Emre Yalcin
Sarı Üye
- 26 Ocak 2011
- 277
- 0
- 976
Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu
Son dediğine katılırım.Ancak eldeki malzemeyi de doğru kullanmak gerekir.Ancak boş alan derken 40 metre sür kaleciyle karşı karşıya kal anlamında demedim.Adamı boşa çıkartabilecek orta saha varyasyonu yapamıyoruz.Demek istediğim sadece bu.
Hocam forvet arkasına sarkan bir oyuncunun hızlı olması istenir . Ben dünyada kaleciyle karşı karşıya kalıpta etrafında 20 metrekare boşluk olan bir pozisyon görmedim . Özellikle Süper Lig de bu dediğim imkansız ötesi . Şöyle bir örnek veriyim daha net anlatabileceğim . Jo , Bjk - Gs maçında araya atılan bir topta , birkaç metre topu sürebilse kaleciyle karşı karşıya kalacaktı fakat stoperin onu yakalayacağını anladığı için topa bastı durdu ve pozisyonu yedi bitirdi . Elmander ve Joı nun hız bakımından kıyaslanması zor olmasa gerek . Bu tarz pozisyonlar bizim ligimizde bolca yaşandığı için , Elmander bu takımda Baros un yerine oynar fakat bu takımın aradığı tarz santrafor değildir .
Son dediğine katılırım.Ancak eldeki malzemeyi de doğru kullanmak gerekir.Ancak boş alan derken 40 metre sür kaleciyle karşı karşıya kal anlamında demedim.Adamı boşa çıkartabilecek orta saha varyasyonu yapamıyoruz.Demek istediğim sadece bu.