STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

bence

muslera

eboue ujfa servet hakan

melo(selçuk)

kazım engin emre çolak(aslında diego tarzı biri alınmalıydı) riera

sercan

Dedim Arda olmayınca olmaz diye.Podolski'yi onun için çok istemiştim burada herkes burun kıvırıken.Sen sağ açığına alternatifsiz Kazım'ı koyarsan seni ilk haftadan yarı yolda bırkarı işte böyle.Eboue de beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı ama adam sol açık oynadı,dengesi şaştı bence.Sabri'ye gelince ARTIK NO COMMENT diyorum.Baros'ta bitik olunca ileride hiç pozisyona giremediğimiz geçen sezon başlangıcının karbon kağıda kopyası bir maç gibi geçti.Böyle gitmez inşallah.

Dedim Arda olmayınca olmaz diye.Podolski'yi onun için çok istemiştim burada herkes burun kıvırıken.Sen sağ açığına alternatifsiz Kazım'ı koyarsan seni ilk haftadan yarı yolda bırkarı işte böyle.Eboue de beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı ama adam sol açık oynadı,dengesi şaştı bence.Sabri'ye gelince ARTIK NO COMMENT diyorum.Baros'ta bitik olunca ileride hiç pozisyona giremediğimiz geçen sezon başlangıcının karbon kağıda kopyası bir maç gibi geçti.Böyle gitmez inşallah.

Alkış.

Orta sahada cool felan olmak hikaye arkadaş Hamit bu takıma ilaç değil bu takıma Ribas lazımdı Diego Ribas !

madem 4141 oynayacağız ya da 433 selçuk ve melonun yanında 10 numara diyebileceğimiz yaratıcı,oyun zekası yüksek bir isim lazım takımda öyle birisi olmadığı için 442 oynamalıyız bence

Arda'yı arıyacağız bu sezon belli oldu

Misimoviç'i yok eden Hagi'yi, Lincoln'ü yok eden Bülent'i nefret'le kınıyorum! Şimdi 10 numara diye kıvranıyoruz...

Eboue sağ bekten başka yerde oynayamaz.

Bu ilk maç ilk yarım saat kaçırdıklarımızı atsak ooo şampiyon yallah yürüyedur hele çok enteresan musleraya giydiren bile olmuş yazık yahu..

Takıma biraz zaman tanıyın fm pes fifa oynamaya benzemez kadro kurmak burdan takımda çok şey değişiyor bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.

Az sabır. Çok iyi olucak şu yarım saat 1 gol bulabilseydik rahat rahat 3 tane atardık.

Arda yıktı takımı gitti.

Dostum gördük Eboue'den kanat oyuncusu olmaz.

Eboue'yi Sabri'nin yerine çek, sağ kanada Kazım'ı koy, tamamdır.

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet Hakan

Kazım Melo Selçuk Riera

Baros Sercan

Arkadaslar hepinize sunu sormak istiyorum?

Melo, Baros, Selcuk, Kazim, Eboue, Sabri? Bu oyuncular bizim hucum gücümüzü olusturdular bu macta. Hayatlari boyunca bir sezonda hepsi kac gol atmistir? Örnegin Sabri? bir sezonda en cok kac gol? Veya Selcuk kac gol? Bu oyuncularin hic biri bitirici adamlar degiller. Biz nasil gol atcaz?

Selcuk TSde son 3 sezonda, 3, 2, 2 sezonluk golle oynuyor. TSde bir sezonda en cok 3 gol atmis. Kazim fenerde 3.5 sezonda toplam, 5 gol atmis. Melo, juve ve fiorentinada son 3 sezonda toplam 6 gol atmis. yillik gol ortalamasi 2. Eboue Arsenalde o kadar sezon golü bile yok? Sabri son sezonlarda 1 veya 0 gol ortalamasiyla oynuyor.

Simdi size soruyorum. Sorun acik degil mi? Sorun gecen sene de böyleydi. Cözüldü mü?

100 de 100 katılıyorum. Bizim takımda golcü oyuncu yok. Karambole atarsak atarız.

bencede böyle olmalı şimdilik, eboue kanat olmaz demeyelim bir maç sonra yeni keita mız hayırlı olsun diyebilirler tabi keita ile kıyaslanmaz ebue de, keita ileride çok iyiydi ama eboude ileri geri ikisindede yeterli seviyededir bence...

İşin en kötü yanı 1 hafta boyunca karamsar olacağız ve samsunsporu yenene kadar emin olamayacağız..Ve biz bu haldeyken o futbolcu bozuntuları nasıl rahat yataklarında uyuyabiliyorlar anlamak güç

Geri
Üst Alt