STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

kartlar doğruydu ama burda insanların tepkisi fenerin aynı pozisyonlarda kırmızı kart yememesi. elmanderin pozisyonuyla luganonunkini bi izleyin bakalım!!!

fatih terim de egoları yüzünden hızlı olan sercan ı çıkarıyor 10 dk oynamış riera hala oyunda bu böyle gitmez hocam

selcuk ikinci yari oynadimi?

Engin oynamazsa fener maçında Baros-Elmander çift forvet çıkarız.

Elmander inşallah 1 maç ile kurtulur.

elmanderin arkadan bacak kırmaya yönelik hareketine kırmızı doğruydu

enginin kafa atması zaten kırmızı

fatih terimin bunları karşısına alıp iyi bir fırça çekmesi lazım

ah engin maçın adamıydın

box to boxun kralıydın

ivme yakalamıştın

naptın şimdi

kendi kendinin düşmanısın resmen

ama o kaleci de kafa yemeyi hakeden bi herifti

abi ben daha ne diyimki size yani bacak kırmaya yönelik hareket he ? evet gerçekten çok kötü basmış çok şanssız bi an ama ortada kastın k si bile yok yani ...

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | 2.Yarı

Yanlış görüyorsunuz o halde. Futbolu bilip bilmemek değil, sdizin bilmediğinizi söyleyebilirim. Engin'in hareketi karttır. Direktir ve en az 3 maç almalıdır. Lakin Elmander'in ne kartı doğrudur, ne de kasti yapmıştır. Heleki bizim ligimizde sarı bile dğeildir. Seni bu konuda video manyağı yaparım. Her maç ne basmalar oluyor.

Kasıt olmasa da kontrolsüz hareket var. Ben kasıtlı olmasa da topa koşarken ellerimi kollarımı sallaya sallaya koşamam, bir dirseğim gelirse rakibime kırmızı karttır bu istediğim kadar kasıtsız olsun. Elmander orada ayağını gereksiz uzatıyor ve adamın arkasından bileğine çok net basıyor, biraz daha bassa adamın bileği kopacak. Bu pozisyona kırmızı kart verilmemesi gibi bir ihtimal yok, istediğin kadar video yağmuruna da tutabilirsin arkadan net bileğe basıp da kırmızı görmüyorsa oyuncu, o hakemin hatasıdır ki bu pozisyonlar geçen sene bize olduğunda da(sanırım Sedat, Baros'a yapmıştı geçen sene Sivas maçında) aynı şekilde biz de çıldırmıştık.

Ah ulan hucümda en çok iş yapan adamlarımız Engin ile Elmander'di.Mıçtık..

Ayni pozisyonun daha beterini gecen sene Antep macinda Lugano yapmisti, sari falan görmüstü tam hatirlamiyorum.

lugano sari bile görmemisti o wagner'e yatpigi pozisyonda benim hatirladigim kadariyla

wagner-lugano-34813_501.jpg

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | 2.Yarı

Hersey'de bi hayir vardir diyip geciyorum ben... Belki Elmander ve Engin derbide oynasaydi Engin derbide kirmizi yiyecekti Elmander'de gununde olamayacakti

Simdi ise Sercan ve derbi tecrubesini bilen Ayhan oyniyacak ve daha katkili olurlar [umuyorum].

InsAllah tabi.

kartlar doğruydu ama burda insanların tepkisi fenerin aynı pozisyonlarda kırmızı kart yememesi. elmanderin pozisyonuyla luganonunkini bi izleyin bakalım!!!

Aynen. Bizim ligimizde bunlar hep oluyor. Kaldı ki Elmander "bakmıyor" bile rakibine.

Geri
Üst Alt