STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

Hakem cok hataliydi.

1.Baros´un verilmeyen penaltisi

2.Pedriel´in verilmeyen penaltisi

3.Pedriel´in Hakan´a taktigi dirsek

4.Penalti´da kirmizi degil sari kart göstermesi

5.Ayhan´in son 10 yilin en büyük tiyatroculugu görmemesi

Bundar öyle ahum suhum hatalar degil.Bizim aleyhimize calmadi,ama kötü bi mac cikardi.

sizin yuzunuzden olucak ne olucaksa bunu net biliyorumn

kormusunuz arkadasim?

Hakan Baltadan nefret ediyordum nerdeyse amma bu yil hakkini vermek lazim bu yil iyui adam

İste bak kendin bile diyorsun. Baltanin 10 numara bir karakteri var itiraz yok ama lanet bir form durumu var. Gol ortasini yaparken bile elini acip kime aticam yahu der gibi yapti. Ortayida ortaya yapti engine degil.

Elmander konusunu fazla düşünmeyin bence.Tek maçla yırtar.Fener maçında da Aslanlar gibi oynar.

Elmander mi,Engin mi?..

Gönlümden geçen Engin'in Fenerbahçe maçında oynayabilmesi ama bu pek mümkün gözükmüyor.

Elmander mi,Engin mi?..

Gönlümden geçen Engin'in Fenerbahçe maçında oynayabilmesi ama bu pek mümkün gözükmüyor.

Yalnız o maçta Engin oynasa elbette katkı yapar lakin çok oynardı fenerliler Engin üzerine. Psikolojik olarak.

Sen bana sor. Maç bitti bir-iki yorum yazdım gidip bira aldım içiyorum şimdi. İş-sınav ve 2 proje verdim. Kafam rahatladı en duygusal yerimden yara aldım. 2-0 dı ne güzel gidiyordu. Yorumumda var maç sırasında Onur. Bir ofansı al dinlensin birde ortasaha al dedim Engin kırmızı gördü öyle aldı :( Pıff. 3 puana seviniyorum artık.

Ama şundan eminim. Adam gibi hakem ile biz bu ezikleri yeneriz. Tek handikapımız Elmander olur. Engin zaten büyük katkı veriyordu onu kabullendim. En az 2 yi alır gibime geliyor. Artık tek umudumuz bir oyuncunun kendini aşması ofansta ama bu kim olur bilemiyourm. Melo gerekirse oynamasın G.B maçında.

Acikcasi bende istemiyorum Melo´nun oynamasini. Ayhan, Ceyhun, kontraatak, bi sekilde alalim o maci. Zaten Genclerbirligi´ne karsi atak oynarsak bu yavas adamlarla, Hursut Mursut delik desik ederler bizi. Zaten deplasmanda ligin en kötü takimiyiz. Bi sekilde alalim o maci ama Melo kart görmesin. Oynamasin yani. Fenerbahce macinda bide Melo olmazsa hic cikmayalim o maca yani.

Elmander mi,Engin mi?..

Gönül ister ki ikisi de oynasın.Ama Engin'in ki kasıtlı,Elmander'in kırmızı ise kasıtlı değil.

Maçın özetini şimdi izleyebildim Baros'a yapılan net bir penaltı var bunu görmeyen hakemin ..

Mac biter bitmez yorum yapmak istemedim cünkü cok sinirliydim.

1. Engin sen hastasin oglum. Yemin ediyorum hastasin. Ulan Terim bütün elestirilere ragmen sana güvendigini söylüyordu. 3-4 mactir sinirliydi zaten, yavas yavas psikopatligi basina vurmaya baslamisti. Engin´e cok büyük ceza verilmeli, baska yolu yok. Oynadigi süre icerisinde cok iyiydi yine ama bu adam hasta. Gercekten hasta.

2. Elmander isteyerek yapmadi o hareketi. Kizmamak lazim. Net kirmizi kart ancak bir kasit yok

3. Semih ilk hatalarini yapti. Golde hataliydi, ondan sonra da biraz bocaladi, ancak güvenmeye devam.

4. Yedigimiz gole kadar kötü oynadigimizi düsünmüyorum. Gayet iyi oynadik (kanatsiz oynayan bir takima göre)

5. Bence Eboue macin adamiydi. Süper ve hatasiz oynadi

6.Devre arasina kadar böyle 2-3 puan farkiyla idare etmemiz lazim. Yine söylüyorum, 2 kanat, 1 ofansif orta saha oyuncusu, 1 forvet transfer edilmeli. Yoksa bekledigimiz futbolu Terim´e ragmen oynayamayiz. Bu ofansif eksikligimize ragmen iyi puan topladik acikcasi. Iyi durumdayiz tablo olarak.

7. Bu hafta 3 puan cok önemliydi. Kazandigimiz icin de cok mutluyum herseye ragmen.

Engin rahatsızlık örneği gösterdi ama o kaleci de yapmış orada birşey demekki, o da suçsuz değil.

Elmanderin haraketi bencede kasıtlı değildi.

Semih ilk hatalarını yapsa da çok kritik müdahalelerde bulundu ve sahada bir sorun vardı, futbolcularımız düşüp duruyordu, nedeni bilinmez. Semih yine gayet iyiydi bence.

Eboue konusunda katılıyorum.

Gönül ister ki ikisi de oynasın.Ama Engin'in ki kasıtlı,Elmander'in kırmızı ise kasıtlı değil.

Maalesef öyle renktaş.Kendimi Fenerbahçe maçına çok şartlamıştım.:) Vallahi kırmızı kartlar yüzünden sevinemedim bile.

Onur 3-5 sayfa geride bir moderatörümüzün (!) "Elmander prof bu işleri iyi yapıyor" dediğini okudum ben. Kart verebilir ama kabul etmiyorum kırmızı. Niye mi ?

Elmander maç boyunca sakin ve vukuatı olmayan bir oyuncuydu. Ek olarak bu pozisyonlara bizim ligde sıkça görürüz ama kartsız sonlanır. O yüzden.

Arkadaşım senin problemin ne? Sana verilecek cevabı vermişim yorumunu yapmışsın benim düşüncem bu sanane?

Yahu bırak Allah aşkına. Elmander takıma bana göre son yıllarda gelmiş en profesyonel oyuncu. Hiçbir hareketi de tesadüf değil. Adımlarını uyduruyor ve tabanını kaldırarak aşil tendonunu hedef alıyor..

Ha bu arada madem yanlışlarımızı söylüyoruz. Baros'un ilk penaltı beklediği penaltı değil ve Semih'in hareketi de penaltı.. İster katılırsınız ister eyyamcılık dersiniz..

Buradan anladın Elmander prof bu işleri hep yapıyor mu? Eğer böyleyse senin Türkçeyle ilgili problemlerin var. Tartışmayı bilmiyorsun dedim çünkü saatler geçti yorumumun üzerinden halen bir sataşma çabası görüyorum sende. Sendeki sıkıntıyı farkettim rahat et diye yorum yapıyorum. Elmander'in saha da yaptığı koşu bile tesadüf değildir. Bundan şüüphende olmasın..

Elmander'in ki de kasitli degilmis gibme geldi pozisyonun tekrarini izledikten sonra ama kirmizi dogru elbette.

Maalesef öyle renktaş.Kendimi Fenerbahçe maçına çok şartlamıştım.:) Vallahi kırmızı kartlar yüzünden sevinemedim bile.

Yeneriz bence feneri.Bunu tek adama bağlamayalım ama tabiki Engin itici bir güç.Alırız maçı.

Takim yine aslanlar gibi oynarsa,Fenere koyariz merak etmeyin.Melo var,Selcuk var.MusleraEboSemihUjfaHakan defansi var.Riera iyi oynamasda Gökhani dagitir.

Baros´da ilk derbi golünü atmak hirziyla Jöleli Ayi´ya takar 1-2 tane.

11'e 11 oynarsak Fenerbahçe maçı 3 ihtimalli.

Ama eğer hakemi yanlarına alırlarsa işler değişir.

Acikcasi bende istemiyorum Melo´nun oynamasini. Ayhan, Ceyhun, kontraatak, bi sekilde alalim o maci. Zaten Genclerbirligi´ne karsi atak oynarsak bu yavas adamlarla, Hursut Mursut delik desik ederler bizi. Zaten deplasmanda ligin en kötü takimiyiz. Bi sekilde alalim o maci ama Melo kart görmesin. Oynamasin yani. Fenerbahce macinda bide Melo olmazsa hic cikmayalim o maca yani.

Doğrusunu yaparız. Hem hava çok soğuk olacak, hemde sonrasında derbiye çıkacağız. Doğru olanı Melo ile başlamamak. Haa gerekir yine alır oyuna. İlk 18e alınsın ama 11e değil.

Doğrusunu yaparız. Hem hava çok soğuk olacak, hemde sonrasında derbiye çıkacağız. Doğru olanı Melo ile başlamamak. Haa gerekir yine alır oyuna. İlk 18e alınsın ama 11e değil.

Neyse yarin basketbol var :) Onlar tatmin ediyor beni 2 senedir :)

Ama beni endişelendiren nokta şu Fener ve TS maçları ile ilgili ;

Oyundan bazen öyle bir kopuyoruz ki, [ özellikle gol yedikten hemen sonra ] o anları affetmiyor iyi takımlar. :)

Arkadaşım senin problemin ne? Sana verilecek cevabı vermişim yorumunu yapmışsın benim düşüncem bu sanane?

Buradan anladın Elmander prof bu işleri hep yapıyor mu? Eğer böyleyse senin Türkçeyle ilgili problemlerin var. Tartışmayı bilmiyorsun dedim çünkü saatler geçti yorumumun üzerinden halen bir sataşma çabası görüyorum sende. Sendeki sıkıntıyı farkettim rahat et diye yorum yapıyorum. Elmander'in saha da yaptığı koşu bile tesadüf değildir. Bundan şüüphende olmasın..

İsim vermedim. Ama bir Seter-****er lık sezdim sende.

Asıl senin işin yok mu benim yorumlarımı takip ediyorsun bre adam ? İsim vermişim gibi gelip geriyorsun.

"Hiçbir hareketi tesadüf değil" bu ne be ? Ne demek bu ?

Geri
Üst Alt