STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. - Galatasaray | 11 Eylül | 20.00

Mesele, tepki degil ki. Baskanlar, yoneticiler kim ki, hata yapsalar bile destek olacagiz? Bahsettigim sey stad doldurma isini beceremiyoruz.

Dortmund'un 60 bin kombineyle oynadığı dönemdeyiz,adamlar durumu baya aşmış:)

Şiir gibi futbol bekliyoruz.

Sorma yahu. Gidip traş olup aracı da yıkatacam açılırım akşama kadar :) Akşam hafif içerim yarın iş günü malum...

Yeterki açılışta 3 puanı kapalım gerisi mühim değil :)

Re re re , Ra ra ra ...

Gassay gassay cimbombom:) 2007-2008'e de olimpiyatta başladık bu sene de ordayız..Allahın izniyle sezon sonu yine gülecek yüzümüz

Dortmund'un 60 bin kombineyle oynadığı dönemdeyiz,adamlar durumu baya aşmış:)

Isin bizim acimizdan vahim olan tarafi adamlar surundugu yillarda bile cok kombine satiyordu, full stad oynuyordu. En onemli orneklerden biri de Koln. Adamlar gercekten arma taraftarilar. 30 milyon bizim gibi taraftar olacagina 200 bin saglam taraftar olsun bence.

Bugün için açılış videosunu yapalım. Daha paylaşımlarım olacak.

Yen dediler YEN'din....

[video=youtube;exkel727j6I]https://www.youtube.com/watch?v=exkel727j6I[/video]

Arkadaslar hangi formayla cikacagiz?Nekadar bilet satilmis,birde bizim kombine satisindan hic rakam duymadim,bildigim kadariyla Polat 19000 adet 1,5yillik kombine satmisti devre arasinda.

Ozaman beyler ne diyoruz..

; Alemin krali geliyooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrr

Geliiyoooooooooooorrrrrrrrr :D

[video=youtube;QhFgSzI2pZo]https://www.youtube.com/watch?v=QhFgSzI2pZo&feature=related[/video]

Arkadaslar hangi formayla cikacagiz?Nekadar bilet satilmis,birde bizim kombine satisindan hic rakam duymadim,bildigim kadariyla Polat 19000 adet 1,5yillik kombine satmisti devre arasinda.

Parçalıyla çıkarız diye düşüyorum ama belediye turuncu giyerse siyah formayla da açabiliriz sezonu,5200 bilet satılmış diye bir haber geçti bir sitede (şu an için tabi),kombineyi de 28bin civarı olduğunu duydum

Almanya tam bir futbol ülkesi gercekten.

Sansima tüküreyim Hamburg igrenc bir takim ve maclarina gidesim gelmiyor.

5200 bilet cok az ama taraftarin cogu stada girmeden önce bilet alir,ben gidecek olsaydim öyle yapardim.

Parçalıyla çıkarız diye düşüyorum ama belediye turuncu giyerse siyah formayla da açabiliriz sezonu,5200 bilet satılmış diye bir haber geçti bir sitede (şu an için tabi),kombineyi de 28bin civarı olduğunu duydum

Ne Kombinesi yahu ? :) Olimpiyat stadinda IBB Taraftarin 28 000 Taraftari bir arada gördümüki? :D

Taraftar onlar bea biz seyirciyiz:)

Bizim taraftar olarak en iyi yaptigimiz is Galatasaray'a zarar verenlere maksimum iyiligi yapmamiz. Fenerliler suclu olduklari halde, Lig TV onlari korudugu halde paketlerini iptal ettirirken biz "Ama bu yil cok iyi takim var yhaaa" diyoruz. :) Lig TV'nin direkt Galatasaray'a faydasi olsaydi eminim satislari yerlerde surunurdu. :asd:

Almanya tam bir futbol ülkesi gercekten.

Sansima tüküreyim Hamburg igrenc bir takim ve maclarina gidesim gelmiyor.

Gökhan Yanlis Kardesim :D Varmi St.Pauli Taraftari gibi Taraftar Almanya´da ? :D Git St.Pauli maclarina HSV sart degil :D

Bugün geçen seneden kalan hesapları kapatmak için başlangıç vakti,Allah yardımcınız olsun aslanlarım

Geri
Üst Alt