Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.244
- 1.017
- 1.778
Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım
arkadaslar engin haftaya oyunayacakmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri'yi oynatmamalıydı bence ilk yarı boşuna oynadık resmen. Ayhan'ı ben de sevmem ama en kötüsü Sabri'nin orta saha oynamasından iyidir ki geçen hafta da oynadı. İlk yarı bir kişi eksik oynadık orta sahada.Fatih Terim'e kabahat bulmak yanlış. Elindeki oyuncular işe yaramaz olunca imparator ne yapsın kendi çıkıp oynayamazya.Vurduğunu gol yapan golcun sağ ve sol kanat oyuncun iyi olmazsa kalenin önüne sorti yapıp yapıp dönersin. Öfkelenmemek elde değil baskılı oynuyoruz istekliyiz ama gol atacak ayakkabı yok.
Elmander kaçırsada en azından tek başına mücadele edip pozisyon buluyor. Ne çabuk unuttunuz geçen sezon pozisyona girmeden bitirdiğimiz maçları.
bizden bir şey olmaz playoff a kalırız ama playoffta şampiyon olamayız
şurda elmander'İn 4 net pozisyonundan 2 si girse yorumlar bianda süper oynadık mükemmel oynadık olcaktı en çok buna şaşıyorum cidden ya vallahide billahide anlamıyorum yaa kazandığımız pek çok karşılaşmadan çokkkkkk daha iyi futbol oynadık bence ( ikinci yarı özellikle ) ama skor taraftarlığı başka bişey tabi neyse inşallah herşey dahada iyi olcak ...