STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

İlk 4e girebilsek iyi

Ya abicim abartmayın. Tamam pozisyonummuz yok , bu maçta çok kötüydük vs. ama hemen ilk maçtan karalar bağlamanın ne anlamı var. He 3, 4 maç sonra hala bu isteksiz ve kötü futbolu oynamaya devam edereriz o zaman yapın yorumunuzu. Ama daha çok erken.

Rakip takımın hakkını teslim etmek gerek çok iyi oynadılar,imrendim desem yalan olamz:o

sakin olun beyler yepyeni bir kadro tamam yaratıcı oyuncu sıkıntısını çok çekeceğiz ama playoff saçmalığının avantajı var takım iyiye gidecektir daha sakin olun

Baros'un ayağına bağımlı kalırsak skor anlamında eyvah ki ne eyvah...

*Sabri+Baros+Solbek+Stoper = EL FRENI.

*Fatih Terim fanteziden vazgeçmeli , herkesi pozisyonunda oynatsın artık.

*Sercan+Melo+Yekta+Selçuk= çok yararlı olacaklar..

şu lig için 50 transfere gerek yok bi alex hagi sergen bul yeter

Sağlık olsun. Herşey düzelebilir. Sakin olmak lazım.

İğrenç başlayan yeni bir sezon

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Bu yazdıgımız mesajlar yenilmis bir takım taraftarı psikolojisyle yazıldıgı icin cok olumsuz bir hava olması normaldir.Ama eger dinc kafayla düsünürsek biraz feryat etmek icin erken oldugunu düsünüyorum...

Tek farkla yensek aynı yorumlar (daha az olmak kaydıyla) gelirdi. Maçı çevirebilecek, topu taşıyacak adam yok. Riera'yı top taşısın diye aldık kenarda oturdu. Çağlar bile Baros'a al da at dedi, Baros harcadı. Her şey için tabi ki erken, ancak transferi son güne bırakan ve oyun kurucu almayan yönetime selam yollamak lazım. Veya aldırmayan/almayan her kimse.. Forvet transferi de öyle.

Renktaslar noluyor ya inanamiyorum size. ''Gecen seneden ne fark var'' diyorsunuz ? Bunu derken ciddimisiniz saka mi yapiyorsunuz anlamak guc veriyor. Fatih Terim'in daha ilk resmi maci, ILK. Herseyin bu kadar kisa bi surede mukemmel olacagini mi saniyordunuz ? Sabir ya, biraz sabir.

Maç esnasında, dikkat ediyorumda ya tam böyle pozisyon yaratıp ceza sahası içine giriyoruz geriye dogru pas veriyorlar.Daha sonra top ölüyor pas hatası yapıyorz.Kanatlarımız zayıf şöyle içeri dogru hücum yapıp ortaya yapmaya giden oyuncumuz yok.Riera felan gelince kanat sorunumuz inşallah düzelir.Benim bu macda en cok begendiğim oyuncu sercan oldu.Böyle giderse bize ilaç olcak.Sahada bana göre en vasat çağlar'dı.Hakan gelince formayı kapmakta zorlanmaz.Defans problem'li ama takım ilerde iyi olursa defans rahatlayacakdır.O yüzden defansa fazla kızmıyorum.Son olarakda bugün iyi oynayan bi galatasaray yokdu fakat kaliteli bir takım gördüm sahada ilerleyen zamanlarda fatih terim takımı oturtunca cok iyi bir takım olacagımıza inanıyorum.

Arkadaşlar sağlık olsun.Gerçekten hayal kırıklığı oldu bizim için.Ama ilk yarıda ki oyunumuzu beğendim ben.İkinci yarı kötü oynadık.Rakip gerçekten iyi bir rakipti asla küçümsenemez.Futboluyla zaten hep keyif veren bir takım Belediye.Yalnız bu Baros'la olmaz tek forvet olarak olmaz bir an önce 4-4-2'ye dönmemiz lazım.En üzüldüğüm nokta da bu kadar iddialı lige girmişken bazılarına eleştirilecek malzeme verdik.Sonuç olarak üzgünüm ama Dünya'nın sonu değil.Önümüzde ki maçlara bakalım.

Arkadaslar skor ve transfer taraftarisiniz galiba ... Bu ne yaa ilk hafta yenildik diye neredeyse hocaya istifa et diyeceksiniz ... Bu arada Barosun bu takimda kesinlikle yeri yok ... Biraz Galatasarayli olun da sonradan pisman olacaginiz seyler soylemeyin

Ahı gitmiş vah vah kalmış ruhsuz Baros neden oynuyor onuda anlamadım?Gerçi bugün hiç birşey anlamadım.Elinde Sercan var şu ruhsuz Baros oynamasın artık !! Yeter be.

Dünya futbolcusu Riera kenarda oturdu 90 dakika boyunca. Anlam veremedim, Sabri'yi çıkarsa Riera'yı alsa Ujfa'yı beke çekse yenilsekte eyvallah, ama göstere göstere yenildik.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Bu takımın hücum oyuncusu yooooooooooooooooooooooooooook.100 kez dedik bunu :mad:

takimda sol acik oynayan adamin asil mevkisi sag bek. sag acik oynayan adamin nerede oynadigi belli degil (forvet diyorlar ama ben hala cözemedim), bir de ahi gitmis vahi kalmis santrfor nitelikleri tasimayan 'santrforumuz' (baros)var.

Nasil gol atacaksin?

topu hücum bölgesine kadar tasiyoruz ama beceriksiz hücumcular yüzünden sonuc 0.

Ninja gibisiniz yemin ediyorum tamamen bi yenilelim de rahat rahat eleştirelim modundasınız. Bi sakin olun bakalım Riera takıma monte olsun.Bi Elmander gelsin.tam takım olalım.

Evet bence de Baros kocaman bir 0'dı maçta. Ama takım bitmiş ölmüş ilk 10a giremeyiz diye dalmıyorum konuya.

Keita başlığına girip eski defterleri açmayalım bilmem ne diye saçma sapan yorum yazanlar aldınız mı şimdi eskiyi , bir tane kanatlardan içeri kat eden adamımız yok , sağ bekteyken Ujfalusi hariç adam gibi orta yapan adamımız yok , yaratıcılık yok , rakip sahada hava toplarına etkili olacak adamımız yok.

Kazım'ı da anlamadım gözlerime inanamadım son dakikalarda resmen yürüyordu kazanmak adına hırs yok ama Pino'ya gelince hemen yollanır.

İnşallah hepsi düzelir ki düzelmezse durumumuz fena , düzelmesini umut etmemin tek nedeni geçen seneden farklı oyuncu kaliteleri.

Geri
Üst Alt