STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş - Galatasaray | 20 Kasım | 19.00

Ayhan ve Engin'in yerini değiştir hah öyle çıkarız işte :) Bence güzel kadro.

Terim bu onbiri sahaya sürecekmiş. Eboue ve Balta dikkat etmeleri konusunda uyarılmışlar. Öncelik kendi bölgeleri olacakmış.

----------Muslera-------

--Eboue-Ujfa-Semih-Balta---

-----------Melo---------

Kazım--Selçuk--Engin--Ayhan

---------Elmander-------

Ayhan göze batıyor solda.

Kayseri macında Engin yoktu. Kayserispor kadrosuna ek olarak Engin takviyesiyle, genel anlamda ezdigimiz Kayserispor'un kendi sahasında ezip gectigi Besiktas'a fena seyler yapabiliriz.

Bu kriter GS-BJK maclarında pek islemesede, derbi maclarının havası farklı olabiliyor. Yinede BJK'nin 1 puan icin takla atması gerek bir mac.

fernandes yok

Yarın Beşiktaş'a yenilirsek 1 hafta kendime gelemem sınavlara çalışamam deprosyona girerim.

Bu kadar hayatını etkilemesine izin verme derim bu tip şeylerin.

Olumlu telkin gibi algılar mısın bilemem ama kağıt üzerinde zaten favoriyiz.. :)

Kayseri macında Engin yoktu. Kayserispor kadrosuna ek olarak Engin takviyesiyle, genel anlamda ezdigimiz Kayserispor'un kendi sahasında ezip gectigi Besiktas'a fena seyler yapabiliriz.

Bu kriter GS-BJK maclarında pek islemesede, derbi maclarının havası farklı olabiliyor. Yinede BJK'nin 1 puan icin takla atması gerek bir mac.

Semihimiz varmiydi Kayseride bilmiyorum ama onun adina cok seviniyorum gercekten

Cevher kardeşe katılıyorum. Pazartesi Edebiyat, perşembe eğitim psikolojisi ve kimya , cuma günü dil anlatım sınavlarım var.

Kaybedersek o moralle hiçbirinde bir şey yapamam :o

Olumlu telkin gibi algılar mısın bilemem ama kağıt üzerinde zaten favoriyiz.. :)

Galatasaray'ın hayatımda çok önemli yeri var. Canımdan kıymetlidir. Klasik; mal mısın sana ne veriyor Galatasaray diyenler, DEFOLUN.

Bu tip şeyler dediğin bazı insanların hayatının anlamı.

Galatasaray'ın hayatımda çok önemli yeri var. Canımdan kıymetlidir. Klasik; mal mısın sana ne veriyor Galatasaray diyenler, DEFOLUN.

Arkadaşım nasıl okudun bilmiyorum ama orada kötü birşey yazmıyor. Yorum yapılmasına tahammülün yoksa yazma bunları burada.

Hata bende ciddiye alıp doğru düzgün yorum yazdık sana..

Edit: Bu takım 4 günde bir maç oynuyor. Kaybetmeyen takım yok. Elbet kaybedeceğiz. Makine değil futbolcular. Oyun bu. Taraftar olarak bize düşen sonuna kadar desteklemek ise eğer yense de yenilse de destekleriz ama bu destek aşamasında kalmalı diye düşünüyorum dedim. İster takın ister takmayın banane yahu..

Riera ve Ayhan ilk 11'de oynarsa yüzde %80 bejeke alır...

Arkadaşım nasıl okudun bilmiyorum ama orada kötü birşey yazmıyor. Yorum yapılmasına tahammülün yoksa yazma bunları burada.

Hata bende ciddiye alıp doğru düzgün yorum yazdık sana..

Asıl sen nasıl okudun bilmiyorum ama sana karşı söylenmiş birşey yok orda. Yorumun için teşekkürler..

Geri
Üst Alt