STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

Fener derbisine tonla eksikle cikacagiz herhalde yine herzamanki gibi. Semih-Melo'da sari kart yerse ozaman hapi yuttuk. Engin-Elmander 2 mac gelir zaten , Sabri ile Yektada yok.

Elmander ve Engin Fener macinda yoklar. Melo ve Semihte sinirda kesin attirirlar, Yekta ve Sabride sakat. Derbideki 11i merak ediyorum takimin yarisi yok..
Ne biliyorsun olmadıklarını? Her kırmızı kart 2 maç olmuyor.

Fenerbahçe maçı ile ilgili yapılan yorumlardan ötürü içim karardı.:sad007:

Şiddeti nedir. Adım atıyor. Rakip kendini yere attı sedye ile çıktı. Sonra 10sn geçmedi geri girdi. Ne şiddeti Halil ya. Birlikte koşuyorlar. Bariz bir basma yok. Ben böyle bir pozisyonda kırmızı çıkan maç görmedim. Bizim ligde çıkıyorsa eğer bejeke-febe gibi takımlar 9 kişi bitirirler her maçı.

Biz sabaha kadar burda tartışsak bişey çıkmaz Emrah.Bende diyorum orda kasti bir basma yok.Ama Elmander fena basmış kırılabilir.Aynısını rakip için düşünürsek,yani bizim oyunculara yapılsa net kırmızı derdik.Bu arada bir dediğine katılıyorum bende fazla görmedim böyle pozisyonlarda kırmızı kart.

Biz sabaha kadar burda tartışsak bişey çıkmaz Emrah.Bende diyorum orda kasti bir basma yok.Ama Elmander fena basmış kırılabilir.Aynısını rakip için düşünürsek,yani bizim oyunculara yapılsa net kırmızı derdik.Bu arada bir dediğine katılıyorum bende fazla görmedim böyle pozisyonlarda kırmızı kart.

Demezdim Halil. Yemin ederim demezdim. Sevinirdirm hatta. Engin konusunda nasıl "en az 3 maç almalı" dediysem aynısı geçerli.

Demezdim Halil. Yemin ederim demezdim. Sevinirdirm hatta. Engin konusunda nasıl "en az 3 maç almalı" dediysem aynısı geçerli.

Yemin etmene gerek yok Emrah senin görüşün bu.3 maç fazla reis 2 maç yeterli.İnşAllah tek maçla yırtar da fener maçında oynar.

ben elmanderin bilerek bastıgını sanmıyorum. engine yaptıgı hareket icin kızan. kavga etmeye calışan adama arakasını dönüp giden adam bilerek ayaga basmaz. engine gelince evet kırmızı kart ama kalecinin engini ittirmesini penaltı olarak adlandıracaksın sonra engine kırmızı ver. gerci penaltıyı versen engin kafa atmayacakta neyse. barosun ilk düşürülüşünde penaltı var. orta hakem penaltıya gidiyor. yan hakem penaltı yok diyor kararını degiştiriyor. penaltı olan pozisyonda kaleci kırmızı görür. cünkü top barosun kontrolünde. kaleciyi gectigi an boş kaleye atacak. kıvanc elle kesitig topta. 2 .sarıda atılır. pedriel hakan baltaya attıgı dirsekle kırmızıyı görmesi lazımdı ama şerefsiz hakemler yapacagını yaptı.

Mac biter bitmez yorum yapmak istemedim cünkü cok sinirliydim.

1. Engin sen hastasin oglum. Yemin ediyorum hastasin. Ulan Terim bütün elestirilere ragmen sana güvendigini söylüyordu. 3-4 mactir sinirliydi zaten, yavas yavas psikopatligi basina vurmaya baslamisti. Engin´e cok büyük ceza verilmeli, baska yolu yok. Oynadigi süre icerisinde cok iyiydi yine ama bu adam hasta. Gercekten hasta.

2. Elmander isteyerek yapmadi o hareketi. Kizmamak lazim. Net kirmizi kart ancak bir kasit yok

3. Semih ilk hatalarini yapti. Golde hataliydi, ondan sonra da biraz bocaladi, ancak güvenmeye devam.

4. Yedigimiz gole kadar kötü oynadigimizi düsünmüyorum. Gayet iyi oynadik (kanatsiz oynayan bir takima göre)

5. Bence Eboue macin adamiydi. Süper ve hatasiz oynadi

6.Devre arasina kadar böyle 2-3 puan farkiyla idare etmemiz lazim. Yine söylüyorum, 2 kanat, 1 ofansif orta saha oyuncusu, 1 forvet transfer edilmeli. Yoksa bekledigimiz futbolu Terim´e ragmen oynayamayiz. Bu ofansif eksikligimize ragmen iyi puan topladik acikcasi. Iyi durumdayiz tablo olarak.

7. Bu hafta 3 puan cok önemliydi. Kazandigimiz icin de cok mutluyum herseye ragmen.

Yahu Elmander zaten bilerek sakatlamaya yönelik bir hareket yapamaz.Karakteri buna müsaade etmez.

Yemin etmene gerek yok Emrah senin görüşün bu.3 maç fazla reis 2 maç yeterli.İnşAllah tek maçla yırtar da fener maçında oynar.

İnşallah Halil. Ahh o lanet kaleci kırmızı yemedi ya. Planlar başka işte. TS maçı.

Ek olarak penaltımızda verilmedi.

@Onur,

Elmander'in pozisyonu dünyanın hiçbir liginde kırmızı değildir.

Mac biter bitmez yorum yapmak istemedim cünkü cok sinirliydim.

1. Engin sen hastasin oglum. Yemin ediyorum hastasin. Ulan Terim bütün elestirilere ragmen sana güvendigini söylüyordu. 3-4 mactir sinirliydi zaten, yavas yavas psikopatligi basina vurmaya baslamisti. Engin´e cok büyük ceza verilmeli, baska yolu yok. Oynadigi süre icerisinde cok iyiydi yine ama bu adam hasta. Gercekten hasta.

2. Elmander isteyerek yapmadi o hareketi. Kizmamak lazim. Net kirmizi kart ancak bir kasit yok

3. Semih ilk hatalarini yapti. Golde hataliydi, ondan sonra da biraz bocaladi, ancak güvenmeye devam.

4. Yedigimiz gole kadar kötü oynadigimizi düsünmüyorum. Gayet iyi oynadik (kanatsiz oynayan bir takima göre)

5. Bence Eboue macin adamiydi. Süper ve hatasiz oynadi

6.Devre arasina kadar böyle 2-3 puan farkiyla idare etmemiz lazim. Yine söylüyorum, 2 kanat, 1 ofansif orta saha oyuncusu, 1 forvet transfer edilmeli. Yoksa bekledigimiz futbolu Terim´e ragmen oynayamayiz. Bu ofansif eksikligimize ragmen iyi puan topladik acikcasi. Iyi durumdayiz tablo olarak.

7. Bu hafta 3 puan cok önemliydi. Kazandigimiz icin de cok mutluyum herseye ragmen.

Karşılaşma adına maddeler halinde yapmış olduğun yoruma Engin konusu hariç aynen katılıyorum renktaş.Verilecek cezanın boyutu ise Engin'i uslandırmaz bence.Onu dizginleme adına daha farklı yöntemler denemeliyiz.

Barosun penaltısında kaleciye nasıl sarı kart gösterebildi hala aklım almıyor..Bu tip penaltılarda hep kırmızı kart çalınmıştır benim bildiğim.

İnşallah Halil. Ahh o lanet kaleci kırmızı yemedi ya. Planlar başka işte. TS maçı.

Ek olarak penaltımızda verilmedi.

@Onur,

Elmander'in pozisyonu dünyanın hiçbir liginde kırmızı değildir.

Net 2 pozisyonda kırmızı yemesi lazımdı.Kimse hakemi konuşmuyor ama ben maçı iyi yönetmediğini düşünüyorum.Gerçi bizim taraftarlar da bir tuhaf oldu ya neyse.Tamam özeleştiri yapacaz da az da futbolcumuza,kulübümüze sahip çıksak dünyanın en mutlu insanı olacam.Lakin bunun imkanı yok.

Elmander 'in hareketi çok net kırmızı kart bence. Hem arkadan, hem de adam topu ayağından çıkarttıktan sonra gidip tam bileğine basıyorsun. Bunun tartışması bile olamaz çok net kırmızıydı.

Elmander 'in hareketi çok net kırmızı kart bence. Hem arkadan, hem de adam topu ayağından çıkarttıktan sonra gidip tam bileğine basıyorsun. Bunun tartışması bile olamaz çok net kırmızıydı.

Topu ayağından nasıl çıkardığına bakınca, Elmander'i takip edin. Vücudunu ve koşusunu.

Karşılaşma adına maddeler halinde yapmış olduğun yoruma Engin konusu hariç aynen katılıyorum renktaş.Verilecek cezanın boyutu ise Engin'i uslandırmaz bence.Onu dizginleme adına daha farklı yöntemler denemeliyiz.

Ben Engin'in karakter olarak kötü olduğunu düşünmüyorum.Biraz agresif sadece.Bizde olsak bizde yaparız.Yok diyen yalan söyler.Şahsen ben olsam bende kafa atardım.

Net 2 pozisyonda kırmızı yemesi lazımdı.Kimse hakemi konuşmuyor ama ben maçı iyi yönetmediğini düşünüyorum.Gerçi bizim taraftarlar da bir tuhaf oldu ya neyse.Tamam özeleştiri yapacaz da az da futbolcumuza,kulübümüze sahip çıksak dünyanın en mutlu insanı olacam.Lakin bunun imkanı yok.

Benimde ağrıma giden o. Yahu Elmander'in pozisyonu nu şike dolu adi ligde her maç oluyor. Emre'nin her maç yaptığı harekettir. Elmander ne kaydı ne de ayı gibi gelip bastı. Koşarak geldi adi herif. Bizim taraftara müstehak yahu cidden müstehak.

O degilde Barosun penaltisindan önce bi posisyon vardi.Arsenal gibi atak yaptik,az kalsin bi yerim kalkcakti.Elmander ona layik olmayan bi Emre Colak vurusla atagi batirdi.

Ben Engin'in karakter olarak kötü olduğunu düşünmüyorum.Biraz agresif sadece.Bizde olsak bizde yaparız.Yok diyen yalan söyler.Şahsen ben olsam bende kafa atardım.

Ben kırmızı kart gördüğü anda yazdım. Bence "psikolojik olarak" adam haklı.

Topu ayağından nasıl çıkardığına bakınca, Elmander'i takip edin. Vücudunu ve koşusunu.

Ona bakınca da kasıtlı gibi geliyor. Çünkü adım atıp sonra basıyor. Kasıtlı olsada olmasada kırmızıydı.

Geri
Üst Alt