- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş - Galatasaray | 20 Kasım | 19.00
Ayhan ve Engin'in yerini değiştir hah öyle çıkarız işte
Bence güzel kadro.
Ayhan ve Engin'in yerini değiştir hah öyle çıkarız işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim bu onbiri sahaya sürecekmiş. Eboue ve Balta dikkat etmeleri konusunda uyarılmışlar. Öncelik kendi bölgeleri olacakmış.
----------Muslera-------
--Eboue-Ujfa-Semih-Balta---
-----------Melo---------
Kazım--Selçuk--Engin--Ayhan
---------Elmander-------
Engin ve Ayhan zaten sürekli yer değiştiriyorlar.Özellikle Ayhan sola kaymayı çok seviyor.Ayhan ve Engin'in yerini değiştir hah öyle çıkarız işteBence güzel kadro.
3 defansla oynamayı planlıyosun galiba ?
Melo
Selçuk-Ayhan
Sercan-Kazım-Engin
Elmander
Ayhan ve Engin'in yerini değiştir hah öyle çıkarız işteBence güzel kadro.
Ayhan göze batıyor solda.
Yarın Beşiktaş'a yenilirsek 1 hafta kendime gelemem sınavlara çalışamam deprosyona girerim.
Kayseri macında Engin yoktu. Kayserispor kadrosuna ek olarak Engin takviyesiyle, genel anlamda ezdigimiz Kayserispor'un kendi sahasında ezip gectigi Besiktas'a fena seyler yapabiliriz.
Bu kriter GS-BJK maclarında pek islemesede, derbi maclarının havası farklı olabiliyor. Yinede BJK'nin 1 puan icin takla atması gerek bir mac.
Semihimiz varmiydi Kayseride bilmiyorum ama onun adina cok seviniyorum gercekten
Bu kadar hayatını etkilemesine izin verme derim bu tip şeylerin.
Olumlu telkin gibi algılar mısın bilemem ama kağıt üzerinde zaten favoriyiz..![]()
Semihimiz varmiydi Kayseride bilmiyorum ama onun adina cok seviniyorum gercekten
Bu kadar hayatını etkilemesine izin verme derim bu tip şeylerin.
Olumlu telkin gibi algılar mısın bilemem ama kağıt üzerinde zaten favoriyiz..![]()
Galatasaray'ın hayatımda çok önemli yeri var. Canımdan kıymetlidir. Klasik; mal mısın sana ne veriyor Galatasaray diyenler, DEFOLUN.
Arkadaşım nasıl okudun bilmiyorum ama orada kötü birşey yazmıyor. Yorum yapılmasına tahammülün yoksa yazma bunları burada.
Hata bende ciddiye alıp doğru düzgün yorum yazdık sana..
Riera ve Ayhan ilk 11'de oynarsa yüzde %80 bejeke alır...
Ayhan'a laf yok.