STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 20 Kasım

Eboue_27 Emmanuel Eboue

0-0 - not bad - should have won. Besiktas fans are #racist scum #eboueWins

Twit varsa şu adama destek yazısı yazın lütfen. Hala daha küfür edildi (!!!) maymun denmedi deniliyor. Kulak zarınıza sizin !!! Bildiğin maymun dediler. Maç izledik burda. Kahvede gürültüden duymamış olabilirsiniz. Son ses maç izleyen biriyim bildiğin ana bacı Engin'e ve Eboue'ye maymun diye tempo tutaldu..

Maça gidip o kadar para verip üstüne soyunup sosyal mesaj diyeceğine maç parasını gönderseydin

Soyunacak yer arıyor şerefsizler. Her şeyin b.kunu çıkarıyorlar. Tamam anladık, Van, deprem, soğuk falan filan.. Herkes biliyor bunu. Kendi çapında bi şekilde yardımını yaparsın. Reklamını neden yapıyorsun ki? Soyundun diye adam mı oldun? Soyunarak sadece gazetelere manşet olurlar, bikaç kişi "aaaa aferim Çarşı'ya" der, egoları tatmin olur, oturmak için kullandıkları bölge tavan yapar o kadar. Van'a ne faydası var ki bunun? Atkı atmak da öyle. O atkıyı Galatasaray'lı, Fener'li çocuk giyecek mi? Hayır. Eeee, burada ayrımcılık yok mu? Ama bunlar görülmez. Çünkü Çarşı'nın mantığı: Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Budur.

ulen bizde baskan vew yönetici yokki bunlara haddini bildirsin.

Twit varsa şu adama destek yazısı yazın lütfen. Hala daha küfür edildi (!!!) maymun denmedi deniliyor. Kulak zarınıza sizin !!! Bildiğin maymun dediler. Maç izledik burda. Kahvede gürültüden duymamış olabilirsiniz. Son ses maç izleyen biriyim bildiğin ana bacı Engin'e ve Eboue'ye maymun diye tempo tutaldu..

Adam tweetinde Racist diyor daha ne desin renktas.

Kazım resmen 10 kişi oynattı.

Muslera ve Eboue çırpındı. Melo da düşüşte. Bu maçtan bir puan iyi ama biz Mersin'e puan vermemeliydik.

Beşiktaş maçları uzun zamandır sadece derbidir,aynı İBB, Kasımpaşa maçları gibi, rekabet değildir. Rekabet 90'lı yılların başında kaldı. Beşiktaş'ın rekabeti ne fb, ne bizledir, onların rekabeti uzun zamandır Bursa'yladır. Herhangi bir anadolu kulübünden farkları yok benim için, kaldıki diğer anadolu takımları gibi fb'yi şike olaylarında düşürmemek için başlatılan kampanyada öncüydüler. En çok canları fb maçlarında yanmışken bu kadar uğraşmaları ne kadar küçüldüklerinin alametidir.

Karga var birkaç tane, onlar tutturdu maymun denmedi diye. Bir de maymun denmedi f.ck dendi diyorlar.. F.ck dendiyse sorun yok :)

yokmu cesaretli eli masali bir yöneticimiz be

muz atsınlar eboue ye böyle küfür etmekle,çakmak atmakla olmuyor.

bi değişiklilk olmazsa 26 Şubatta görücez sekiztaşla

Ridvan fena giydiriyormus beyler.

Buna nasil tepki verilir

varya utanmasalar love you eboue dedik dicekler ne kadar kolpa lan bu çarşı

Adam tweetinde Racist diyor daha ne desin renktas.

NE yazdığımı okudun mu Osman ? Maymun dediklerini maç sırasında ilk söyleyen benim belkide. Ben diyorumki tweeti olan destek yazsın. Adam zaten söylemiş hala maymun denmedi diyen var ki desede değişmez bende duydum diyorum:) O dakika yazdım burda.

Gökmen Özdanak'ın "Eboue" telafuzuna hasta oluyorum.Ebooaa..

Rıdvan harbi harbi Eboue yi suçlamış taraftar suçlu değil Eboue suçluymuş....ı

Ridvan fena giydiriyormus beyler.

Buna nasil tepki verilir

Kendi haline bırakalım. İt gibi saldırmaya başladı son zamanlarda.. Seneye Saraçoğlunda TRT için yorum yapar artık.. Gider ayak kusayım kinimi diyor işte.. Mâlum, F5 seneye yolcu :asd:

Geri
Üst Alt