STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

İlk hafta olur böyle kazalar...Bu takım adam olacaktır illa ki..

Süper ligin dominant takımlarından sadece Bursa ve tahminen FB ilk haftayı 3 puan alarak kapatacaklar..Bursa süper ligin çok çok üstünde bir futbol oynadıbence bu gün..Adamları izlerken zevk aldım.. Çok iyi takım oluşturmuşlar.

Biz de ilk yarı Ufalurji ilerde katkı sağlarken, ikinci yarı Servet'in yanına alınıp,Sabri'yi sağa koyunca pek bir etkisiz kaldı.

Ebue hoş bir futbol oynamadı hem yavaş hem de çok pas hatası yaptı. Melo iyiydi ve diriydi ama onun dilinden anlayacak birileri lazım bizim takımda..Selçuk vasattı, Sabri'yi çok severim ama artık bu takımda Sabri gereksiz gibi gelmeye başladı..Milli maçta kale direğine çalım atmaya çalıştı bu gün yine buna benzer bir hareketi vardı..

Her ne kadar Baroş eleştirilse de bence çabaladı, geriye geldi top aldı, top yaptı..İlerde top yapacak oyuncu olmayınca çok çok yalnız kaldı.

Takım daha takım olamamış, pas varyasyonları iyiydi ilk 10 dk'da 100 pas yaptı takım ama bu varyasyonlar yaratıcı bir hale dönüşmeyince kısır döngüye girdi..Son topları nasıl kullanacağını bilemedi oyuncularımız, çünkü kimin nereye kaçacağını pek kestirir gibi değildirler..Birbirini tanıdıkça bu takım oturacaktır..

Servet ve Zan ikilisi beraber olmuyor..Sabri ortada, Ebue solda hiç mi hiç olmuyor...

Ben ümitsiz değilim..Bu takım haftaya Arena'da şov yapacak ve bir sinerji oluşacaktır sonrası için sanırım..

Dedim Arda olmayınca olmaz diye.Podolski'yi onun için çok istemiştim burada herkes burun kıvırıken.Sen sağ açığına alternatifsiz Kazım'ı koyarsan seni ilk haftadan yarı yolda bırkarı işte böyle.Eboue de beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı ama adam sol açık oynadı,dengesi şaştı bence.Sabri'ye gelince ARTIK NO COMMENT diyorum.Baros'ta bitik olunca ileride hiç pozisyona giremediğimiz geçen sezon başlangıcının karbon kağıda kopyası bir maç gibi geçti.Böyle gitmez inşallah.

baros'un bitik oldugunu hiç ama hiç dusunmuyorum..çok yalnız kaldı ilerde..onun dısındakı dusuncelerıne tamamen katılıyorum..takımın kısa surede toparlanıcagını dusunuyorum ben(umuyorum..) :)

Baros 20 gol attığında Lincoln ve formda Kewell faktörü vardı. Şimdi takımda öle ince paslar atacak oyuncu yokk. Bu takım anca karambole gol atar.

Maçtan yeni geldim eve...

Fazla bir şey söylemek istemiyorum, sadece diyeceğim şudur: İlk hafta skoruna bakıp gaza gelmeyelim, felaket senaryoları üretmeyelim arkadaşlar...

Armanın peşinde olmaya devam edeceğiz... Haftaya Aslantepe'deyiz, bekleriz..

Misimoviç yanlış takıma gelmişti... şimdi cuk diye otururdu... arkasında selçuk-melo...

Lincoln-Diego-Ronaldinho-Arshavin gibi isimler gerek bize...

bu taktikle gol atamaz GS..Çünkü Melo ve Selçuk, ön libero adamları yani Selçuk biraz daha orta sahanın ortasında oynanan adam.Bize Diego Ribas tarzında oyuncu lazım.O zaman barosta sıkıntı yaşamaz.

Diego'yu falan unutalım.Transfer dönemi bitti.Elde ki kadroyla en iyisi bu.Baros-Kazım-Engin-Yekta performanslarına göre 11'e girer.

Haftaya 4 atarız karamsar hava yaratmayalım tamam,bu bir iş kazasıydı eksikleri hemen görmek iyi oldu..Gerçi Samsun'un forvetleri de fana:D

bu taktikle gol atamaz GS..Çünkü Melo ve Selçuk, ön libero adamları yani Selçuk biraz daha orta sahanın ortasında oynanan adam.Bize Diego Ribas tarzında oyuncu lazım.O zaman barosta sıkıntı yaşamaz.

Arkadaşım olmayan oyuncuyu kadroya mı yazacağız ? Eldekilerin en iyisini cıkarmaya calısıyoruz.

Ne ardaymış arkadaş izledim dün 65'te girdi oyna gezeledi durdu bi tane şut attı kaleci kurtardı aynı tempoda 2 maç daha oynasın sezon sonu ossasuna ayarında bi takıma gider.

En büyük problem hareketsizlik başka birşey değil.3 metre yanına koşmayan adamlar vardı bugün sahada.Devşirme mevkilerden ne zaman vazgeçecez çözebilmiş değilim.Transfer sezonu diye birşey var ve takviye yapman gereken yerlere takviye yapmayarak devşirme yapıyorsun o noktalara.Saçmalıktan başka birşey değil.savunma hattı ve orta saha arası çok kopuk.2.yarı geri dönüşlerde inanılmaz sorun yaşadık ve stoperler birbirleriyle hiç uyumlu değil.İlk maç için yorum yapmak biraz saçma olacak ancak 2 aydır bunun için mi antreman yapıyorsunuz arkadaş demek geliyor insanın içinden.

Maçtan yeni geldim eve...

Fazla bir şey söylemek istemiyorum, sadece diyeceğim şudur: İlk hafta skoruna bakıp gaza gelmeyelim, felaket senaryoları üretmeyelim arkadaşlar...

Armanın peşinde olmaya devam edeceğiz... Haftaya Aslantepe'deyiz, bekleriz..

helal olsun kardeşim...

maçı canlı izleyen adamın dediğinden sonra daha laf etmeyin bence...

Neyse beyler ilk maçlarda olur böyle şeyler.Haftaya rahat bir galibiyet alıp lige başlarız.Bu takım yeni kuruldu unutmayalım.

3'lü orta saha takımın hücum gücünü düşürmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Sabri ve Baros maçın en kötü isimleriydi defans çok kötü hücumda kim ne yapıyor belli değil

Sağ kanat oynar arkadaşım, Kazım'dan iyi oynar.

kazımdan iyi oynaması yeterli mi yani sağ açık için ??!!?

eboue en verimli sağ bek oynar. zaten bu mantıksızlığın da etkisi var son senelerdeki başarısızlığımızda.herkesi en verimli olduğu yerde oynatacan. bu adam sağ bek,net.

Arkadaşım olmayan oyuncuyu kadroya mı yazacağız ? Eldekilerin en iyisini cıkarmaya calısıyoruz.

çok güzel söyledin he, bence biraz bekleyelim sonuçta aynı yorumlar hazırlık maçları sonrasındada vardı sanki hazırlık maçı değilde final maçını kaybetmiştik... :(

kazımdan iyi oynaması yeterli mi yani sağ açık için ??!!?

eboue en verimli sağ bek oynar. zaten bu mantıksızlığın da etkisi var son senelerdeki başarısızlığımızda.herkesi en verimli olduğu yerde oynatacan. bu adam sağ bek,net.

Suan Kazım'dan iyi oyuncun olmadığı için Kazım'dan iyi oynaması yeterli.

Bu ne şiddet bu ne celal beyler , bir maçla bir takım bu kadar kötülenmez ve bu kadar transfer yapalım denmez , Misimovic 'den girdiniz Hamit 'ten çıktınız , daha durun bir maçla bir takımın kalitesi anlaşılır mı ? Ama Sabri , Gökhan ve Servet 'e ne derseniz deyin , SERBEST ! çünkü ne deseniz haklısınız

bence macera aramaya gerek yok.Eğer ki FT,Riera'yı hücuma orta saha oynatabilirse, Sercan'da sol gayet iyi oynar.Gizli golcü olur.Bunun haricinde gördüktü Melo ile Selçuk'un ortadan katkısı gol getirmiyor,aksine rakibin gol pozisyonuna girmesini sağlıyor.Ujfalusi içinde aynı şey geçerli güzel bindirmeleri ortaları var.Ama rakipte bizim Ujfalusinin kanadından güzel bindiriyor.

abBc1ikalS.jpg

Geri
Üst Alt