STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Maç kaybettiğimizde kilit gelmeli foruma. Antudan beter oluyor 1-2 saat.

Hatta ben gideyim antuya, onlar daha çok saygı duyuyor Galatasaray'a.

Fatih hocaya Allah kolaylık versin işi çok ama çok zor.

Birşey olmaz ya moral bozmayın hemen... 10 oyuncu gönderip, 11 oyuncu almayın yeter ya... Transferle olmadığını anlamadınız mı artık? İstikrar lazım bu adamlar bir arada oynasın düzelecektir.. Kaldı ki bizim kadromuzda eksikler var Özellikle Riera olmadığı kanat organizasyonu yapamadık.. Niye almadı Fatih Hoca onuda anlamadım ama umarım Engin'i adam edeceğim diye yedek bırakmaz Riera'yı ;)

defans çok kötüydü,takımda hiç ışık yoktu ne bi 3 pas üst üste yapabildik ne kanatlardan bindirdik ne bir orta kestik nede başka bişi..koşmadık bile lan. lanet olsun!!!

eleştirenlere hak vermiyor değilim 3 senedir sabır denen birşey kalmadı maalesef...

riera riera diyorsunuzda belki hazır değildi yani ne biliyorsunuz ? keyfinden mi oynatma dı hoca ? :o

Hafta'ya samsunspor'u rahat yeneriz...

3 gun sonra karabük deplasmandayız...:(

Webo'nun attığı golde bizim kazma defansımız neden Webo yu markaja almıyor?İstanbul en önemli oyuncusu neden markaja alınmıyor?İstanbul'un forveti Webo neden markaja alınmıyor?Yuh yuh!Ruhsuz herifler.

maçtan önce fatih terim rakibi analiz ettimi acaba sanmıyorum onun için bu sonuç normal

Benim anlamadığım Selçuk niye böyle oynuyor? Trabzonspor'da devamlı kendini boşa atıp pas alan bir adamdı bizde çok pasifleşmiş.

Servet'in sezon başında aldığı sahi içi kombineden ben de almak istiyorum. En kral yerden kapmış kombineyi.

Bazilari agir sacmaliyo yok hucum oyuncusu yokmus yok yaratici adam da yokmus falan.iphone dan yazdigimdan cevap da veremiyorm her birine.melo selcuk yekta armut mu topladi tum mac.Su takimin bi eksigi sola reira sağa da keita.o kadr.bi de hayatta olmaz biliyorum ama semih kaya seret in yerine.

İlk maçtan asıp kesmeyin takımı ilk 4-5 maçtan sonra takımın oyunu oturacak.

simdi bakiyorum, eger sampiyon olmak istiyorsak, baros 20 gol atmali

kazim en az 10 golü bulmali

riera keza öyle.

ama ne baros 20 gol aticak gibi duruyor, nede kazim 10-15 gol aticak bir topcu

ee peki, kim aticak bu golleri

elmander

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 1-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

O Milan Baroşun ağzını yüzünü kırsınlar bi de soyunma odasına gidiyor adama bak ya!

Baroş sahada en istekli isimdi. Yanlış maç izledi sanırım herkes. Adam 59506965 kere geri gelip top aldı. Pres yaptı. Daha ne yapsın.

Sabırsızlık bizim Türk milletinin tipik özelligi kesinlikle.Cok tezcanlıyız bende dahil:)

Huyumuz batsınnnnnnnnnnnnnnn:)

bu takıma lider bir futbolcu gerekiyor işler kötü gittiğinde haydi beyler diyecek

Farklı oyunculardan oluşan aynı filmi izliyormuşum gibi geldi.

Güzel mac cikardik, itiraf etmeliyim ki Büyüksehir beni sasirtti. Cok sinsi ve kontrollü oynadilar, üstelik kendi yari sahalarinda iyi kapandilar. Kiliti acamadik, üstelik Riera ve Elmander'i izleme firsatini yakalayamadik. Yeni bir takim olmanin dezavantajini yasiyoruz sadece, oyuncularimizin cogu nerede nasil hamle yapacagini bilmiyordu sanki. Melo topu yumusatayim derken neredeyse gol olmasi ve Muslera'nin timing sorunu ilk golü yememize sebep oldu. Oyuncular kendi aralarinda anlasabilirse ve final paslari yapabilirsek cok can yakariz. Final paslari ve sutlari basarabilseydik 3 puani alabilirdik.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

ben Fatih Terim'e baştan beri karşıydım bu 1

2 Zan,servet'i tabiki Fatih terim transfer etmedi ama kendisinin her istediğini yapan yönetimden 1-2 tane stoper alınması için istekde bulunabilirdi basına çıkan tahtasında bile hem hücümcü forlanmış öz evlatlarından vazgeçmedikçe sade bu maç değil balta,servet,zan gibi oyuncuları yollamadıkça bu takımdan fatih terim yarım sezon sonra ilk geldiğinde dediğim gibi yolcudur ben bunu sadece bugün demedim ben maçı bile izlemedim artık süper ligden usandım pislik bir lig cavcav şike serbest olsun der tff feneri korur küme düşürmez oh babam ne ala 3 aydır sol bek alın stoper alın diye bağardık çağırdık gs orglara mesajlar attık ne dedim ben ilk geldiğinde fatih terim öz evlatlarından vazgeçmez gene onları oynatırsa kendi sonunu hazırlar 2 sene dinlendi insan öz eleştiri yapar niye ben yıllardır eski Fatih Terim'den uzağım diye hücüma 500 tane adam al ne fayda ön taraf 'ferrari' arka taraf 'şahin' olunca sittin sene başarı gelmez yıllardır bu böyle

hangi stoperi alacaksın ki abi. Yabancı alamazsın kontenjana takılır ilk 11 oynatamazsın. E yerli stoper de alamazsın bu adamlardan iyi yerli stoper de pek yok Serdar Kesimal ı görüyoruz berbat oynuyor, Ersanı gördük hemen sakatlandı.

fatih Hoca beklenmedik sakatlıklar filan diyor, şaka mı bu ya, Balta mı kurtaracak takımı

Geri
Üst Alt