STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

muslerayı yargılamak iş değil, adam kaç pozisyon kurtardı ve sonucunda 2 gol yedi, asıl sorgulanması gereken bunca pozisyonu defansımız nasıl servis etti, yıllardır bu takımda herşey değişti bir yıgın transfer yapıldı ama her seferinde her oyuncularla defans yapamadık.artık biri sorunun kaynağını görmeli

Bu ironi olayı nedir arkadaş ya.

Olumsuz şeyler yazıp sonra ben ironi yaptım, asıl düşüncem bunun tersi deniliyor.

Asıl düşüncenizi yazsanıza.

Ayrıca ironi de böyle olmaz, yanlış öğrenmişsiniz.

Bu Tarkan hep böyle anlarda cikiyor meydana. Moderatörler nasil görmüyor anlamiyorum.

Bilader benden bahsediyosun sanırım. Lafimın kime olduğu çok belliydi. Alınma gözünü seveyim :)

yok abi bir kaç benden yaşca küçük kardeşimiz biraz ağır konuştu da o yüzden dedim, ben sadece bazılarına daha kötü bir yorum gösteriyim de kendilerine gelsinler demek istedim yoksa bence ortasahamızı beğendim onun dışında biraz kötüydük ama takım alıştıkca bence daha güzel olacak...

Eboueyi açığa filan yazmayın arkadaşlar adam Sağ bek işte zormalamayın artık..

Riera-Sercan-Baros-Kazım 4lüsü oynar arkalarında Selçuk-Melo olur Eboue/Sabri ve Hakan da arkadan bindirme yapacaklar..

Gökhan ve Çağlar çok geçmez sakatlanırlar Ujfa kesin stoper oynar.

bıktım şu 4-3-3 ten arkadaş vallahi, bu sistem önemli olan ortasahadan gelen adamların skor yükünü çekmesi ama bizde o tarz adam yok, o yüzden acilen çift forvete dönmeliyiz...!!!

Ben sabredilmesi taraftarıyım burada Baros'un da kötü olduğuna inanmıyorum.. Kazım çok etkisizdi ama gözüme çarpan bir nokta oldu o da şu ki; Çağlar'ı izledikçe Hakan Balta'yı bile aradım resmen.. Bilmiyorum katılır mısınız..

Sabri Sarıoğlu ne vazgeçilmez adammış yıllardır hep ilk 11'de bana göre hızı , hırsı dışında pek birşey yok ha severim , reyizimdir o ayrı.

Bu ironi olayı nedir arkadaş ya.

Olumsuz şeyler yazıp sonra ben ironi yaptım, asıl düşüncem bunun tersi deniliyor.

Asıl düşüncenizi yazsanıza.

Ayrıca ironi de böyle olmaz, yanlış öğrenmişsiniz.

Abi bu laf bana mı:D

IBB´nin de hakkini verin bu arada. Galatasaray söyleydi böyleydi bi yere kadar. Adamlar müthis oynadi. 3 gün 3 gece oynasaydik biz IBB´yi yenemezdik. Net yani

sarbi : zor olacağını biliyorduk ama kazanamadık zaten sezonun ilk maçları hep zor olur önümüzdeki maçlarda taraftarımızı mutlu edicez

aynı tas aynı hamam midem bulandı artık

ben muslera lazio'da çok hatalı goller yedi. burda da yer fazla kendinizi kaptırmayın dediğimde hadi ordan dediler. Yaptığı hata affedilir cinsten değil. Pozisyon yokken 1-0 geriye düştük.

Evet ondan önceki pozisyonları da sen kurtarmıştın.

Sorun takımda değil ki sistemde bunu anlayamadınız mı.Ve bu mağlubiyetle FT hatasından dönecektir.

Hazırlık maçları niye var o zaman??? O maçlarda herkes gördü ki, Sabri'den orta sahada bir halt olmaz. Ama FT efendi lig maçına yine Sabri'yi orta sahada başlatarak bir Mustafa Sarp etkisi yarattı! 2. yarı da Yekta'yı onun yerine alıp, " Ben biliyorum Sabri'den burada bir halt olmayacağını, kıllığına oynatıyorum hergeleyi" dedi... Ne diyim, Allah akıl fikir versin!

galatasaray yenıldı turkıye yenıldı ıddaa tutmadı ben boyle hayatın

Ah ah İbrahim Akın olsaydı topu auta atardı asdfasfdg

Ben sabredilmesi taraftarıyım burada Baros'un da kötü olduğuna inanmıyorum.. Kazım çok etkisizdi ama gözüme çarpan bir nokta oldu o da şu ki; Çağlar'ı izledikçe Hakan Balta'yı bile aradım resmen.. Bilmiyorum katılır mısınız..

Baros 2 senedir KÖTÜ...... Hatta berbat....

Kazım Bize gelirken Azize bedava vereyim ama ALMAYIN demiş.... Olayın içler acısı halini anlamadık daha...

o değil de Hakan Balta'yı bir gün sahada arıyacağım hiç aklıma gelmezdi... :o

Geri
Üst Alt