STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Hocam forvet arkasına sarkan bir oyuncunun hızlı olması istenir . Ben dünyada kaleciyle karşı karşıya kalıpta etrafında 20 metrekare boşluk olan bir pozisyon görmedim . Özellikle Süper Lig de bu dediğim imkansız ötesi . Şöyle bir örnek veriyim daha net anlatabileceğim . Jo , Bjk - Gs maçında araya atılan bir topta , birkaç metre topu sürebilse kaleciyle karşı karşıya kalacaktı fakat stoperin onu yakalayacağını anladığı için topa bastı durdu ve pozisyonu yedi bitirdi . Elmander ve Joı nun hız bakımından kıyaslanması zor olmasa gerek . Bu tarz pozisyonlar bizim ligimizde bolca yaşandığı için , Elmander bu takımda Baros un yerine oynar fakat bu takımın aradığı tarz santrafor değildir .

Son dediğine katılırım.Ancak eldeki malzemeyi de doğru kullanmak gerekir.Ancak boş alan derken 40 metre sür kaleciyle karşı karşıya kal anlamında demedim.Adamı boşa çıkartabilecek orta saha varyasyonu yapamıyoruz.Demek istediğim sadece bu.

Riera'yı 10 numara düsünmek icin 1 macını izleyelim anlarız o zaman oynayabilir mi oynayamaz mı diye.

Oynar hocam , kimler oynamadı ki o oynayamasın . Şut atabiliyor , çalımda var zaten , sadece ondan istenilen top tutsun , oyunu set oynamamıza yardımcı olsun . Alt yapısı buna uygun Premier Lig tecrübesi de var zaten .

Sabrinin ayarı iyice kaçtı. Kimse artık savunmasın şu adamı :o

Kanatları Riera----------Eboue seklinde yaparsak bence Elmander daha cok pozisyon bulur. Tabi yanında da Sercan olması lazım tek basına yavas kalır.

Bende senin gibi düşünüyorum.Özellikle bu sene şunu farkettim çok kolay çizgiye inebilecek ve yay üzerine top çıkartabilecek bir oyun şablonu ile oynuyoruz.Burda önemli olan kanat adamlarının bu bindirmelerde bakarak pas vermesi ve bir diğeri yay üzerine gelen orta saha adamlarının parselizasyonu iyi yapmasıdır.Barcelona bunu yapabildiği için Barcelona zaten.Yaptıkları en iyi iş boş kaleye gol atmak.Çünkü oraya kadar kusursuz ilerliyorlar.

Valla suç Sabri de değil onu orada ısrarla bilmem kaç maçtır oynatanda, ki oynatan adam Sabri'yi neredeyse doğduğundan beri tanıyor. Sırf yaldır yaldır koşuyor diye orta sahaya Sabri'yi koyuyorsan ozaman bana keyif veren futbol, sistem taktik teknikten bahsetmesin. Pas futbolunu benimsiyecez diyoruz ama orta saha da Sabri'yi ısrarla oynatıyoruz.

Arkadaslar ben gercekten futboldan soğudum . aynısı sizde de varmi merak ediyorum . Ünal Aysal gibi değerli bir baskan seni goreve getiriyor . Sen gidip Servet - Zan - Çağlar defansını kur . Bitik Baros ve Sercanla taraftarı heyecanlandiracagini san . Çok yazık

Valla suç Sabri de değil onu orada ısrarla bilmem kaç maçtır oynatanda, ki oynatan adam Sabri'yi neredeyse doğduğundan beri tanıyor. Sırf yaldır yaldır koşuyor diye orta sahaya Sabri'yi koyuyorsan ozaman bana keyif veren futbol, sistem taktik teknikten bahsetmesin. Pas futbolunu benimsiyecez diyoruz ama orta saha da Sabri'yi ısrarla oynatıyoruz.

beke geçti de ne oldu?süper mi oynadı?bindirme yapması gereken yerde yok,dönmesi gereken yerde yerinde yok,defansif anlamda topaç oldu ortalıkta,sağ taraf felç oldu.sabri out,eboue,yekta in!

Son dediğine katılırım.Ancak eldeki malzemeyi de doğru kullanmak gerekir.Ancak boş alan derken 40 metre sür kaleciyle karşı karşıya kal anlamında demedim.Adamı boşa çıkartabilecek orta saha varyasyonu yapamıyoruz.Demek istediğim sadece bu.

Anlıyorum hocam , ben de seninle aynı fikirdeyim . Bugün gördüğümüz üzere takımda seninde dediğin gibi hücum varyasyonu 0 . Set oyunu yapamıyoruz . Kontra desen zaten onu hiç beceremiyoruz . Takımlar zaten gömülüyor , öne nadiren çıkıyorlar . Bizim hızlı ve teknik bir forvete ihtiyacımız var . Bu yoklukta da Elmander en makul olanı .

Çok gerideyiz biz hocam , futbol olarak biz Avrupa dan inanılmaz derece de gerideyiz . Küçümsemek değil bu , objektif bir yorum . 28 yaşına gelmiş futbolcularımız top stop etmekten bir haberler . 26 senede bir adam daha nasıl kademe yapacağını , ne zaman nerde koşu yapacağını bilmiyorsa , biz yıllarca birikmiş tozu halının altına iteklemişiz . Ciddi anlamda çok üzülüyorum . Yazık günah bu kadar paraya , emeğe . Tv lerde ağlanan , ajitasyon yapan adamlar bize değer verilmiyor diyor . Ulan zaten yıllarca hatır gönül ilişkilerinden bu hallere düşmedik mi . Bir kulüpte 10 sene oynayan adam , kulübün tapusunu isteyecek nerdeyse . Tav olmaya başladım artık bu olaylara .

Arkadaslar ben gercekten futboldan soğudum . aynısı sizde de varmi merak ediyorum . Ünal Aysal gibi değerli bir baskan seni goreve getiriyor . Sen gidip Servet - Zan - Çağlar defansını kur . Bitik Baros ve Sercanla taraftarı heyecanlandiracagini san . Çok yazık

Elinde Pique,Alves,Ramos üçlüsü olup bunları koyuyor değil ya.Bir takım 1 senede yenilenmez birazcık düşünün lütfen.

İlk resmi maça çıktık birkaç saat önce. "Bilmemkaç maç"mış...

Arkadaslar bence bu takım 1 gol ortalamasının bile altında kalabilir . Kazım tam kurnaz işi öğrenmiş Deplasmanda yürü Arenada seyirciye göz boyamak için didin dur . Sabri - Kazım - Balta Terimin prensleri

r10 alsak bikaç hareket yapsa tribün dolsa yanındakilerde ona ayak uydururdu 4 tane idare eden transfer yerine o parayla 1 tane r10 alsaydık daha iyiydi...........

Anlıyorum hocam , ben de seninle aynı fikirdeyim . Bugün gördüğümüz üzere takımda seninde dediğin gibi hücum varyasyonu 0 . Set oyunu yapamıyoruz . Kontra desen zaten onu hiç beceremiyoruz . Takımlar zaten gömülüyor , öne nadiren çıkıyorlar . Bizim hızlı ve teknik bir forvete ihtiyacımız var . Bu yoklukta da Elmander en makul olanı .

Çok gerideyiz biz hocam , futbol olarak biz Avrupa dan inanılmaz derece de gerideyiz . Küçümsemek değil bu , objektif bir yorum . 28 yaşına gelmiş futbolcularımız top stop etmekten bir haberler . 26 senede bir adam daha nasıl kademe yapacağını , ne zaman nerde koşu yapacağını bilmiyorsa , biz yıllarca birikmiş tozu halının altına iteklemişiz . Ciddi anlamda çok üzülüyorum . Yazık günah bu kadar paraya , emeğe . Tv lerde ağlanan , ajitasyon yapan adamlar bize değer verilmiyor diyor . Ulan zaten yıllarca hatır gönül ilişkilerinden bu hallere düşmedik mi . Bir kulüpte 10 sene oynayan adam , kulübün tapusunu isteyecek nerdeyse . Tav olmaya başladım artık bu olaylara .

İmzamı atıyorum güzel kardeşim bu yorumuna.Ancak şuda var ki bizim bu çalışma azmi 0 olan Türk futbolcular yüzünden gelen yabancılarda bunlara uyuyor.Messi sabah 8 de idmana gidiyor akşam çıkıyor,bizimkiler 9 daki idmana 8 de gidip 10 da çıkıyor.Çalışma hayatını 2 saat üzerine kurar isen bu kadarlık futbolcu olursun.Cristiano Ronaldo topu her aldığında direk koşmaya başlıyor.Bizim Türk adamı önce durduruyor,tartıyor hamle yapıyor ama iş artık geçmiş oluyor.Belki sana ve diğer arkadaşlara saçma gelebilir ancak Cristiano Ronaldo'daki o anında hamleyi Türk oyunculardan sadece Sercan'da görüyorum.

İlk resmi maça çıktık birkaç saat önce. "Bilmemkaç maç"mış...

Hocam hazılrık maçlarında sağ içte oynayanda Sabri değil mi? Ben geçen günkü idmana gittim izledim hoca orda da Sabri'yi sağ iç denedi. Bugünkü bek değişikliği dışında Sabri hangi hazırlık maçında sağ bek oynadı? Genelde hep sağ iç oynadı. Belli ki Terim'in ilk planları içerisinde Sabri sağ iç.

r10 alsak bikaç hareket yapsa tribün dolsa yanındakilerde ona ayak uydururdu 4 tane idare eden transfer yerine o parayla 1 tane r10 alsaydık daha iyiydi...........

Bence alınan transferler idare eder değil kaliteli adamlar.Ancak bu kaliteli adamlarla bir arada oynayabilecek ne yerli kalitesine nede futbol mantelitesine sahip bir takım değiliz.

Bende senin gibi düşünüyorum.Özellikle bu sene şunu farkettim çok kolay çizgiye inebilecek ve yay üzerine top çıkartabilecek bir oyun şablonu ile oynuyoruz.Burda önemli olan kanat adamlarının bu bindirmelerde bakarak pas vermesi ve bir diğeri yay üzerine gelen orta saha adamlarının parselizasyonu iyi yapmasıdır.Barcelona bunu yapabildiği için Barcelona zaten.Yaptıkları en iyi iş boş kaleye gol atmak.Çünkü oraya kadar kusursuz ilerliyorlar.

Evet, aynen. Bir de Eboue'yi bekte oynatalım diyenler var, Eboue'den iyi kanat oyuncumuz yoksa bekte oynatmak lükstür bana göre. Bakmamak lazım bugünkü oyununa, bugün solda oynadı alısık olmadıgı yer. Sağ kanatta oynasa Keita etkisi yaratabilir.

Elinde Pique,Alves,Ramos üçlüsü olup bunları koyuyor değil ya.Bir takım 1 senede yenilenmez birazcık düşünün lütfen.
İstanbul Bs bld ne yapsın o zaman hiç saha çıkmasın . Abuk sabuk adamları göndermez bir de üstüne üstlük sistemi onların üzerine kurarsan değil 3.kez 100. Kez takımın basına geçsin sonuc aynı hüsran olur .

beke geçti de ne oldu?süper mi oynadı?bindirme yapması gereken yerde yok,dönmesi gereken yerde yerinde yok,defansif anlamda topaç oldu ortalıkta,sağ taraf felç oldu.sabri out,eboue,yekta in!

Takımın durumu buyken Sabri'nin harikalar yaratmasını bekleyemeyiz tabi. Yeteneği yok denecek kadar az olan bir oyuncu ve en verimli olabileceği bölge sağ bek. Yabancı kontejanı yüzünden malesef Sabri'yi sağ bek oynatmak zorunda kalıcaz çoğu zaman yoksa bana görede Eboue o bölgede oynamalı ama Eboue'de biraz daha istekli ve canlı olmalı çok tutuk ve pek savunma yapmıyor.

Arkadaslar bence bu takım 1 gol ortalamasının bile altında kalabilir . Kazım tam kurnaz işi öğrenmiş Deplasmanda yürü Arenada seyirciye göz boyamak için didin dur . Sabri - Kazım - Balta Terimin prensleri

Sana katılıyorum kesinlikle . F.T imza attıktan sonra bir yazı yazmıştım fakat moderatörler ard arda patlayan transfer haberlerinden sonra kaldırma gereği duydular . Hissi yaklaşımda bulundular onları da mazur görüyorum fakat o yazı da değinmiştim , keşke kaldırmamış olsalardı da tekrar okuyasaydık . Sabri - Balta - Kazım ilk 11 oynar , bu takım ilk 3 e giremez , yerli alınması lazım en 5 tane diye yazmıştım . Hala da ısrarlıyım , bu takım ilk 3 e giremez 5 tane kaliteli yerli alınmadığı sürece

Hocam hazılrık maçlarında sağ içte oynayanda Sabri değil mi? Ben geçen günkü idmana gittim izledim hoca orda da Sabri'yi sağ iç denedi. Bugünkü bek değişikliği dışında Sabri hangi hazırlık maçında sağ bek oynadı? Genelde hep sağ iç oynadı. Belli ki Terim'in ilk planları içerisinde Sabri sağ iç.

Bırak da bari hazırlık maçı ve antremanlarda hoca birşeyler denesin.

Duyan da kenarda Modric var, biz keyfine Sabri'yi ortaya koyuyoruz sanacak.

Geri
Üst Alt