STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Hadi bee, orayi kacirmisim ben.

Melo dun cok hirsliydi.

Melo hirsliydi da, bildigimiz Melo da degildi. Takim cok kötüydü gerci. Sok oldum izlerken. Yani ben gercek anlamda cok rahat bir galibiyet beklerken böyle caresiz oynamamiz beni sok etti. Tepkisiz izledim maci valla. Hic beklemiyordum. IBB´nin de hakkini veriyorum, müthis oynadilar. 3 gün 3 gece oynasaydik biz bu IBB´yi dün yenemezdik. Abdullah Avci büyük TD olacak yakin zamanda. Kadrosunu da genisletmis bu sefer. Bakalim ne yapacak bu sene

Elmander Baroş tan daha faydalı olur nedense kimse kadro yaparken yazmıyor Kazım ve Sabri nin yerine başka alternatifler düşünmeli Fatih hoca yine kolay pozisyon veriyoruz kolay gol yiyoruz inşallah zamanla daha iyi olacağız bu boktan ligde 34 maçın 34. kazansak ne olur nereye baksak şikeci dolu birde buna fenerasyon play off gibi saçma bir uygulama getirdi o yüzden çokda takmamak lazım bu tür mağlubiyetleri

Haftaya kadar iyileşirse bence Elmander ilk 11 oynar.Baros dünden sonra yedek kulübesinde başlar artık.

--------Muslera---------

Sabri--Ujfa--Zan---çağlar

Eboue--Selçuk--Melo--Riera

-----Sercan---Elmander----

Melo hirsliydi da, bildigimiz Melo da degildi. Takim cok kötüydü gerci. Sok oldum izlerken. Yani ben gercek anlamda cok rahat bir galibiyet beklerken böyle caresiz oynamamiz beni sok etti. Tepkisiz izledim maci valla. Hic beklemiyordum. IBB´nin de hakkini veriyorum, müthis oynadilar. 3 gün 3 gece oynasaydik biz bu IBB´yi dün yenemezdik. Abdullah Avci büyük TD olacak yakin zamanda. Kadrosunu da genisletmis bu sefer. Bakalim ne yapacak bu sene

Aynen bende renkdas.

Zaten dogru duzgun pozisyon uretemedik. Dun hic kimseye kizmadim, ilk mac, iyi bir ders oldu.

kim ne derse desin abdullah avcıyı getirmeliydik bence takımın başına. fatih hocamıza sevgimiz ve saygımız sonsuz ama uzun lig maratonunda gazla falan en fazla 3-5 maç kazanırsınız, sistem,şablon ve buna uygun futbolcuların alınması konusunda fatih hocaya ders verdi resmen

byeler sızce selçuk neden bukdar bozuk hıç kafa yordunuzmu hazrlık maçlarında ızldıgınız selçukla dunkı maçta ve mıllı maçtakı selçuuk arasında farklar nelerdı sızce?:)

Ne oynadık dün hangi sistem hangi taktik anlayan varsa anlatsın lütfen.Çok dağınık oynadık hazırlık maçları hatta geçen sezondan beri çektiğimiz gol pozisyonu üretememe hastalığı maalesef devam etmekte!

--------Muslera---------

Sabri--Ujfa--Zan---çağlar

Eboue--Selçuk--Melo--Riera

-----Sercan---Elmander----

Ne kadar çok mazoşist var aramızda. Hala Sabri ye yer arıyoruz. Koy kardeşim sağ beke Eboue yi. Oynamayın bu adamın mevkiisiyle bukadar. Koy sağ açığada Kazım veya Engini.

---hoca ilk geldiğinde de popecuda ön libero yaratmaya çalışmıştı,ikinci geldğinde felipe de ön libero oynatıcam diye adamı kaçırttı.inşallah bu sefer sacma sapan secimlerinden vazgecer

orta sahanın sağını ve solunu forvet oyuncularından kurarsan pas yapan her takım karşısında işin şansa kalır,sol kanatta riera sağ kanatta eboue oynar orta alanda...

Geri
Üst Alt