STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Drogba hayalleri kurarken Forlan'ı beğenmezken Baroş'a kaldık iyimi.

Forvette çok sorun yaşarız bu sezon. :(

Herkes Barosu konuşuyorda Sabri-Servet-Gökhan-Çağlar-Balta nın oynadığı takım nasıl başarılı olur diye kimse birşey demiyor. Kazım la 1 sezon bitermi yada bu takımın saha içi lideri, ofansif yıldızı kim bilinmiyor. Golü atacak birini buluruz da kim veya kimler attıracak ben bilmiyorum.

bir adet yıldız oyuncuya ihtiyacı vardır.

barcelona'da messi var, real madrid'te ronaldo var,schalke'de farfan var ,koduğumun fenerbahçe'sinde bile alex var . bu tarz oyuncular takım kötü gününde olsa bile topu ilerde tutar, çalım atar, gol atar. tek bir futbolcuya bel bağlayalım demiyorum, en baba sistem takımlarının bile kötü maçları oluyor, oyunun b.ka sardığı dakikalarda gözler muhakkak bu tarz oyuncuyu arıyor.

Çok haklı.

Sabri´yi oynatmayi gectim, üstüne de kaptan yaptik iyi mi? Resmen utanc verici bir durum ya. Dalga konusu olduk valla sadece Sabri yüzünden. Dalga mi geciyorsunuz milletle diyorlar. Galiba Melo da bi 3 mac ceza yer. Haketti ama. Piskopatligin yeri ve zamani degildi.

Melo'yu kacirdim ben, ne yapti?

Melo'yu kacirdim ben, ne yapti?

Kafa atti rakibe arkadan. Hakem görmedi Allahtan. Ama videodan ceza verebiliyor Federasyon. Haketti de yani. Lugano yapsaydi bu hareketi 3 hafta konusurduk. Piskopatlik yapti hic geregi yokken

Sabri´yi oynatmayi gectim, üstüne de kaptan yaptik iyi mi? Resmen utanc verici bir durum ya. Dalga konusu olduk valla sadece Sabri yüzünden. Dalga mi geciyorsunuz milletle diyorlar. Galiba Melo da bi 3 mac ceza yer. Haketti ama. Piskopatligin yeri ve zamani degildi.

aslinda veremezler ama tffnin baskani Maa denen dangalak onun icin hersey beklenir

ama Melonun yaptigi hareket yakismadi cidden ne gerek var yani

Abdullah Hoca iyisin hassında Su derbilerde oynattıgın takımını bir de Anadolu maclarında oynatabilsen Sampiyon yaparsın takımı:)Ama niye yenemiyor,Cünki Anadolu klüpleri üstüne gelmiyor Belediyenin....

Emre zaten sinirliyim birde Esra nın fotosunu değiştirmişin. Bu daha beter çıkmış :)

Gercektende psikoloji fikirler üzerinde cok etkili oluyor,Oyuncular bir insanın neseli olmasına göre veya üzgün olmasına göre iyi olusu ve kötü olusu degisebiliyor.Bu hafta böyle yorum yaparız,ama önümüzdeki hafta macı alırsak oyuncularımız Messi olur,Ronaldo olur,İbrahımovıc olur:)

Renkdaslar bana fazla yüklenmeyin genel konustum:D

begenmedıgımız bır alex bıle takım sıkıştıgında araya 2 3 top atıp yada duran toplarda tehlıke yaratıp kurtarıcı oluyor bıze maç sıkıştıgnda maçı döndurcek adam lasım oyun kurucu zeka fakırı degıl takımda bırtek arda vardı yaratıcı oyuncu oda kaçtı rezıl

Kafa atti rakibe arkadan. Hakem görmedi Allahtan. Ama videodan ceza verebiliyor Federasyon. Haketti de yani. Lugano yapsaydi bu hareketi 3 hafta konusurduk. Piskopatlik yapti hic geregi yokken

Hadi bee, orayi kacirmisim ben.

Melo dun cok hirsliydi.

beyler abartılacak birşey yok içerde samsun maçıyla seri başlatabiliriz nasıl olsa playoff saçmalığı var ilk 4 e girsek yeter ama dün çok net görüldü maestro kanatlarda sıkıntı ofansif orta saha sıkıntısı ve stoperde atlet birisi

Lugano geçen sene yaptı aynısını.Görüntüden ceza veremiyoruz dediler.Melo'ya ceza veremezler.Eğer gözlemci raporlamadıysa.

MAA'nın TFF'si Melo'ya cezayı verir,affetmez söyleyim.

Emre sen bidaha mac sirasinda Esra Sencebe resmi koyma avatarina belki sansli gelir :D

Gercektende psikoloji fikirler üzerinde cok etkili oluyor,Oyuncular bir insanın neseli olmasına göre veya üzgün olmasına göre iyi olusu ve kötü olusu degisebiliyor.Bu hafta böyle yorum yaparız,ama önümüzdeki hafta macı alırsak oyuncularımız Messi olur,Ronaldo olur,İbrahımovıc olur:)

Renkdaslar bana fazla yüklenmeyin genel konustum:D

Yuklenin laaan. :asd:

Elmander Baroş tan daha faydalı olur nedense kimse kadro yaparken yazmıyor Kazım ve Sabri nin yerine başka alternatifler düşünmeli Fatih hoca yine kolay pozisyon veriyoruz kolay gol yiyoruz inşallah zamanla daha iyi olacağız bu boktan ligde 34 maçın 34. kazansak ne olur nereye baksak şikeci dolu birde buna fenerasyon play off gibi saçma bir uygulama getirdi o yüzden çokda takmamak lazım bu tür mağlubiyetleri

O değil de,Biz bu Eboue'nin joker olayını biraz abarttık sanki.:o Joker dediysek o kadar da değil hani.

Solda olmuyor bana göre Eboue :/

Geri
Üst Alt