STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. - Galatasaray | 11 Eylül | 20.00

ilk defa olimpiyata giderken bu kadar hevesliyim zaman geçmiyor saldır GALATASARAY!!

ebueyi sol beke koyanlar akatilmiyorum, ebue sol bekte harcanacak adam degil bence.

en iyi hissettigi yerde, en faydali oldugu yerde oynatilsin.

bu sag bek, yada sag acik.

hakan-caglari begnmiyor olabilirsiniz ama bu lig icin yeterli bence, hakan-caglardan iyi kac tane bek var bu ligde.

en fazla 3 tane sayabilirsiniz.

Eboue ve sol bek. saçmalık saçması. Joker bi adam dediysek okadarda değil:o

---------Baros--------

Kazım-----------Eboue

-----Selcuk-Sabri-----

---------Melo---------

Hakan-Srvt-Gkhn-Ujflsi

-------Muslera--------

F.Terim antremanda bu 11'i denemiş diyorlar. :o

Her şeye kabulum , sadece Sabri orta sahada olmasın diyordum , %99 eminim Sabri ortada başlar. :(

Sakin oynama diye bişey yokki sabride, sağ bekte sorun olmuyor ama orta sahaya geçince adam gibi pas atamıyor saçma sapan yerlere top atıyor.

---------Baros--------

Kazım-----------Eboue

-----Selcuk-Yekta-----

---------Melo---------

Hakan-Srvt-Ujfa-Sabri

-------Muslera--------

Mis kadro.

---------Baros--------

Kazım-----------Eboue

-----Selcuk-Sabri-----

---------Melo---------

Hakan-Srvt-Gkhan-Ujfa

-------Muslera--------

Hic bosa kadro kurmayın , ilk 11 böyle , son dakika da H.Balta ve Servet'in sakatlıklarında bir problem olmazsa.

---------Baros--------

Kazım-----------Eboue

-----Selcuk-Sabri-----

---------Melo---------

Hakan-Srvt-Gkhan-Ujfa

-------Muslera--------

Hic bosa kadro kurmayın , ilk 11 böyle , son dakika da H.Balta ve Servet'in sakatlıklarında bir problem olmazsa.

Mantigi anlayamadim. Sabri yerine gecsin, Ujfa yerine gecsin, Yekta ortada oynasin.

Zan bu kadar vazgecilmez bir oyuncu mu?

Neyse böylede iyi.

---------Baros--------

Kazım-----------Eboue

-----Selçuk-Yekta-----

---------Melo---------

Çağlar-Servet-Ujfalusi-Sabri

-------Muslera--------

Maça bu ilk 11 ile başlamamız lazım.

ebueyi sol beke koyanlar akatilmiyorum, ebue sol bekte harcanacak adam degil bence.

en iyi hissettigi yerde, en faydali oldugu yerde oynatilsin.

bu sag bek, yada sag acik.

hakan-caglari begnmiyor olabilirsiniz ama bu lig icin yeterli bence, hakan-caglardan iyi kac tane bek var bu ligde.

en fazla 3 tane sayabilirsiniz.

Malum ikili konusunda senin iyimserliğin çok önemli değilde....Aynı iyimserlik ve ''Dediğim dedik'' tavrı Fatih Hocanın başına iş açacak gibi görünüyor.

Şu Çağlar ın -Mevkiyi filan geçtim- profesyonel bir futbolcunun yapması gerekenlerden neyi iyi yapabildiğini bir söylesende aydınlansak!...Hakan ise bindirme eksikliği olsa da fena futbolcu değil-di...Ama ''-di'' işte;ne fizik ne mental olarak toparlayabileceğini sanmıyorum...

Ararsan belki bu ikisinden kötü 3 tane solbek bulursun bu ligde!...Evet gönül rahatlığı ile alıp takıma monte edilecek kalitede adam olmadığı doğru da,bu durum eldeki ''Leş'' lerden kötü olduklarını göstermez.

Transfer döneminde tek hoşuma gitmeyen nokta sağbekte -Bayılmasamda- idare eden Sabri varken biri 33 yaşında 2 adet orjinal sağbek alınıp,solda ikisinin toplamı bir Sabri etmeyecek adamlara güvenilmesi oldu...Şimdi Sabri ye mevki bulunamıyor,asla iyi bir orta saha oyuncusu olamayacağı da besbelli...

----Muslera

Sabri-Tomas-Servet-Çağlar

Eboue-Melo-Selçuk

Kazım-Engin(Sercan/Riera)

-----Baros

----Muslera

Sabri-Tomas-Servet-Çağlar

Eboue-Melo-Selçuk

Kazım-Engin(Sercan/Riera)

-----Baros

En mantıklısı bu bence de...Ama Sabrinin biz sıradan fanilerin asla anlayamayacağı orta saha yeteneklerinden vazgeçebileceğini düşünmüyorum Fatih Hocanın!...

Yalnız Çağlar batıyor bir tek gözüme,belirtmesem olmazdı!

Muslera

Sabri - Ujfalusi - Servet - Caglar

Eboue - Selcuk - Melo - Engin

Colin - Baros​

Sabri'yi ortasaha oynatmak demek adamın futbol yaşantısını bitirmek demek. Sabri hala Galatasaray ve Milli Takımda ise bunun sebebi genel olarak devamlılığı, kendine bakması ve "hızı". Bu hızını en iyi bekte değerlendirmek lazım eğer elinizde iyi bir sağ açık-sağ iç varsa.

Kısacasdı Eboue o bölgede ofansif rol oynar ve sağ iç oynar. Kazım'da sağ açık-2.forvet gibi oynar. Bu da bolbol çapraz koşu-defans arkası koşulara sebeb olurki bizim ligde şampiyon olmak istiyorsan bu tip varvasyonları yapman lazım. Çakılı-düz oyuncuları geçmişte gördük. Press yediklerinde top kalecimize gidiyordu.

En mantıklısı bu bence de...Ama Sabrinin biz sıradan fanilerin asla anlayamayacağı orta saha yeteneklerinden vazgeçebileceğini düşünmüyorum Fatih Hocanın!...

Yalnız Çağlar batıyor bir tek gözüme,belirtmesem olmazdı!

Balta son antrenmanı yarıda bırakmış, zorlama yaşamış. O bakımdan yazdım. Bizim solbek alternatifimiz 2 tane zaten. Biri hızlı, diğeri yavaş al birini vur ötekine:)

Riera yı idmanlarda yedek kadro da denemi ilginç

Lig tv deki programda gerçi daha hazır değil demişti...

Enginle başlayacak galiba o bölge de...

Elmander sakat olduğu için 18e almıştır muhtemelen.

Sakat olmasa da alır ki 6+2 var bizde zaten toplam 7 yabancı var niye almasın :D

Çokkkk çokkkk eskiği olur anca o zaman almaz 18 e ama ikinci yarı mutlaka oyuna girer...

Sakat olmasa da alır ki 6+2 var bizde zaten toplam 7 yabancı var niye almasın :D

Çokkkk çokkkk eskiği olur anca o zaman almaz 18 e ama ikinci yarı mutlaka oyuna girer...

O açıdan demedim Görkem, yani oyuna sokabilir. Forvette alternatifi daraldığı için ya Sercan ya da Riera diye söyledim.

Geri
Üst Alt