STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | Devre Arası

Reira su an en goze hos gelen futbolu oynayan adam ne he geldik :(

Gol eksikleri gözardı ettirmesin kesinlikle kanat oyuncumuz yok, takım bu yüzden pozisyon yönünden kısır kalıyor maçlarda.

Engin inanilmaz toplar kazandi. Bire bir de adam gecmeyi calisiyor, kondisyonu yükseliyor. Nazar degmesin.

İkinci yarı daha iyi futbol bekliyorum Sivas çok kapanmıştı,golu atmamız iyi oldu. 3-0 a kadar gider .Kazım hariç herkes elinden geleni yaptı.bir iki şanssız an oldu o kadar.

Oyuna göre iyi bitirdik ilk yarıyı açıkcası.

Kazim'a haksizlik yapiliyor bence, hucumda etkili olmasada çok top kapti. Eboue'nin açiklarini fln kapatti. Bence fena degil ama istenen seviyedede degil tabii

Ordu maçında geldim. Yedeklere bir baktım Mertan yok. Ayıp yahu..

Kazımda çok kötü oynuyor.

bu ne celiski forumun yarisi reira iyi diyor diger yarisi kotu komik oluyoruz diasrden bakanlara..

Eboue´de zorlanma var kesin. Adele yirtilmadan ciksin. Fenerbahce maci var cünkü 2 hafta sonra. Ujfalusi sag bek, Servet - Semih stoper artik. Idare ederiz.

Muslera libero gibi masallah. Kalite resmen

Engin müthis oynuyor bugün yine. Kaptigi toplari sayamadim, güzel de gol atti

Kazim artik biktirdi be kardesim. Vallahi biktirdi. Riera daha etkili yemin ediyorum ya, o derece yani

Kazım kanat özellikleri olan bir isim değil. Sorun burda. Hata FT'de diye düşünüyorum.

Bence Riera sezon sonuna kadar kalmali (ne olur ne olmaz)

Her oyuncudan Ronaldo katkisi beklemeyin. Iyi bir oyuncu, ama özel oyuncu degil. Her oyuncu özel olamaz. Özel oyuncu istersen, daha cok parayi basarsin,alirsin!

Son dakikalarda pas olarak 150-50 üstünlügümüz vardi sivasa karsi,ama gelgör ki 150 pas da sadece 2 kere kale önüne kadar gidebildik.Terim Barosu cikartip yerine Aydini koyabilir,Eboue cikarsa Ujfaluji sag bek oynar Servet semihin yanina gelir.

Devreye onde girmek iyi oldu...Ama pozisyon uretemiyoruz...

ilk defa ceza sahasında bu kadar oyuncu toplayabiliyoruz

bu maçta beni sevindiren şey bu oldu

son bir kaç haftadır kaleci nasıl takımı sırtlar gösteriyor Muslera. bu sene geçen seneki kalecilerle devam edilseydi son 4 hafta 0 çekmiştik

Adamım Elmander ve Engin...Ujfalusi; her zamanki gibi istikrarlı, soğuk kanlı kısaca bu takımda en güvendiğim adam, Semih; geleceğin Popescu'su olacak, Baros; biraz zaman gerek umarım Fenerbahçe maçına kadar formunu yakalar.Kazım ;yine vasat,Riera; açılmaya başladı,Muslera; sigorta,Eboue; sağ bekte başka birini düşünemem artık,Hakan; geçen yılla kıyaslandığında bir hayli ilerleme var,Selçuk;defansif olarak yararlı ofansif anlamda daha cesur olmalı.

Devre arasında adam gibi bir kanat oyuncusu alalım,4-1-4-1 e devam edelim.

Zaten Melo olsaydı sistem degismezdi.

cok berbat oynuyoruz....kazım nasıl oynuyor bu formuyla anlamak imkansız...elmander de cok formsuz

riera kazıma göre al-verde takım savunmasında daha başarılı..ikisinden biri yedek kalması gerekiyorsa ki gerekiyor bu kazım olmalı..en azından bir kanadın hızlı seri sprinter olmalı..devre arasında asıl transfer buraya olacak umarım..

semihte aşırı özgüven mi var ne abartıyor bazen..ayrıca bol bol top kontrol çalışması lazım..çok açıyor çok sektiriyor topları..

Geri
Üst Alt