Mac biter bitmez yorum yapmak istemedim cünkü cok sinirliydim.
1. Engin sen hastasin oglum. Yemin ediyorum hastasin. Ulan Terim bütün elestirilere ragmen sana güvendigini söylüyordu. 3-4 mactir sinirliydi zaten, yavas yavas psikopatligi basina vurmaya baslamisti. Engin´e cok büyük ceza verilmeli, baska yolu yok. Oynadigi süre icerisinde cok iyiydi yine ama bu adam hasta. Gercekten hasta.
2. Elmander isteyerek yapmadi o hareketi. Kizmamak lazim. Net kirmizi kart ancak bir kasit yok
3. Semih ilk hatalarini yapti. Golde hataliydi, ondan sonra da biraz bocaladi, ancak güvenmeye devam.
4. Yedigimiz gole kadar kötü oynadigimizi düsünmüyorum. Gayet iyi oynadik (kanatsiz oynayan bir takima göre)
5. Bence Eboue macin adamiydi. Süper ve hatasiz oynadi
6.Devre arasina kadar böyle 2-3 puan farkiyla idare etmemiz lazim. Yine söylüyorum, 2 kanat, 1 ofansif orta saha oyuncusu, 1 forvet transfer edilmeli. Yoksa bekledigimiz futbolu Terim´e ragmen oynayamayiz. Bu ofansif eksikligimize ragmen iyi puan topladik acikcasi. Iyi durumdayiz tablo olarak.
7. Bu hafta 3 puan cok önemliydi. Kazandigimiz icin de cok mutluyum herseye ragmen.