STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Terim'in, forvet isteğini bas bas bağırarak söylemesine rağmen forvet alınmaması da ilginç..Not:Sercan falan demeyin bana.

Mali durum berbat diye forvet transferi yapmadıkları çok açık

Ünal Aysal'ı tipini beğenerek seçmedik.

Rezil bir profil çizdi.

eboue rezildi yaaa sol kanata ardanın yerine bu adamı nasıl aldık biz, eboue 3.lig topçusu...

melo desen nasıl bir ortasahadır, başka adammı bulamadık gidip gol atamadı vuramadı bir türlü kaleye...

sercan desen gece alem yapmaya gelmiş hiç oynamadı daha 21 yaşında adamdan kazık yedik...

baros rezil oynadı aslında barosdan forlan drogba gibi tek forvette sırtı dönük harikalar yaratmasını bekliyorum ben...

hee unutmadan muslera kalecimi anlamadım onun yediği golü halısahadan adam getirsem yemezdi bence emirhanı oynatalım en azından o gelişsin...
tabii hepsi siradan futbolcu bunlarin.real madrid-liverpool-inter maclarinda baskasi oynadi diimi

Salman tevezos mode on yapmış :D

eboue rezildi yaaa sol kanata ardanın yerine bu adamı nasıl aldık biz, eboue 3.lig topçusu...

melo desen nasıl bir ortasahadır, başka adammı bulamadık gidip gol atamadı vuramadı bir türlü kaleye...

sercan desen gece alem yapmaya gelmiş hiç oynamadı daha 21 yaşında adamdan kazık yedik...

baros rezil oynadı aslında barosdan forlan drogba gibi tek forvette sırtı dönük harikalar yaratmasını bekliyorum ben...

hee unutmadan muslera kalecimi anlamadım onun yediği golü halısahadan adam getirsem yemezdi bence emirhanı oynatalım en azından o gelişsin...

Ciddi misin _?

Takım daha bir birine alışmamış, zamana ihtiyaç var.Öyle birden takım kurmak kolay iş değil.

Var ya en iyisi bu yorumlari okumamak, cunku bazilariniz gercekten cok ama cok komiksiniz (:

deplasmanda maç kazanmadıktan sonra kendi sahamızsa herkesi yensek ne yazar ya

Nereye attıysa attı. Galatasaray iki futbolcuya muhtaç takım değil, olmadı, olmamalı. Elmander'e bi gönderme olduğunu sanmıyorum, sadece direk Baros'a gönderme yapmamak için Elmander'in ismini kullanmış olabilir. Forvet lazım dese oyuncular yine aynı cümleyi anlayacaklardı. Direk böyle söylemesi daha iyi bence.

Ama haksız değilsin. Belirtmeye çalıştığım şu: Galatasaray'ın futbolcusu sorumluluk almalı. Baros'ta artık ne hırs kalmış, ne topla oynama isteği. Geliyim sahaya, top gelirse gol atayım derdinde.

Tanju da öyleydi, şurada durayım gelirse gol atayım diyordu. Ama geldiğinde atıyordu golleri.

Bu foruma üye oldugumdan belli sadece 2 defa İroni yaptım.Amacım oyuncularımızın degerini anlamızı saglamaktı(bende dahil)Ki sana kalmıs dirsen ona da eyvallah derim ne diyim baska kardesim...

İronilerini anlamayanlar oldu,saçma sapan konuşanlar oldu.BU forumda o kadar saçma konuşan adamlar varki hangisi ironi hangisi değil anlamak zor.Karşılıklı ağızla konuşurken bile ironiyi anlamak zor iken sen sadece okuyabildiğimiz bir ortamda ironi yapmaya çalışıyorsun.:)Yanına (!) bu işareti koyda anlam ifade etsin,konu sapmasın.

İlk 11'e yapılan bu kadar transferden sonra çıkıp takır takır top oynamasını mı bekliyorduk her takımda olur bu uyum uyum uyum biraz sabır.Daha çok maç var.

Yapmayin etmeyin daha ilk mactan bazilari Muslerya sallamaya baslamis. :o

30 bin gelirse öpüp başınıza koyun derim

İstanbuldaki taraftardan birşey beklemiyorum ben açıkçası. Ali samiyen i bile dolmuyordu. onu bırak doğru düzgün bi organizasyon bile yapılmıyor.

yinede diger illerden gelen taraftarlarla dolacaktır stad.

bizim için lig Samsun maçıyla başlıyor.

Bu takımın defansında Servet ve Gokhan Zan gibi iki top yapmayı beceremeyen,üstüne üstlük ağır kalıp arkasına atılan her topu kaçıran ve hatta önündeki topa bile müdahele edemeyen iki tane futbol özürlüsü varken değil 90 milyon 90 milyarlık takım kursan olmaz bu iş.Değil Muslera 10 tane Muslera ayarında kaleci getirsen yine olmaz.Maalesef defansa güvenmekle hata yaptı Fatih Hoca.Yarın öbür gün kendi başı ağrıyacak yazıktır.Çünkü bu futbolcular itinayla teknik direktör yollatıyorlar.Bu takım zamanla oturur mu evet olabilir.Zaten hiçbir şekilde geçen seneden kötü olamaz bu takım.Ama bu defans anlayışıyla çok zor.Ha ne oluyor,nerdeyse 5 aydır bu günü iple çekiyorsun ama ilk maçtan daha elin boş dönüyor daha doğrusu hayal kırıklığına uğruyorsun.İnsanın canını acıtan o.

iyi geceler arkadaslar, gorusuruz

Şu takımda gerçekten tutmak isteyeceğimiz kimler var Allah aşkına? Şampiyonlar Ligi'nde final hedefliyoruz diyerek kurduğumuz bir takımda kimler oynar?

Muslera

Eboue ??? ??? ???

??? Melo Selçuk

Sercan/Kazım ??? ???

Aha bizim takım bu kadar işte. İyi bir takımın ilk 11'inde oynayacak 5 oyuncu mevcut, Riera'yı da eklersek 6! Ama, Eboue'nin yerine Sabri, Ujfalusi gibi süper yedeklerimiz var...

bu tarkanlı tarkan hala forumda mı ya ben onu geçen sene ihraç edildi diye biliyordum :D

Geri
Üst Alt