STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Bu takımdan önceki seneden yanlış hatırlamıyorsam 17 kişi gitti.

40 ta 40 yapamayacağız :D

Kazim cok sasirtti beni ya uzuldum baya ona.ruh gibi degil miydi resmen

arkdşlar italya ligini bizim kanalllardan veren yokmu

Hemen ilk maçtan takımı asıp kesmeye gerek yok ama Terim iki berbat tercihle maça başladı. Eboue sol açık ve Sabri orta saha. Gerçekten hayatımda bu kadar berbat iki tercihi aynı anda görmedim. Sabri'yi artık Allah'a havale ediyorum çünkü kendisi hakkında gerçekten birşeyler yazmaktan bıktım. Eboue kötüydü, Melo idare ederdi, Muslera'yı çok tutuyorum ama kabul etmek lazım ki bugün maçı kaybettirenlerden biriydi, olabilir düzelecektir. Selçuk hiç rahat oynayamadı, adam her top aldığında başında 3 kişi vardı, Kazım savruk ve bencildi, Baros faydalı bir kaç iş yaptı ama Bu performansla olmaz. Ujfalusi iyiydi ama yanındaki o adamlarla işi zor adamın. Benim mecburiyetten kuracağım kadro şöyle olur

muslera

ujfalusi servet zan eboue

melo yekta

kazım selçuk riera

elmander

Sen edebinle yazarsan bende edebimle yazarım...

Kuşların ağzıyla konuşmayacaksın BURASI GALATASAYLILARIN FORUMU...

Kazım'ın futbolunu eleştirmek farklı birşey grubunu yatak odası fantazilerini eleştirmek farklı birşey bunu idrak edemiyecek yaşın mı yok başın mı yok ?

Ek olarak, o olayı gerçekmiş gibi varsayarak konuşmak yanlış. İddiaydı o, dedikoduydu.

Değil Emre, provoke etmeye çalışanlara.

ozaman ben kalıyorum heralde üstüne alınacak... :)

yapma abi birde provakatör olduk... :(

orda çıkıp ben ters şeyler yazacaktım millete saçma eleştirilerinden dolayı, sonra belki ben onlardan daha çok abartırsam eleştiriyi anlarlar diye düşündüm bence anlayanda anlamıştır saçmaladığını...

tabi bir tek zamanlama yanlışım olabilir herkes sinirliydi ama bende sinirliydim saçma sapan eleştirenlere yoksa ben çok yazmam daha çok okurum... :(

11.09.2011 23:00

Maç Sonu: Fatih Terim

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, takımımızın Spor **************************** Süper Lig’de İstanbul BŞB ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında sahada istediklerini yaptıklarını belirten Fatih Terim, maçın genelinde ise rakiplerinin daha iyi olduklarını söyledi: “Onlar bizden daha çok galip gelmeyi istediler. Daha çok hak ettiler. Bizden daha iyi oynadılar. Rakibimizi tebrik ediyoruz.”

Farih Terim, planlarda olmayan sakatlıkların işlerin bozulmasına neden olduğunu anlatarak, “Bunlar mağlubiyetin nedeni değil tabii ki ama. Real Madrid maçından sonra gösterdiğimiz ivme iyiydi. İlk 20 dakikadaki Galatasaray asıl ulaşmak istediğimiz yer diyebiliriz. Genel olarak ben daha iyi bir oyun ortaya konmasını bekliyordum” diye konuştu.

Maç içerisinde Çağlar Birinci’nin yaşadığı sakatlık sonrası değişiklik yapmak zorunda olduklarını söyleyen Terim, “Sercan’ın ve Engin’in de daha çok yolları var. Takıma faydalı olmak için daha çok çalışmalılar. Açıkçası bu kadar hatalı oynadığımız bölümleri beklemiyordum” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, İstanbul BŞB önündeki 2-0’lık mağlubiyetin ardından ligin ikinci haftasındaki Samsunspor maçına dek hataların azalması için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Başımıza ne geldiyse çok yönlü oyunculardan geldi. herkesi yerinde oynatsana Fatih Hocam, sağ bekten sol açık yaratmaya çalışıyon.

Hemen ilk maçtan takımı asıp kesmeye gerek yok ama Terim iki berbat tercihle maça başladı. Eboue sol açık ve Sabri orta saha. Gerçekten hayatımda bu kadar berbat iki tercihi aynı anda görmedim. Sabri'yi artık Allah'a havale ediyorum çünkü kendisi hakkında gerçekten birşeyler yazmaktan bıktım. Eboue kötüydü, Melo idare ederdi, Muslera'yı çok tutuyorum ama kabul etmek lazım ki bugün maçı kaybettirenlerden biriydi, olabilir düzelecektir. Selçuk hiç rahat oynayamadı, adam her top aldığında başında 3 kişi vardı, Kazım savruk ve bencildi, Baros faydalı bir kaç iş yaptı ama Bu performansla olmaz. Ujfalusi iyiydi ama yanındaki o adamlarla işi zor adamın. Benim mecburiyetten kuracağım kadro şöyle olur

muslera

ujfalusi servet zan eboue

melo yekta

kazım selçuk riera

elmander

Selcuk 10 numara degil ön libero. Eboue sol bek de ise yaramiyor. Yekta topcu filan degil. Baris ve Sarp'tan bile kötü oyuncu. oyuncu hic bir pozitif katkisi yok. 4 milyon kazik gibi girdi bize.

Arkadaslar hepinize sunu sormak istiyorum?

Melo, Baros, Selcuk, Kazim, Eboue, Sabri? Bu oyuncular bizim hucum gücümüzü olusturdular bu macta. Hayatlari boyunca bir sezonda hepsi kac gol atmistir? Örnegin Sabri? bir sezonda en cok kac gol? Veya Selcuk kac gol? Bu oyuncularin hic biri bitirici adamlar degiller. Biz nasil gol atcaz?

Selcuk TSde son 3 sezonda, 3, 2, 2 sezonluk golle oynuyor. TSde bir sezonda en cok 3 gol atmis. Kazim fenerde 3.5 sezonda toplam, 5 gol atmis. Melo, juve ve fiorentinada son 3 sezonda toplam 6 gol atmis. yillik gol ortalamasi 2. Eboue Arsenalde o kadar sezon golü bile yok? Sabri son sezonlarda 1 veya 0 gol ortalamasiyla oynuyor.

Simdi size soruyorum. Sorun acik degil mi? Sorun gecen sene de böyleydi. Cözüldü mü?

Muslera

Eboue Ujfalusi Gökhan Engin

Yekta Melo Selçuk

****Riera

Sercan Baros

Engin'i sol beke çeksek, takımda kazma kalmasa... Böyle bir yaratıcılık bekliyorum FT'den, Sabri gibi ofansif kabiliyetleri yok denecek kadar az bir adamı orta sahaya koyarak değil.

Maç sonu açıklamaları da rezil bu arada, çevir kazı yanmasın modu ve gayet kendine güvensiz. Zoraki bir sırıtma, içi boş açıklamalar, bahane arkasına sığınmalar...

Samsun maçına 50 bin kişi gider. O maçı da %90 alırız. Ama bu gelecekte yaşamamız muhtemel sıkıntıların üstünü örtmez. Galatasaray büyük bir değişime gitmiştir, bunun sıkıntılarını da yaşayacaktır. Ama gereksiz hatalarla (inanılmaz defansif bir orta saha ile maça başlamak, Sabri'yi orta sahada oynatmak gibi, maç içinde sürekli taktik ve pozisyon değiştirip oyuncuları ambele etmek gibi) zaten birbirine alışma döneminde olan oyuncuların işini kolaylaştıracağına zorlaştırmak da ciddi bir soru işaretidir kanımca.

Ya abicim sahada mücadele görelim çaba görelim de kim nerde oynarsa oynasın önemli değil..

Olaya farklı boyuttan bakalım

Bizim şuan kaliteye veya yeni bir oyuncuya ihtiyacımız yok.

İhtiyacımız olan mücadele,istek,hırs ve arzu.

Eboue adamına yapışacak bırakmayacak kademeye girecek, Selçuk,Melo,Kazım top rakibe geçince top ayağıma gelsin diye beklemeyecek kademesini alacak rakibi sıkıştıracak hataya zorlayacak.

İBB kadar koşar mücadele eder ve onlar kadar tutkulu oynarsak işte o zaman farklı şeyleri konuşmaya başlayabiliriz..

Servet yeter mi , Sabri oynar mı vs vs

Sağ kanat Eboue olmalı bence, Kazım bildiğin traktör ya. İBB'nin bile kanatları bizden daha süratli, yetenekli. Akıyorlar resmen.

Arkadaslar hepinize sunu sormak istiyorum?

Melo, Baros, Selcuk, Kazim, Eboue, Sabri? Bu oyuncular bizim hucum gücümüzü olusturdular bu macta. Hayatlari boyunca bir sezonda hepsi kac gol atmistir? Örnegin Sabri? bir sezonda en cok kac gol? Veya Selcuk kac gol? Bu oyuncularin hic biri bitirici adamlar degiller. Biz nasil gol atcaz?

Selcuk TSde son 3 sezonda, 3, 2, 2 sezonluk golle oynuyor. TSde bir sezonda en cok 3 gol atmis. Kazim fenerde 3.5 sezonda toplam, 5 gol atmis. Melo, juve ve fiorentinada son 3 sezonda toplam 6 gol atmis. yillik gol ortalamasi 2. Eboue Arsenalde o kadar sezon golü bile yok? Sabri son sezonlarda 1 veya 0 gol ortalamasiyla oynuyor.

Simdi size soruyorum. Sorun acik degil mi? Sorun gecen sene de böyleydi. Cözüldü mü?

harf-iyen katiliyorum

hele 3lu orta saha yapip melo, selcuk ve sabriyi koyanlara sadece GULUYORUM

takim nasil gol atacak acaba? tek cozum kazim riera + sercan ve elmander

Gyan'a biraz daha para verip alamadık, adam katara gitti.İşe bak ya.Deplasmanlarda çok zor gol atarız.

Fatih terim de sasirmis. Biraz saskin bi teknik direktorumuz var:D ibb yi az biraz inceleseymis daha iyi olurmus:D topu topu 3 teknik adamlari var. Onlarcda golu atan,attiran:D

bana katılırmısnz bilmem ama bence melo ve selçuk aynı anda 11de oynamaz biri yedek kalmalı yaratıcı yok

I.B.B kadar koşmazsan,IBB kadar mücadele etmezsen,I.B.B kadar maçı kazanmak istemezsen maçı kaybedersin bu kadar basit.

Geri
Üst Alt