STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Sabri'den kaptan olursa sonuc böyle olur...

Zaten takım tek forvet ile oynuyor. Bunu futbolu bilen herkes bilir. Ne demektir bu? kanat organizasyonu demektir. Eğer Dün Sağ kanatta Kazım - Eboue olsaydı sağ kanat akardı. Bol pozisyona girilirdi.

Sol kanatta Riera / Engin - Çağlar olsaydı yine sağ kanat kadar olmasa da sol kanatta aktifleşebilirdi.

Orta Sahada Melo - Selçuk - Yekta olsaydı , orta saha pas yapıp kanatlara top aktarabilir hale gelebilirdi.

Biz de bugün şu anda sadece Gol atamamasından dolayı Baros'u eleştiriyor olurduk , gerçek yaramızı görmüş ona çare arıyor olurduk ama malesef o kadar çok bilinmez yalnış etken kondu ki oyunun içine, gerçek yara Baros'a sıra bile gelmedi, unutuldu neredeyse.

En büyük sıkıntımda hep yanlış analizler yapılıyor. Eminim Fatih hoca önümüzdeki maçta Baros u kesecektir. Fakat demezlermi adama dün Baros kendini yırttı. Sen adama pozisyon mu hazırladın. Kanatlardan 1 tane orta mı yaptın. Bıraktın herşeyi Melo-Selçuk a adamlar ne yapacaklar. Geriye mi gelsinler ileriye gidip gol mü attırsınlar.

Anlamadığım bu Riera nın 45 dakika oynayacak kondisyonu yokmu. Bu adam değilmiydi bize karşı 90 dakika top oynayan.

Ah Hakan Şükür senin gibi santrafora bi daha kavuşurmuyuz acep?:sad007:

52969d997004a754ab972b408b07f6850ab38e1d

Sen boşver onu, Baros da fazlasıyla oynarda; Baros un arkasında sürekli asist yapacak, kafaya orta yapacak, ara pası atacak bir Hagi vaya ona yakın ayarda bir futbolcu yok kadroda.

Sen boşver onu, Baros da fazlasıyla oynarda; Baros un arkasında sürekli asist yapacak, kafaya orta yapacak, ara pası atacak bir Hagi vaya ona yakın ayarda bir futbolcu yok kadroda.

Sen hala pas gelecek diyorsun.Bırakın artık bu işleri Baros ölmüş ağlıyanı yok.

Sen hala pas gelecek diyorsun.Bırakın artık bu işleri Baros ölmüş ağlıyanı yok.

Yunus,

Her topçunun formsuz dönemi vardır. Topu ileriye taşıyamıyorsun ki Baros u eleştiriyorsun. Ne yapacak bu adam 4-5 tane İBB li oyuncunun arasına girecek boğuşacak hepsini çalımlayıp kaleye mi gidecek. Senin yönetimin Baros u beğenmeyip Luca Toni ye gidiyor. Bu takımın asıl eksiği 2 tane kaliteli ofansif ortasaha oyuncusudur. Bu adamları alısın da Baros bu adamlara ayak uyduramaz sürekli gol kaçırır haklısın derim.

FT Barosu kesebilir bu hafta...

Gene başlamış 10 numero sevdası. :o

Barosdan cacık olmaz bu saatten sonra.Ha arada bi kaç maç sezon içinde parlar anca o kadar.Yaz kampından bu yana demiştik ama nafile.Yekta,yı övenlerede şaşıyorum.Varmı yokmu belli değildi maçta.Sabri,servet,hakan,zan,çağlar hatta kazım hatta ve hatta yekta gibi oyunculara tahammül kalmadı bende.

FT Barosu kesebilir bu hafta...

Fatih Hoca nın yıllardır en büyük hatası. Hemen adam harcaması. Bu Baros tan beklenti nedir anlamıyorum ki. Alsın topu tek başına gol yapsın. Sanki adama 1 tane pozisyon hazırladılar da. Baros yıllardır çok top ezer ama pozisyona girip bitirmede iyidir. Topu taşıyamıyorsunki ileriye, aktaramıyorsun ki kanatlara.

İddia ediyorum Baros, arkasında iyi bir oyun kurucu,sağda Keita ile gol kralı olur.

Fatih Terimin isteği sırtını dönük oynayabilen bir forvetti...Alacak, verecek, faul yaptıracak, İstediği oyuncu alınmayınca Barosa bir şans daha verdi...

Fatih Terimin isteği sırtını dönük oynayabilen bir forvetti...Alacak, verecek, faul yaptıracak, İstediği oyuncu alınmayınca Barosa bir şans daha verdi...

Tabi canım, istediği forvet bu tarzdı da istediği stoperler, istediği sol bek, istediği kanatlar böylemiydi.

dün solda podolski sağda keita olsaydı çok farklı şeyler konuşuyorduk bugün

Baros bunu yapamıyor işte.Baros topu tutamaz ayağında,adamı geçerse geçer geçemez ise kaybeder.

hiç bişey kaybetmedik tam tersi kazandık bence Fatih hoca nasıl bi kadro ile çıkması gerektiğini görmüştür umarım play-offa aday takımların hepsi puan kaybetti sorun yok beyler

İlk haftadan asmaya,kesmeye niyetim yok benim.

Ama her zaman söyledim,baros ile bu iş yürümez asla!

Adamın yürüyecek hali yok.Çok üzdü,kızdırdı beni dün baros.

Kazım da öyle.Hiç istikrar yok.Bir bakarsın maçın adamı olur,bir bakarsın 90 dk. varlığı,yokluğu belli değil.

Bunlar dün ki maçın etkisinden değil.Baros ve Kazım her zaman diyorum istikrarsızlar.

Maçın adamı bana göre Melo'ydu kesinlikle.Muslera da öyle.Çok iyi bir performans sergiledi.Ama talihsizlik yaşadı.Çok üzüldüm onun adına :/

Karamsar olmaya gerek yok,daha ilk haftadan.Ben başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.

bence benm gözlemeldıgım bır ıkı tespıt var arkadaşlar dıkkat etttınızmı bılmıyorum ama selçuk nezamn arda gıttı ılgınç bi şekılde morel ve motıvasyon artı hırs olark çökuş yaşamış gıbı artı futbolu rezıl şuan ıçın orta saha agrasıf degıl pas alışverışı kopuk kanatlara top yayamıyoruz defaan yıne sos lerde servet agır webo gıbı adam çok yıprattı dun baros bence bıraz morelsız artı ona araya top atan yok bu takımda lıncoln sagda keıta solda podoslkı olsa dunkı maç çok farklı olurdu yıllarıdır söluyoruz playmaker yok bızım takımda muslerayada bir dıp not çok kalıtetlı ama elınden çok top kaçırıoyormuşş umarım bunları duzeltr artı usutumuzde çok buyuk göz falan var sanrım bence bır deve falan kesılmelı dun takımımı tanıyamadım istanbul beledıye takımın hakkında vermek lasım haddını bılerek ve takım oyunu oynadılar bzıı kıtlemeyı başardılar açıkçası

Geri
Üst Alt