STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Selcuk 10 numara degil ön libero. Eboue sol bek de ise yaramiyor. Yekta topcu filan degil. Baris ve Sarp'tan bile kötü oyuncu. oyuncu hic bir pozitif katkisi yok. 4 milyon kazik gibi girdi bize.

o pas ve şut yeteneğiyle 10 numara oynasın. Yekta'nın Barış ve Sarp'tan daha kötü olduğu iddiana cevap bile vermiyorum. Tamamen saçmalık.

Renkdasınıza bir iyigeceler demeyi bile cok gördünüz ya alacagınız olsun:D:DNeyse bu seferlik bunu moral mozukluguna veriyorum:D

Renkdaslar,Bazen cok konu dısı konustugumu biliyorum,Maksadım sizi biraz gülümsetmek,Canınızı sıktıysam kusura bakmayın.

İ.B.B ye de hakkını teslim etmek lazım

kaç senedir adam gibi top oynuyorlar

:yenieek::005:

Ayrıca Keitaya deplasmanda oynamıyordu yea diyenlere tekrar selam ediyorum..O adam bu takımda olsaydı herşey farklı olurdu..

bana katılırmısnz bilmem ama bence melo ve selçuk aynı anda 11de oynamaz biri yedek kalmalı yaratıcı yok

Yaratıcının babası o ikiside yahu.

Gecin bu işleri daha dün orta sahamızda kimler oynuyordu.

Kazanmakta vardır kaybetmekte, halimize şükredelim.

İstanbuldan herkese selamlar :)

Bizim bu aslanlar niye kayb etmis 2=0 ben ucaktaydim izleyemedim

Solda Podolski olsaydı :sad007:

Başkası yerine Fatih Hoca ile başarıların gelmesini isterim,çoğu Galatasaraylı gibi...Ama Sabri yi orta saha oynatıp bize azap çektirmesini anlayamıyorum;bunun denenmesi bile abes,olmayacağı o kadar belli ki!...Korkum o ki kolay vazgeçmeyecektir,malum ''Ben bilirim'' tavrıyla...

Renkdasınıza bir iyigeceler demeyi bile cok gördünüz ya alacagınız olsun:D:DNeyse bu seferlik bunu moral mozukluguna veriyorum:D

Renkdaslar,Bazen cok konu dısı konustugumu biliyorum,Maksadım sizi biraz gülümsetmek,Canınızı sıktıysam kusura bakmayın.

iyi geceler mutlu rüyalar renktaş bende aslında bukadar çok yazmam ama kendimi savunmak zorunda kaldım bir anda siniri üstümüze çekince... :)

11.09.2011 23:00

Maç Sonu: Fatih Terim

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, takımımızın Spor **************************** Süper Lig’de İstanbul BŞB ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında sahada istediklerini yaptıklarını belirten Fatih Terim, maçın genelinde ise rakiplerinin daha iyi olduklarını söyledi: “Onlar bizden daha çok galip gelmeyi istediler. Daha çok hak ettiler. Bizden daha iyi oynadılar. Rakibimizi tebrik ediyoruz.”

Farih Terim, planlarda olmayan sakatlıkların işlerin bozulmasına neden olduğunu anlatarak, “Bunlar mağlubiyetin nedeni değil tabii ki ama. Real Madrid maçından sonra gösterdiğimiz ivme iyiydi. İlk 20 dakikadaki Galatasaray asıl ulaşmak istediğimiz yer diyebiliriz. Genel olarak ben daha iyi bir oyun ortaya konmasını bekliyordum” diye konuştu.

Maç içerisinde Çağlar Birinci’nin yaşadığı sakatlık sonrası değişiklik yapmak zorunda olduklarını söyleyen Terim, “Sercan’ın ve Engin’in de daha çok yolları var. Takıma faydalı olmak için daha çok çalışmalılar. Açıkçası bu kadar hatalı oynadığımız bölümleri beklemiyordum” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, İstanbul BŞB önündeki 2-0’lık mağlubiyetin ardından ligin ikinci haftasındaki Samsunspor maçına dek hataların azalması için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Takımın en iyisi Sercan dı, FT hocam senin daha çok yolun var gibi göründü bana maça çıktığın 11'i gördükten sonra...

Arkadaslar hepinize sunu sormak istiyorum?

Melo, Baros, Selcuk, Kazim, Eboue, Sabri? Bu oyuncular bizim hucum gücümüzü olusturdular bu macta. Hayatlari boyunca bir sezonda hepsi kac gol atmistir? Örnegin Sabri? bir sezonda en cok kac gol? Veya Selcuk kac gol? Bu oyuncularin hic biri bitirici adamlar degiller. Biz nasil gol atcaz?

Selcuk TSde son 3 sezonda, 3, 2, 2 sezonluk golle oynuyor. TSde bir sezonda en cok 3 gol atmis. Kazim fenerde 3.5 sezonda toplam, 5 gol atmis. Melo, juve ve fiorentinada son 3 sezonda toplam 6 gol atmis. yillik gol ortalamasi 2. Eboue Arsenalde o kadar sezon golü bile yok? Sabri son sezonlarda 1 veya 0 gol ortalamasiyla oynuyor.

Simdi size soruyorum. Sorun acik degil mi? Sorun gecen sene de böyleydi. Cözüldü mü?

Geçen sene ön libero ve kalecimiz de yoktu, şimdi en azından var.

Eboue'yi gerçek yerinde oynatıp Riera geldiğinde biraz daha iyi olur ama ortada Sabri'nin yerine yaratıcı bir oyuncu şart. Forvet şart. İyi bir sağ kanat oyuncusu da (herkes katılmayabilir ama) bence şart.

bana katılırmısnz bilmem ama bence melo ve selçuk aynı anda 11de oynamaz biri yedek kalmalı yaratıcı yok

Ben de öyle hissediyorum ama sus çaktırma yapcak bişey yok..Hamit+Selçuk ortasahasıı daha cool olurdu..

Stoper lazım yerli değil yabancı, bir değil iki tane, devşirme değil esas mevkisi stoper olan 2 kişi!

Takım bağırdı bugün çığlık attı niye bana 10 numara bir adam almadınız diye..O zaman Baros'u geçtim Kazım da pozisyona girerdi Eboue de girerdi..

Riera beklenen etkiyi yapar umarım yoksa işimiz cidden çok zor bu sene. Şimden 10 numara tarzı bir adam baksınlar devre arasına.

haftaya herşey değişir keşke ilk maçı arena da oynasaydık ozaman herşey çok farklı olurdu eminim, ama tabi bizim için öylesi mi böylesi mi iyi olurdu bilemiyorum...

Geri
Üst Alt