STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

[video]https://megaswf.com/serve/1172494[/video]

223279_Galatasaray_SK.jpg

Eboue'yi selçuk ve Melonun yanı çekerek 4-3-3 gibi oynayabiliriz. Bana göre en ideal dziliş olur bizim için.

Muslera çok ama çok iyi kalecidir.

Tartışmaya bile gerek yok.

Yahu geçen sezon zapat ufuk ayküt varken her maç şu top kaleciye gitmesin diye dua ediyodum ben.

Adamın kalede durması bile güven veriyor...

Ayrıca çok ama çok komik arda gitti yaratıcı oyuncu gitti atletico madridde diego var arda var 2 maç 1 puan hele ilk maçlarında bizden beterlerdi pozisyonları bile yoktu isim oynamıyor hala öğrenemedik yahu isim değil.... inanan mücadele eden koşan takım kazanıyor maçın hakemi bizim takımın toplamından daha çok koşmuş nasıl kazanacağız... bu şekilde düzelecek takım çok iyi olucak ama yerden yerede vurmak hele ilk maçtan geçsin bi 5 hafta bakalım görelim bu bizim takımımız olmayan ardayla gelmeyen keitayı yazmak yerine böyle acayip bi kadro nasıl çıkar maça orası ilginç şu kadroyu hagi sahaya sürmüş olsa millet ana avrat söverdi.

Fatih Terim herkesi yerinde oynatmalı muhasebe müdürünü satış sorumlusu yaparsan satış sorumlusunuda teknik destek yaparsan alacağın verim 0'dır eboue sol açıkta maça bi başladı adam döküldü moralman çöktü aynı eboue sağ kanatta koy sol tarafa riera hazır değil hiç bi şey bilmiyosan yok oğlu yoksa elinde koy sercanı elmander baroş çift forvet başla 4-4-2 çık fark ye ama bu anlayışı neye inanıp yaptılar onuda bilemiyorum.Ama herkes yerinde oynayınca ve doğru anlayışla ben her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum.

benim için tek olumlu olan rijkaard ile 6 da 6 yaptığımız sezonda takıma hiç güvenmiyordum ama şimdi yenilgi ile başlamamıza rağmen cok güveniyorum

Eğer bu olayların arkasında israil yoksa ben ne olayım... ya sabır...

Allah büyük...

Kardeşim israil'in düşmanıymış gibi görünen baştaki şakşakçıları görmüyoruz sorun orada.. 2 gün önce NATO'ya izin verdik füzeler için şimdi de böyle bir savaş var ve askeri karalamak adına 1 tane bile haber yok tvde.. Şaka gibi hala şoktayım.. Böyle büyük bir saldırı nasıl yayınlanmaz.. Başlarım futboluna..

Galatasaray bugün oynadığı futbol anlayışı ve dizilişiyle devam ederse çok sıkıntı çekeriz .Birincisi orta orta saha ile hücum oyuncuları tamamen kopuk ,sağda Kazım golcü özelliği olan bir futbolcu değil geriden top alıp ileriğ katetme özelliğide yok örneğin Arda gibi .Eboue topla driplink yapabilen bi oyuncu fakat bu gün sol kanat oynadı pek varlığını göremedik Kazım ın oynadığı kanattan atakları genelde Ujfalusi yaptı dikkat edersek.

Orta sahada Melo yetenekli bir futbolcu ancak defansa çok yakın oynuyor Selçuk orda yanlız kalınca hep aralara top atmak zorunda kaldıki bunuda pek başaramadı.Kısacası ofansif özelliği olan bir orta saha ya ihtiyacımız var bu saatten sonra bu olmayacağına göre Selçuk ofansda biraz daha etkin kullanılmalı ve kanat oyuncularımızın (Riera nında takıma katılmasıyla) topla ileri katetmeleri gerek yoksa Baros u bugünki gibi daha çok çaresiz ve ilerde tek başına görürüz.

Ayrıca Fatih hoca bugün Eboue yi sol kanatta kullanmakta o kadar ısrar etti anlamadım..Ayrıca kanatta Sercan dan pek fazla bişey bekleyemek doğru olmaz son vuruşları ve pasları driplinklerine göre çok çok zayıf olan bi futbolcunun orda oynaması mantıksız olur..

Takımın en kötüsü benim için Çağlar Birinci. Defansif olarakta, ofansif olarakta takıma herhangi bir katkısı olmadı. Yediğimiz ilk golün geleceğini topun ilk sol kanada gittiği anda anladım. Bir bekin yapması gereken ilk görevi, rakibine orta attırmamaktır, fakat sevgili sol bekimiz ilk pozisyonda 2 metre'den ayak uzatmaya çalışıyor, ikinci pozisyonda 4 metre uzaklıktan iki elini arkaya bağlamış engellemeye çalışıyor. Sonra sektirdi diye Muslera'yı suçlamak, bencillikten öteye gitmez!

arkadaşlar nacizane fikrim baros tan tek forvet hani drogba gibi yada işte sırtı dönük başka oyuncular gibi oynamasını bekliyoruz, adama ara pası atmalıyız defansın arkasına sarkabileceği pozisyonlar olmalı baros öyle pozisyonların adamı, eboue desen sol da oynadığı olduysa çok az olmuştur, adam sağda bugün oynayan önlü arkalı iki adamın yaptığını tek başına yapar bence ama solda olunca olmadı, solda riera gayette iyi oynayacaktır ilerleyen maçlardayedeğinde de engin...

başarılı olacak tek taktik 4-5-1....orta sahanın sağına eboue soluna engin forvet arkasıda riera....

Hala kadrolarda Sabri var :)

Ben kaybetmemize ragmen cok güveniyorum :S

Gecen sezon ilk maçımızın 11'i

---------------Ufuk--------------

Ali Turan----Neill-----Servet----Çağlar

-------------Cana----------------

-------Barış--------Ayhan

---Emre Ç.-----Kewell-------Arda

IBB bile 3 forvetle oynuyor biz hala tek forvet çıkıyoruz sahaya.

bu maçta sol kanat resmen yerlerdeydi...burda balta nın yerine çağlar oynasın diyenler var.balta en azından pas atabiliyor....gerci tek artısı bu çağlardan

Arkadaşlar söylendi mi bilmiyorum ama şu anda Şemdinli'de sıcak savaş varmış resmen PKK'lılarla.. Ve bunu Şemdinli belediye başkanı twitter hesabında an be an aktarmış.. Ajanslar da son dakika geçmiş fakat tvde bi tane bile haber yok.. Ayık olun duyarsız kalmayın ! Ayakta uyutuyorlar resmen bizi.. Buyrun kaynaklar..

Twitter

m.milliyet.com.tr

Haber - ASAYİŞ - Şemdinli'de terör saldırısı - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi merkezindeki dört önemli güvenlik noktasına teröristlerce saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin hemen karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Gerilerde kaldı bir daha paylaşayım da görmeyen kalmasın.. Forumda konu bile yok en çok insan burada diye buraya yazdım.. Bu arada sanırım 2 şehit varmış yine ..

Tecrübeli Üye olmusum :D

neill bu sezon cok iyi olurdu....geriden top resmen çıkmıyor

Şu skibbeden nefret oğlu nefret ediyorum.

Bu adam geldi tek forvet oynuyoruz o gün bugündür hala tek forvet oynuyoruz benim askerliğim bitti bu arada ama hala tek forvet oynuyoruz.

Geretssss....... adam en az 2 forvet koyuyordu yoksa alt yapıdan alıp 2 forvetle başlıyordu maça Ft değil başka hagi su kadaroyu sürse vallahi ben kesin ceza aldıydım.

Bütün sıkıntı 4-3-3'den vazgecemiyoruz. Orta 3'lü maalasef kaldıramıyor. Ya defansın icine çok gömülüyor yada ileride cok kalıyor. İleri 3 lü desen hepsi ayrı telden çalıyor. Aralarında en az 20-25 metre hepsi birbirine uzak kalıyor ve cok etkili adam eksiltme yetenekleride olmayınca ataklar bir türlü olgunlasamıyor.

Kısacası bu taktik bu oyuncularla olmuyor. Sahadaki topcular langırt masasındaki mevkine baglı kalıyor. Sahada işleyen yardımlasan bir oyun yok. Uzun lafın kısası Galatasaray kaldıgı yerden devam ediyor.

Geri
Üst Alt