STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Yarın fener yenmesinde moralim büsbütün bozulmasın

nasılsa unutulur İBB maçı

:(

yok Arda lidermiş yok oyun onun üstüne kurulmuş. be birader koca GAlatasaray'ı sen bi Arda'nın üstüne kurduysan zaten burada suçlu Arda değil, bariz olarak Galatasaray'ın ta kendisidir. yine transfer olayında da. Galatasaray istemeseydi Arda gidebilir miydi. imza atmışsın sen kardeşim. ben kadromu kurdum. oynayacaksın deseydi bir babayiğit Arda mı posta koyacaktı. hangi kulüp oyuncu istiyor diye planı bozup oyuncuyu gönderiyor.

Arda ARda Arda. bitmedi gitmedi şu muhabbet. giden gitmiştir arkadaş.

Baydı ironilerin,maça değer görüşünü bildirmiyorsun,Konuyu saptırdın.Amaç ne anlamıyorum.
Bu foruma üye oldugumdan belli sadece 2 defa İroni yaptım.Amacım oyuncularımızın degerini anlamamızı saglamaktı(bende dahil)Ki sana mı kalmıs dersen ona da eyvallah derim ne diyim baska kardesim...

Semih Kaya stoper ama bence bekte Hakan ve Çağlar'dan iyi oynar.

Ayıp etmiş olmayım ama ben Semih'in defansın ortasında oynadığı maçlarda bile nasıl oynadığı konusunda fikir sahibi olamadım,o kadar az oynadıki.Sen nasıl sol bekte onlardan kötü olmaz diyebiliyorsun anlamadım.

Zor bir sezon bizi bekliyor... Takım henüz takım olamamış. Bu nedenle futbolculara tek tek kızmaya gerek yok...Yeni bir yığın transfer yapıldı. Bu kadar oyuncuyu takıma katmak çok zor.

Terim 2. gelişinde yeni bir takım kurmayı başaramamıştı. Şimdi başarabilir mi bilmem ?

eboue rezildi yaaa sol kanata ardanın yerine bu adamı nasıl aldık biz, eboue 3.lig topçusu...

melo desen nasıl bir ortasahadır, başka adammı bulamadık gidip gol atamadı vuramadı bir türlü kaleye...

sercan desen gece alem yapmaya gelmiş hiç oynamadı daha 21 yaşında adamdan kazık yedik...

baros rezil oynadı aslında barosdan forlan drogba gibi tek forvette sırtı dönük harikalar yaratmasını bekliyorum ben...

hee unutmadan muslera kalecimi anlamadım onun yediği golü halısahadan adam getirsem yemezdi bence emirhanı oynatalım en azından o gelişsin...

Oyuncuları medyanın ve taraftarın önüne attı.Bu baskıyla oynabilecekleri oyuncu da düşünmek lazım.

Nereye attıysa attı. Galatasaray iki futbolcuya muhtaç takım değil, olmadı, olmamalı. Elmander'e bi gönderme olduğunu sanmıyorum, sadece direk Baros'a gönderme yapmamak için Elmander'in ismini kullanmış olabilir. Forvet lazım dese oyuncular yine aynı cümleyi anlayacaklardı. Direk böyle söylemesi daha iyi bence.

Ama haksız değilsin. Belirtmeye çalıştığım şu: Galatasaray'ın futbolcusu sorumluluk almalı. Baros'ta artık ne hırs kalmış, ne topla oynama isteği. Geliyim sahaya, top gelirse gol atayım derdinde.

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

riera kimdir?

sol acik pozisyonunda oynayan ispanyol futbolcu albert rieraya

RIERA denir

Yok Baros'a top gelmemiş.Haftaya Banceye bakın nasıl pozsiyona sokuyor. Baros'a artık toz kondurmamayı bırakın.

Salman sakin.

Musleracılar diyen vatandaş volkancılardan mı ?

eboue rezildi yaaa sol kanata ardanın yerine bu adamı nasıl aldık biz, eboue 3.lig topçusu...

melo desen nasıl bir ortasahadır, başka adammı bulamadık gidip gol atamadı vuramadı bir türlü kaleye...

sercan desen gece alem yapmaya gelmiş hiç oynamadı daha 21 yaşında adamdan kazık yedik...

baros rezil oynadı aslında barosdan forlan drogba gibi tek forvette sırtı dönük harikalar yaratmasını bekliyorum ben...

hee unutmadan muslera kalecimi anlamadım onun yediği golü halısahadan adam getirsem yemezdi bence emirhanı oynatalım en azından o gelişsin...

yok artık

wgtik2.png

yine kuşlar bastı forumu

Geri
Üst Alt