Eren Karatas
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 1.988
- 2
- 1.308
Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım
...
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bırak Allah aşkına. Elmander takıma bana göre son yıllarda gelmiş en profesyonel oyuncu. Hiçbir hareketi de tesadüf değil. Adımlarını uyduruyor ve tabanını kaldırarak aşil tendonunu hedef alıyor..
Ha bu arada madem yanlışlarımızı söylüyoruz. Baros'un ilk penaltı beklediği penaltı değil ve Semih'in hareketi de penaltı.. İster katılırsınız ister eyyamcılık dersiniz..
enginin 2 maç ceza alıcağını ne biliyosunuz :S bu sene direkt kırmızılar hep tek maç ceza oldu
görmezden gelmiyorum,hatta şunu söyleyeblrm;forumda engin baytarın sayfasına yazdığım yazıya bakarsan futbolcuyu savunmadığımı görürsün.elmanderin pozisyonu zaten kırmızı kartsa emre belözoğlunun,eski kanarya luganonun 10dan fazla maç oynamaması gerekirdi,o nedenle elmandere gidip bunu nasıl yaparsın falan diyemiyorum.
Bu işi çözmek istiyorsak engin baytarı almayacaktık.bu adam gençlerbirliğinden neden gönderildi?eskişehirden rıza çalımbay tarafından neden gönderildi? şenol güneş neden yaka silkip selçuğu kaybetmiş olmasına rağmen engini yolladı? engin baytar bu takımların hepsinde yeteneğiyle beğenilip agresif ve kendini kontrol edemez yapısı nedeniyle 28 yaşında ancak istabula gelebilmiş bir oyuncu.3 maç iyi oynar engin deriz,4.maç bunu yapar. sorarım size kaç kişi şaşırdı enginin kafa atmasına???
kimler sınırda :S
semih umarım kart almaz :S
görmezden gelmiyorum,hatta şunu söyleyeblrm;forumda engin baytarın sayfasına yazdığım yazıya bakarsan futbolcuyu savunmadığımı görürsün.elmanderin pozisyonu zaten kırmızı kartsa emre belözoğlunun,eski kanarya luganonun 10dan fazla maç oynamaması gerekirdi,o nedenle elmandere gidip bunu nasıl yaparsın falan diyemiyorum.
Bu işi çözmek istiyorsak engin baytarı almayacaktık.bu adam gençlerbirliğinden neden gönderildi?eskişehirden rıza çalımbay tarafından neden gönderildi? şenol güneş neden yaka silkip selçuğu kaybetmiş olmasına rağmen engini yolladı? engin baytar bu takımların hepsinde yeteneğiyle beğenilip agresif ve kendini kontrol edemez yapısı nedeniyle 28 yaşında ancak istabula gelebilmiş bir oyuncu.3 maç iyi oynar engin deriz,4.maç bunu yapar. sorarım size kaç kişi şaşırdı enginin kafa atmasına???
Yahu bırak Allah aşkına. Elmander takıma bana göre son yıllarda gelmiş en profesyonel oyuncu. Hiçbir hareketi de tesadüf değil. Adımlarını uyduruyor ve tabanını kaldırarak aşil tendonunu hedef alıyor..
Ha bu arada madem yanlışlarımızı söylüyoruz. Baros'un ilk penaltı beklediği penaltı değil ve Semih'in hareketi de penaltı.. İster katılırsınız ister eyyamcılık dersiniz..
Ben söyledim. Engin bu abi. Yapar. Onu kontrol edememek normaldir. Kontrol etmek ise başarıdır. FT henüz Engin konusunda başarılı değil.
Elmander'e çok yazık ettiler. Aferim mhk.
kesinlikle değil orda adam semihin ayağına basıyor ve düsüyor izle defalarca
hacı adam kafa attı tek maç olur mu![]()
ya semin pozisyonu nasıl penaltı oluyor.acın bidaha izleyin.alakası yok.
elmandere birşey diyen yok zaten pozisyon gereği olan birşey.. ama elinde engin gibi kazım gibi bu sıralar azda olsa sabri gibi melo gibi oyuncular varsa ve bu adamlar direk kırmızı kart yiyorsa birazda kendimize bakmalıyız diye düşünüyorum... bugün güzel bir maç çıkartmıssın takımda önde ne gerek var dimi bu harekete ya yenilseydik?.. tff 3 maç mı verdi bi o kadarda kulüp vermeli cezayı engine yada yolla gitsin hiç tutma elinde.
muslerada adama direkt uçmustu![]()
olsun o muslera,sempatik çocuk![]()
Elmander'in pozisyonu yakın çekim 3 sn ile değil maç içinde izleyin. Pozisyonu görün. Sonra yakın çekimde ayaklarına bakacağınıza yüzüne ve vücuduna bakın. Fener ağzıyla "adam prof abi işi biliyor". Yuhhh artık yuhh !
ben semih diyorum sen elmander demişsin bana.anlamadım:confused:
Engin'in pozisyonunu tekrar izledim, adam siddetle Engin'i resmen yere firlatmis. Kaleci'ye net kirmizi kart verilmeliydi.
Ama bu durumda penalti oluyormu o konu'da kafam karisti, (en) direk serbest vurusmu veriliyor ceza sahasi icinde? Bazen oyle oluyor da. Benim bildigim penalti calinmaz oyle pozisyonda ama rakip takima faul verilir.