STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

nese geçmiş olsun ,artık haftaya :D

iyi geceler saygıdeğer renkdaşlar Allaha Emanet olsun.

Şemdinli - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde emniyet müdürlüğü ile jandarma komutanlığına, saat 22.00 sıralarında bir eylem düzenledi. Eylem sonucunda şiddetli bir çatışma çıktığı bildiriliyor. Yerel kaynaklara göre olayın üzerinden 1 saat geçmesine rağmen ilçede yoğun silah sesleri duyuluyor.

İlçeye hakim Goman dağından Jandarma ve Emniyete doğru ateş açıldığı ve tank ve topların da karşı bombardıman yaptığı bildirildi.

Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre'nin verdiği bilgilere göre ilçe jandarma komutanlığının garajı yanıyor. Töre çatışmanın bir saatir devam ettiğini ve ilçe tarihinde böyle şiddetli bir çatışma yaşanmadığını söyledi.

yapmayın yaa moralim şimdi iki kat bozuldu... :(

Zerre korkum yok.Farklı bir şekilde bakarsak eğer 4 yıl üst üste şampiyon olduğumuz sezonlar da bile hep yenilgi ile başlamışız lige.Bence fazla sıkıntı yapmayın.

Şemdinli - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde emniyet müdürlüğü ile jandarma komutanlığına, saat 22.00 sıralarında bir eylem düzenledi. Eylem sonucunda şiddetli bir çatışma çıktığı bildiriliyor. Yerel kaynaklara göre olayın üzerinden 1 saat geçmesine rağmen ilçede yoğun silah sesleri duyuluyor.

İlçeye hakim Goman dağından Jandarma ve Emniyete doğru ateş açıldığı ve tank ve topların da karşı bombardıman yaptığı bildirildi.

Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre'nin verdiği bilgilere göre ilçe jandarma komutanlığının garajı yanıyor. Töre çatışmanın bir saatir devam ettiğini ve ilçe tarihinde böyle şiddetli bir çatışma yaşanmadığını söyledi.

yapmayın yaa moralim şimdi iki kat bozuldu... :(

Ben her şeyi bıraktım resmen çöktüm.. 1 asker 1 polis şehit olmuş ve ciddi bi savaş var orada.. İşin ilginç taraf 2 kere paylaştım kimsenin ruhu duymadı.. Bu kadar mı körleştirildik ?? Şehit haberleri duymak bu kadar mı normal gelmeye başladı bize.. Anlam veremiyorum..

Fatih Terim

Sercan Baros ve Elmander ile Ocak ayına kadar İdare edeceğiz

Hocanın bu açıklaması forvet oyuncu isteğini ortaya koyuyor.. Hoca kaleye sırtı dönük alan veren takımı dinlendiren forvet istiyor.. Baros mecburi kaldı.. Galatasaray yerine kimseyi bulamadı.. Maça gelince Melo ve Ulfalaji Galatasaray adına sahanın en iyileriydi..

1-) Barosa şu an çok formsuz. Maç içindeki ve oyundan alınırken tavırları hiç hoş değildi.. Bu maçtan sonra kendisinin yedek kalacağını düşünüyorum...

2-) Takımda yaratıcı oyuncu yok. Bunu çözecek 2 oyuncu var Riera ve Engin... Engin'in daha zamana ihtiyacı var.. Emre Çolak şans bulabilir

3-) Sol bek ve stoper eksiğimiz aynen duruyor.

4-) Bir çok oyuncu sakatlıktan ve fizik olarak hazır olmayanların çokluğu nedeniyle yerinde oynamadı bu gelecek hafta düzene girecektir

5-) Henüz ilk hafta enseyi karartmaya gerek yok 3-4 hafta içinde iyi bir Galatasaray sahada olacaktır.

Ayrıca takımda çok net bir kaptanlık sorunu var ve bunun yarattığı bir konsantrasyon bozukluğu var

acaba Selçuk bize geldiği için pişman mıdır.sonuçta TS şuan ŞL oynucak ve kendisin Avrupaya kanıtlayabilirdi.yanılmıyosam Valencia istiyodu ama teklif düşük gelmiş gitmemişti.

ben böyle düşünüyorum ama kendisi iyi bir Galatasaraylı oldugu için bu düşünceyi kapatıyorum ama nedendir sonra tekrar acıyorum

Lavugun aklı hep viyadükte bro

Kardeşim israil'in düşmanıymış gibi görünen baştaki şakşakçıları görmüyoruz sorun orada.. 2 gün önce NATO'ya izin verdik füzeler için şimdi de böyle bir savaş var ve askeri karalamak adına 1 tane bile haber yok tvde.. Şaka gibi hala şoktayım.. Böyle büyük bir saldırı nasıl yayınlanmaz.. Başlarım futboluna..

Kanıksadık artık millet olarak musacığım...

Alıştırdılar bize... Ve alıştıra alıştıra vatan bölünüyor...

Yöneticiler kızmasın ama onlar bile birazdan konu dışına çıkmayın uyarısı verir...

Vatan diyoruz f5'liler şampiyonlar ligine gidemedik diyorlar biz baros diyoruz bjk liler es es bizi nasıl yendi diyor.....

Uyuyoruz...

Adamın biri cıkıyor yneildik diye gülüyor.

Bir renkdaşım yavaş git diyo Ceza almak değilde insan bu duruma daha cok üzülüyor.

Zerre korkum yok.Farklı bir şekilde bakarsak eğer 4 yıl üst üste şampiyon olduğumuz sezonlar da bile hep yenilgi ile başlamışız lige.Bence fazla sıkıntı yapmayın.

sorun puan kaybı mı sadece, 5 hafta sonra tüm takımları yenecek seviyeye gelebiliriz diyebiliyor musun! ben diyemiyorum açıkçası

Kanıksadık artık millet olarak musacığım...

Alıştırdılar bize... Ve alıştıra alıştıra vatan bölünüyor...

Yöneticiler kızmasın ama onlar bile birazdan konu dışına çıkmayın uyarısı verir...

Vatan diyoruz f5'liler şampiyonlar ligine gidemedik diyorlar biz baros diyoruz bjk liler es es bizi nasıl yendi diyor.....

Uyuyoruz...

Şehit haberi duymak normal geliyor artık milletimize.. Bu herifler başa geçmeden önce neredeyse şehit yoktu.. Bunlar geldikten sonra 822 şehit var.. Suçu yine yarın askere bulacaklarına eminim..

Maçı izlerken gün ki Marsilya - Rennes maçı aklıma geldi. Marsilya 4 haftadır kazanımıyordu ve sahaya öyle çıktı. Dizilişin bizden farkı yoktu. İleri uçtaki 3 isim arasında 10-15 metrelik mesafeler var. Zaten ortasaha da ki top yapan oyuncularından Lucho'da etkisiz oldu. Peki maç nasıl bitti. Tüm 90 dk boyunca kazanaması gereken Marsilya tek pozisyon bulamadı, Rennes kaçırdığı 4-5 pozisyonun dışında, uzaktan vurduğu bir şutla golü buldu ve kazandı.

Şimdi isimleri değiştirelim ve bizimkileri koyalım, emin olun hiçbir farkı yok. Eboue-Baroş-Kazım arasında ki kopukluk. Selçuk'un oyuna etkisizliği. Sabri ve Çağlar'ın yetersiz teknikleri, Melo'nun sürekli geri dönmesi bunların hepsi bizi rakibe mahkum etti.

Hazırlık maçlarında o güçlü rakiplere karşı, topu sürekli ileri doğru pasla taşıyan biz, bugün İBB'ye karşı tüm paslarımızı neden geriye doğru yaptık anlamış değilim. Sanırım yenilmemizin şifresi budur.

Günü birlikçiler: İSTANBUL BŞB 2-0 GALATASARAY ||| 1. Hafta

Geri
Üst Alt