STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu | 5 Kasım

beşiktaş la mı telafi edeceğiz hem de İnönü'de son 10 sezonda 1 kere kazanabildiğin yerde.Beşiktaş Mersin gibi o kadar pozisyon verirmi sana aksine bulur
doğru dünya takımı beşiktaşla oynıycaz.

beşiktaş la mı telafi edeceğiz hem de İnönü'de son 10 sezonda 1 kere kazanabildiğin yerde.Beşiktaş Mersin gibi o kadar pozisyon verirmi sana aksine bulur

Yarın saat 16'da oturup ağlama töreni var Arena'da. Bekleriz.

Şeref Aydın

hocanin devre arasi sol acik oyuncusu istedigini duymayan yok zaten. sahsi fikrim bir forvet veya ofansif orta saha takviyesi de gelebilir.

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım

sen niye dert ediyon feneri ?

Senin gibi fener sempatizanlarını sevmiyorum renkdaş.

Fener dün kaybetti diye forumda bugünkü maç yorumları çok pozitif buda benim sinirime gidiyor sanki rakibimiz fenermiş gibi.

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 1.Yarı | 5 Kasım

yuh diyorum başka da hiç birşey demiyorum.

Yuh diyeceğine yazdıklarıma karşı mantıklı bir yazı yazda görelim..Yazamıyorsun çünkü gerçeklerden bi habersin...

iyi oynadığımızı süper oynadığımızı söyleyenler var yahu...3 kuruşluk takım barcelona gibi paslaştı sahanda ne iyi oynamasından bahsediyorsunuz..Aynı şekilde heleki son dakikalarda senin yapamadığın takım savunmasını yaparak defansta bol bol pas yapmaya zorladı seni..Bizim futbol bilgisi,zeka seviyesinden yoksun oyuncularımız senin zamana ihtiyacın varken son dakikalarda garip garip faul yaparak rakibin ekmeğine yağ sürdü..

Genel olarak camiada taraftarda dahil müthiş bir akıl tutulması var..Bunun başka bir açıklaması yok..

Elmander'in veya Balta'nın o poziyonu gol olsa, şuan takıma övgüler yağdırıyorduk.Sanuna kadar mücade ettik.Maçı bırakmadık. Aslanlar falan diyorduk. Berabere kaldık bu takımdan bir cacık olmaz diyoruz. Bir golle "u" dönüşü yapılacaktı. Evet 3 puan alsak çok iyi olacaktı, üzüntülüyüz ama elimizden geleni yaptık. Şansızdık hatta mersinde şanssızdı. Top her iki takımada sevmedi diyebiliriz. Özellikle elmander maç sonunda ağlayacaktı. Yerlere yattı.Taraftardan özürde dilemiş. Bu azmimiz devam ettiği sürece elbet bir yerde patlamlar olacak. Ah ulan keşke şu transfer dönemini iyi geçirseydik.

Elmander'e laf yok.

Yüreğini sahaya koyan futbolcu takoz olmadığı sürece (bknz:Sarp) sonsuz kredisi vardır.

Elmander'in veya Balta'nın o poziyonu gol olsa, şuan takıma övgüler yağdırıyorduk.Sanuna kadar mücade ettik.Maçı bırakmadık. Aslanlar falan diyorduk. Berabere kaldık bu takımdan bir cacık olmaz diyoruz. Bir golle "u" dönüşü yapılacaktı. Evet 3 puan alsak çok iyi olacaktı, üzüntülüyüz ama elimizden geleni yaptık. Şansızdık hatta mersinde şanssızdı. Top her iki takımada sevmedi diyebiliriz. Özellikle elmander maç sonunda ağlayacaktı. Yerlere yattı.Taraftardan özürde dilemiş. Bu azmimiz devam ettiği sürece elbet bir yerde patlamlar olacak. Ah ulan keşke şu transfer dönemini iyi geçirseydik.

Ben takımdan memnunum,devre arasında 2 transferle bu takımı hic kimse tutamaz.

Elmander 1.8milyon euro alıyomuş yıllık ve bonservisi yok..Rieranın 3 milyon euro ve Culionun 600bin euro aldığı düşünülünce çıldırmamak elde değil..

Berbatov ile prensip anlaşmasına vardığımızı iddia ediyor Serhat Ulueren

serhat ulueren canli yayinda soyledi simdi berbato ile prensipte anlasmisiz devre arasinda alacakmisiz

su rierayi hala destekleyen varmi yaw

devre arasi podolski ve arshavin alinmali

elmander kariyeri boyunca bukadar golü tek macta kacirmamistir.cook sansizdik bugün

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım

şurda elmander'İn 4 net pozisyonundan 2 si girse yorumlar bianda süper oynadık mükemmel oynadık olcaktı en çok buna şaşıyorum cidden ya vallahide billahide anlamıyorum yaa kazandığımız pek çok karşılaşmadan çokkkkkk daha iyi futbol oynadık bence ( ikinci yarı özellikle ) ama skor taraftarlığı başka bişey tabi neyse inşallah herşey dahada iyi olcak ...

Bende sizin gibi düşünenleri hala anlamıyorum..pozisyona girmen senin iyi bir oyun oynadığını göstermez..Mersinde girdi pozisyona sen 3 girdiysen onlar 2 girdi...üstelik penaltıyıda kaçırdılar..

Elmander o pozisyonlardan bir tanesinide atsaydı benim görüşüm değişmezdi..

Çoğu maçta olabilecek saman alevi gibi baskı ve girilen karombole pozisyonlar..Şu mersinin yaptığı defanstan başlayan orta saha ile birlikte yapılan paslaşmalardan sonra atak geliştiremiyorsun...Bunu tam anlamıyla yapmadığın sürece iyi oyun olmaz..Böyle 1 maç kazanır,bir maç kaybedersin..

İleri uca yani ofansif alana en az 3 tane kaliteli oyuncu alırsan bu bahsettiğin övgüleri hep beraber yaparız takıma..

Varsa biraksin futbol izlemeyi.

ben destekliyorum ne yapalim adami yani lincmi edelim bizim oyuncumuz destek cikmek lazim yeni oyuncu kayserideki perfomanisni hep beraber gorduk adamin kalitesi tartisilmez biraz daha sabir

Geri
Üst Alt