STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım

arkadaslar engin haftaya oyunayacakmi ?

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 2.Yarı | 5 Kasım

Fatih Terim'e kabahat bulmak yanlış. Elindeki oyuncular işe yaramaz olunca imparator ne yapsın kendi çıkıp oynayamazya.Vurduğunu gol yapan golcun sağ ve sol kanat oyuncun iyi olmazsa kalenin önüne sorti yapıp yapıp dönersin. Öfkelenmemek elde değil baskılı oynuyoruz istekliyiz ama gol atacak ayakkabı yok.
Sabri'yi oynatmamalıydı bence ilk yarı boşuna oynadık resmen. Ayhan'ı ben de sevmem ama en kötüsü Sabri'nin orta saha oynamasından iyidir ki geçen hafta da oynadı. İlk yarı bir kişi eksik oynadık orta sahada.

Iyiydik ama cok sanssizdik nokta

2. Yarı gayet iyi oynadık. bu puan kaybının baş sorumlusu, Sabri'yi orta saha, Riera'yı ilk 11 oynatma inadından vazgeçmeyen çok bilmiş Fatih Terim'dir. 5 yaşındaki çocuğun bile gördüğü gerçeklere, zannederim kendi fikri olduğu için, gözünü kapatan Terim, bu anlamsız davranışından dolayı ilk yarıyı mahvedip puan kaybına yol açmıştır.

Ben Fatih Terim'in bu anlamsız inadından Mustafa Sarp'ın orta sahanın değişmez oyuncusu olması kadar tiksindim. Herkes hata yapar ama aynı hatayı 8 kere yapana ne derler?

Şansızdık rezil futbol falan oynamadık..Stad nedne dolmaz bunu sorgulayalım derim..Laf var icraat yok..

bir rüyadan uyandık ...

şurda elmander'İn 4 net pozisyonundan 2 si girse yorumlar bianda süper oynadık mükemmel oynadık olcaktı en çok buna şaşıyorum cidden ya vallahide billahide anlamıyorum yaa kazandığımız pek çok karşılaşmadan çokkkkkk daha iyi futbol oynadık bence ( ikinci yarı özellikle ) ama skor taraftarlığı başka bişey tabi neyse inşallah herşey dahada iyi olcak ...

Elmander kaçırsada en azından tek başına mücadele edip pozisyon buluyor. Ne çabuk unuttunuz geçen sezon pozisyona girmeden bitirdiğimiz maçları.

Beşiktaş deplasmanından 3 puan alacağımıza inanmıyorum, şu önümüzdeki birkaç haftayı mağlubiyetsiz geçirsek iyidir bu kadroyla.

Elmander kaçırsada en azından tek başına mücadele edip pozisyon buluyor. Ne çabuk unuttunuz geçen sezon pozisyona girmeden bitirdiğimiz maçları.

aynen hemen sallıyolar karalıyolar adamı buna çok üzülüyorum

Sabriyi dunya da herhangi baska bi hoca bu kadar israrla ortasaha oynatmaya kalkissa adami ipe gererlerdi iki gune kalmadan tenekeyle kovarlardi.Kimse kusura bakmasin sabriyi ortasahaya koyan adam ya futbolu bilmiyordur ya bu takimi kendi egolarina kurban ediyordur.Kimse Galatasaray'dan buyuk degil Fatih hoca aklini basina alsin biran once.

bizden bir şey olmaz playoff a kalırız ama playoffta şampiyon olamayız

Koşun millet kahin var adam 6 ay sonrasını görüyor. Altın nolcak hacı düşcek mi yükselcek mi! Bu köprünün altından daha çok sular akar bunun iddanamesi var ara transferi var var oğlu var az şöyle olaylara takmayın 2 puan kaybettik olsun ne yapalım şimdi bazıları gibi İmparatora mı sallayalım yoksa elmander'e mi sanki bazen abartıyoruz. Ha bu arada ayhan'a sallayanı da gördüm şaşkınım. 6 ay sonrasını değil de 6 ay öncesini unutmuş gibiyiz en azından bazı şeyler düzeliyor hırs geliyor şu takıma görmüyor musunuz geçen sene bu zamanlarda takımın adım atacak hali yoktu neyse kime anlatıyorum ki haftaya elmander gol atar kral olur fatih terim kusursuz olur bizim takım los galacticos olur bir sonra ki hafta tekrar başa sararız sallar dururuz bu sonsuz döngü devam eder durur...

En azindan gol atabİlİrİz dİyoruz İzlerken geÇen sene Şut Çeksek İyİydİ.

Puan kaybetmemiz kötü oldu.Ama bu taraftar böyle oldukça Galatasaray çok transfer yapar.Elmander önceki maçlardaki futboluyla iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi,bir maç yüzünden bu kadar saçmalamaya gerek yok.

şurda elmander'İn 4 net pozisyonundan 2 si girse yorumlar bianda süper oynadık mükemmel oynadık olcaktı en çok buna şaşıyorum cidden ya vallahide billahide anlamıyorum yaa kazandığımız pek çok karşılaşmadan çokkkkkk daha iyi futbol oynadık bence ( ikinci yarı özellikle ) ama skor taraftarlığı başka bişey tabi neyse inşallah herşey dahada iyi olcak ...

durum aynen budur.

ne yönetimi kaldı, ne fatih terim'i kaldı. ne elmander'i kaldı.

bırakın kardeşim siz futbol izlemeyi falan.

Bu arada Baros denmişte,Baros´ta çok başarılı değil son vuruşlarda.Elmander´in kaçırdıklarını oda kaçırsa kimse şaşırmazdı.

fb bu sene düşürülse bile böyle gidersek şampiyonluğu ya trabzona ya beşiktaşa kaptırırız

bu kadro yetersiz kim ne derse desin kanat oyuncun yok 10 numaran yok forvet desen eh iste...

Geri
Üst Alt