STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

sercani en uctaki adam olarak sahaya sürersen,y ani ondan goller beklersen, o da 2-3 mactan sonr aagir elestiriler alir, cunku iyi bir golcü degil, henuz degil.

ben sercan ve elmanderin yanyana oynamasindan yanayim.

Sercan da Elmander de tek forvet oynayamaz bence. İkisi beraber oynamalı bence de.

Baros ve Sabri topcu degil,Bizim hali saha macına bile almam.Sans eseri gelmisler futbolcu olmuslar.

İmparatorada tek bir lafım var ya isini yap ya da........

Muslera'yı suçlamayın... Gerçekten ne kadar hata yaparsa yapsın Dünyanın 1 numarası olacak kapasite var onda...

Pardon sinirimden öyle dedim.

Ama yeteri kadar istese aldırırdı. Bu takım forvetsiz olmaz diyemedi mi adam? Drogba'lar, Forlan'lar, Gyan'lar, Podolski'ler... Bi tanesi bile gelmedi. En iyi transferlerimiz Selçuk, Melo, Muslera. Bunlardan hangisi maç çevirecek? Hiç biri.

Kesinlikle katılıyorum sana; ofansif anlamda takımı ileri götürecek bir oyuncu bir oyuncu alınmadı. Riera nasıl performans gösterecek bilmiyoruz. Takımın bu şekilde kısır bir takım olacağını çok daha önce söylemiştim. Keşke öyle olmasaydı ama, durum bu. Mevcut oyuncularımızla sorunumuzu çözmeye çalışmalı gerekli, fatih hoca'nın; elimizde 2 tane sağlam orta saha oyuncusu var; melo ve selçuk... O zaman boşuna orta sahaya sabri'yi koyup da orta sahayı 3'lemeye gerek yok. 4-4-2 oynamamız bu durumda daha iyi olacaktır.

Sercan ileri uç oynayamaz Elmanderin arkasında second striker gibi oynar.

inan da, melo da ofansif ortasaha değiller

bu yaştan sonra bunlardan ofansif ortasaha yapmaya çalışmak macera aramak olur

avatarımdaki gibi oynamalıyız, sadece sol bekte sıkıntımız olur

Balta bu aralar gayet iyi gidiyordu ki sakatlandı. Bence Balta bu sezon faydalı olacak aksilik olmazsa.

Kötü oynayabilirsiniz,belki kaliteniz yetmiyor olabilir ama mücadele etmemenin bi açıklaması olamaz..Topu kaybettiğimizde almak için bi baskı mücadele yok rakibin gelmesini bekledik hep ve sinir ettiniz be adamı

Renktaslar, ben de 3 puanla baslamak isterdim, ben de cok uzuldum ama ilk 11imizde 5!! yeni oyuncumuz vardi. Maalesef ki hersey birkac ay icinde duzelmez, sabir gerek. Melo, Eboue, Muslera, Ujfalusi, Selcuk kotu futbolcular mi ? Hayir. Dedigim gibi sadece biraz sabirli olmamiz gerek, bu takima daha Elmander ve Riera gibi oyuncular eklenecek, takimin oturmasi gerekiyor. Umutsuzluga kapilmayin, takimimizin basinda Fatih Terim gibi bir isim var. Hersey guzel olacak, eminim bundan.

ne güzel söyledim ama az sonra polyannacılığı bırak derler belkide demeye başlamışlardır... :(

Muslera'ya çok yüklendiniz, evet 1. golünde hata vardı ama kurtardıgı pozisyonları da görmediniz sanırım. 2. gol tamamen savunma hatası zaten.

Musleranın Aykuttan ne farkı var söyleyin bana

Muslera'ya çok yüklendiniz, evet 1. golünde hata vardı ama kurtardıgı pozisyonları da görmediniz sanırım. 2. gol tamamen savunma hatası zaten.

İddia ediyorum ki Muslera olmasa çok rahat 4 gol yerdik.

Fernando Muslera hata yapacaksan ilk golde ki gibi yap aslanım benim.

Eboue'nin hatasi, ama bu millet anlamadi gitti...Eboue SOL KANAT/BEK oyuncusu degil.:)

Kazım kaç dakika oynadı şu haliyle Allah Aşkına ?

Eboue'yi sağ kanada rierra'yı sol kanada Sercan'ı da forvete koymak çokmu zordu ?

İnşallah Melo'nun Can Arat'a kafa attığı pozisyonu göstermez Lig Tv :) Yoksa ceza verilebilir Melo'ya.

Geri
Üst Alt