STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

4-4-2 ye dönmemiz gerek diyenler ya mesaj yazsın ya da LIKE yapsın:)

kanat yok

eboue heryerde oynatılıyor

kazım yetersiz kalacak dedik , keita neden alınmadı

ben muslera lazio'da çok hatalı goller yedi. burda da yer fazla kendinizi kaptırmayın dediğimde hadi ordan dediler. Yaptığı hata affedilir cinsten değil. Pozisyon yokken 1-0 geriye düştük.

Hayır, 1-0 geriye düşen bizdik. Sizin maç yarın.

Eboueyi açığa filan yazmayın arkadaşlar adam Sağ bek işte zormalamayın artık..

Riera-Sercan-Baros-Kazım 4lüsü oynar arkalarında Selçuk-Melo olur Eboue/Sabri ve Hakan da arkadan bindirme yapacaklar..

Gökhan ve Çağlar çok geçmez sakatlanırlar Ujfa kesin stoper oynar.

çağlar halleti o işi. zaten hiç aksatmıyorar bu sakatlık konusunu. nasıl bir istikrar anlamıyorum.

Ulan Sabri,sana ne demeli?27 yaşına geldin.Hadi orta açamıyorsun.Ulan 3 metre yanındaki adama pas atamıyorsun.Yuh yahu.Yuh.Yıllardır ayne şey.Azıcık geliştir kendini birader.

Tarkan Tarkanlı yürü koçum antuna hadi bakayım.

Bu ironi olayı nedir arkadaş ya.

Olumsuz şeyler yazıp sonra ben ironi yaptım, asıl düşüncem bunun tersi deniliyor.

Asıl düşüncenizi yazsanıza.

Ayrıca ironi de böyle olmaz, yanlış öğrenmişsiniz.

abi lafın bana ise yapma allahaşkına edebiyatçıyım kendimi övmiyim ama demek istediğimi gayet güzel dedim ben bir daha okuyabilseniz orada bazı arkadaşların eboue ye saydırmalarına kızdığım anlaşılır adam solla alakası yok adama neler diyorlar muslera da aynı şekilde... :( sonra sercan filan hiç iyi yanlarından bakmıyorlar maça sadece kötü olanları abartarak söylüyorlar düşünmeden demek istedim... :(

-

-

-

<---- böyle oynamalıyız gardaş

abı 4 mjılyon dolar parası yokmuydu bu takımın trabzon sporlu delıye vercenıze keıtayı alsaydınız

Baros 2 senedir KÖTÜ...... Hatta berbat....

Kazım Bize gelirken Azize bedava vereyim ama ALMAYIN demiş.... Olayın içler acısı halini anlamadık daha...

Arkadaşım bunlar benim yorumum bence Kazım kötü değildi.. Baros da kendine gelecektir, Elmander'le rekabete girdiğinde.. Takım kötü değil sadece çok kopuk oynadık.. Hiçbirine çok takılmadım ama Çağlar çok kötüydü ona gözüm çarptı..

bence ibb abartiliyor.

yok taktikmis yok buymus,suymus.

adam musleranin hatasindan haric kalemize gelemediler.sansdan bi gol buldular,ardindan 1945 futboluna basladilar,her macda yaptiklari gibi.

Sabri'yi "Sarbi" diye yazmassak sevinirim. Antu gibi olmasın, Lütfen;)

Bu Barostan faydalanmanın tek yolu orta sağaya bu kadar gelmeden kaleye en yakın noktada rakiple çok boğuşturmadan diri kalacak bir sisteme geçmek .

Hemfikirim. Baroş çok yıpranıyor. buna çözüm bulmalıyız. Bunun dışında benim gördüğüm en istekli isimdi burdakilerin aksine. Gol atamaması onun kötü yapmaz gözümde. İyi de yapmaz. Ama Baroş'a yapılan haksızlık var. Kaç kez gelip top aldı. Kanatlara gitti. Birçok oyuncu izlerken hemde.

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

Riera Sağ Açık dediğimiz işi Ardadan iyi yapar..Eboue ise sadece sağbekten ibaret.

Ki mesele eboue soldaymış da o burdaymış değil arkadaşlar..Biraz daha geniş bakın çerçeveye..Oyuncular da istek yok arzu yok mücadele yok..Eğer sen İBBli oyunculardan 2-3km az koşuyosan adamlar koşarken sen izliyorsan bırak da yensinler seni rezil etsinler rüsva etsinler..

Tarkan Tarkanlı efsanedir efsane,dokunmayın !!!

fatih hoca gökmene madem bu kadar biliyordun gel sen yönet demiş:D Gökmen mosmor şu an

ufuk o golü yese bittiydi..........

Geri
Üst Alt