı ki melo gelmeden önce bile bu takım yeterli diyorlardı hatırlarsan.Onların kurduğu bu bu baskı ortamında doğru düzgün kimseye gidemediiğimize inanıyorum.Forma tanıtımının olduğu gün adamın biri resmen çıktı bu kadro bize yeterli dedi ya şaka gibi ortada Melo ve Muslera hatta Eboue bile yokken. Adam akıllı transfer yapılmasını isteyen Başkanve Ali Dürüst ten baska kimse yoktu onun dışındakiler hep köstekti.

Allah aşkına şu açıklamayı yapan yada yaptıranlardan ne beklersin;

"Konuyla ilgili olarak Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan FIFA Menajeri Bayram Tutumlu, "Real Madrid'in Genel Direktörü Jose Angel Sanchez, başkan Perêz'den sonra Real Madrid'in transferdeki en önemli ismidir. Kendisi beni aradı. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Ebru Köksal, Saches'i aramış ve 'Diarra için istediğiniz fiyat çok pahalı' demiş. Bunu söyledi. Sanches, ayrıca bana fiyat konusunda Real Madrid'in son derece esnek davranacağını bu nedenle Madrid'te görüşme talep ettiklerini bildirdi" dedi."

İşte böyle açıklamalar yapan kafalara önce tepki göstermeliyiz Galatasaray için en iyisini isteyen ve bunun için uğraşan adama değil.

Bu konu uzar gider ama benim gördüğüm Başkan bence sözlerinin arkasında durmak için ekstra hiçbir çaba göstermedi. Borsaya bildirilipte alınmayan oyuncu sayısı 5. Başkan çıkıpta Sercan transferinden sonra eller cepte sanki o iddaali lafları ben söylememişim gibi '' Galatasaray'da transfer bitmez bunun daha devre arası var gelecek senesi var'' dedi an benim için inanılırlığı biraz sarsıldı. Bizim yöneticilerimiz hem transfer yapmayı beceremiyor hemde transferin bitmemesini bir marifet sanıyorlar.

Ali Dürüst konusunda da bence Ali Dürüst transfer konularını bırakılabilecek bir yönetici değil. Ben bu konuda Adnan Öztürk'ü daha bir vizyon sahibi olarak görüyorum. Sedat Doğan konusunda haklısınız ama işte bu çatlak sesleri susturabilecek adam başkandı ama malesef kendisi şike konusu dışında çok pasif kaldı.

Topla oynama oranımız %62 olması ve hiç gol pozisyonu üretemeden 2 gol yememiz. Şuursuzca yapılan ve 18'e gelince sönen ataklar. Bu takıma kesinlikle hücumcu orta saha, kanat ve forvet şart.

Şımarıklığın can sıkıcı. Birgün karşılaşırsan bunları hocanın yüzüne söyle.
Fatih Terim peygambermi eleştirmek yasak falan mı 3. Kez seni getirmişler basa sen Hala Sabriden orta saha , Eboueden sol açık yaratmaya çalışıyorsan ben eleştiririm arkadas . durum vahimken Polyannacilik oynamaya niyetim yok

Hacı Hasan Ali yi yazıyorsun Serdar Aziz sanırım bunları yazıyorsun bunları Galatasaray a getirecek para henüz basılmadı.Kayseri den Hasanı istesen Hurma "Klübüde üstüme yapaacan mı" diye girer lafa Serdar Aziz i almaya kalkarsan aynı şekilde.Hamit,Töre zaten yeni transfer oldular Serdar Taşçı Türkiye yi düşünmedi düşünmeyeceğinide söyledi Ersan diyorsun adam istemedi iste Bjk ne verdiyse fazlasını verdik olmadı son anda centilmenlik ayağına çekildik.

Kızacağına ben sana masumca sordum fiyatları sence nedir bu adamların.Bunu sordum.

Diyorsun ki 5 tane sağlam yerliyle tozunu atarız ligin bunu yapmalılar ama işte gerçekçi olup düşünmek lazım bu 5 yerli kimler olur diye.

Cüneyt Köz, Ömer Toprak, Atila Turan, Mervan Çelik. Tolga Ciğerci'yi de ekleyebiliriz. en cok ihtiyac olan bölgeler. A.Turan ve Ömer'i almak biraz zor ama artık yerli kalitesinin artması için yabancılara servetler verileceğine artık böyle adamların bonservislerine para verilmesi lazım.

Serdar Aziz,Hasan Ali gibileri eşşiz değiller ki.Arkadaşın verdiği sadece örnek.En az bunlar kalitesinde birçok gurbetçi vardır eminim.Yeterki almak iste..

Hiçbirşeyi elimizin tersiyle ittiğimiz yok. 1 maç oynadık ve kaybettik. Bu kadar.

Melo'nun maliyetini bilmiyorum, aklımda değil, istersen araştır.

Terim, Aysal gibi insanlar akil adamlar. Yapabileceklerinin en iyisini yaptılar. Takım da kağıt üstünde gayet iyi, geriye uyum sağlamak, güven kazanmak kalıyor. Bazı insanlar tribüne gidip topçulara ana-avrat küfür etmezlerse bu konularda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Başarı hiçbir zaman garantili olmaz. Diarra, Arshavin vs vs gibi adamları almış olsaydık da şampiyonluğun garantisi olmazdı, şimdi olmadığı gibi. Bize düşen takımı desteklemek. Taraftar gibi davranmak.

Melo'nun 1 yıllık maliyeti 5 milyon.

Elbette taraftar destek vermek zorunda ve vericezde ama yönetimde üstüne düşen görevleri yapmak zorunda bunların başında da ağızlarından çıkan şeyleri yapmak var. Zaman göstericek tabi ki ama ben her maç bugunkü yaşadığımız kısırlığı özellikle de deplasmanlarda yaşayacağımızı düşünüyorum malesef. Gerçekten ligte sağlam takımlar var ve şampiyonluk okadar kolay değil.

Bu konu uzar gider ama benim gördüğüm Başkan bence sözlerinin arkasında durmak için ekstra hiçbir çaba göstermedi. Borsaya bildirilipte alınmayan oyuncu sayısı 5. Başkan çıkıpta Sercan transferinden sonra eller cepte sanki o iddaali lafları ben söylememişim gibi '' Galatasaray'da transfer bitmez bunun daha devre arası var gelecek senesi var'' dedi an benim için inanılırlığı biraz sarsıldı. Bizim yöneticilerimiz hem transfer yapmayı beceremiyor hemde transferin bitmemesini bir marifet sanıyorlar.

Ali Dürüst konusunda da bence Ali Dürüst transfer konularını bırakılabilecek bir yönetici değil. Ben bu konuda Adnan Öztürk'ü daha bir vizyon sahibi olarak görüyorum. Sedat Doğan konusunda haklısınız ama işte bu çatlak sesleri susturabilecek adam başkandı ama malesef kendisi şike konusu dışında çok pasif kaldı.

Öncelikle kadroyu 1 senede yenileyemezsin tamamen bu zamana yayılmalıdır burası kesinlikle doğru.Şu ana kadar iyi politika izlediler bence.Ancak bundan sonrası çok önemli.Devre arası 1-2 takviye belirdi artık.Ayrıca seneye gönderilecek ve gelecek oyuncular şimdiden belli olmalı.Madem sistematik konuşuyorsun hepimizin başkanı olarak bunun icraat konusunda da bir takım işleri yapmakta görevin.

Hadi gelin gidip alalım diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum ki desem bile transfer sezonu bitti . Hamit , Real Madrid de mi oynuyor . Sağol hocam bilgilendirmelerin için . Govou ortalığı inletiyordu Lyon dan ayrılmam diye , Başkan oldu galiba şimdi Lyon a . Kefen giyerim diyen Baliç , bu formayı giymedi galiba , ona özel birşeyler üretmiş olabilirler . Sayarım böyle tonla adam da , tartışma olmasın , sonuçta düşman değiliz birbirimize .

Birşey değil, istediğin zaman bilgilendirme yaparım. Lyon myon bunlar ayrı. Bundesliga'da ilk 11 oynayıp, bir de üstüne kaptanlık yapan adamı düşüşe geçmeden şike ligine getiremezsin.

Baliç'i adam yarı ölüyken aldık. Kefen sayılır.

Başka adam da say, tartışma olsun. Forum bu.

Herkese iyi geceler arkadaşlar

Fatih Terim peygambermi eleştirmek yasak falan mı 3. Kez seni getirmişler basa sen Hala Sabriden orta saha , Eboueden sol açık yaratmaya çalışıyorsan ben eleştiririm arkadas . durum vahimken Polyannacilik oynamaya niyetim yok

Eleştir istediğin kadar.

"Çok bilmiş Sinyor Terim!" nedir peki?

Son sözümü söyleyip gidiyorum arkadaşlar.Paran varsa yancıkta ... oynar ... Akl-ı selim olan anlamıştır arkadaşlar.İyi geceler

Adnan Öztürk konusunda katılıyorum ama kendisini geri çekmesinin sebebi sanırım Ali Dürsüt ile bazı sorunları olmus o yüzden.Onun dışında Başkan a pek yüklenmek istemiyorum adam Başkan olduğu gün o açıklamalrı mali durumu kendisine anlatılalara göre yapmıştı ancak nezaman mali konuları gözden geçirdi gerçeklerle yüzleşti ve kasanın boş olduğunu bom boş olduğunu gördü zaten bundan sonrada geri adım attı kasa boş arkadaşlar mali kongereye kadar kimse transfer beklemsin dedi dediği gibide oldu ardından cebinden aşşağı yukarı 30 milyon euro harcadı haberleri geldi acil borçlar için.

Bunun dışında dedğiniz gibi bu tartışma bitmez ama şunu unutmayalım bu takım geçen yıl tarihinin en kötü sezonunu yaşadı eskiye dönmek kolay olmayacak düzeleceğiz zaman var yeterki destek olabilelim.

Geri
Üst Alt