STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

ama cidden bu sene 2 maç ceza alan adam olmadı hiç :D

farkındayım takip ediyorum doğukan :D elmander belki yırtar diyorum o nedenle,alex tek maç yemişti ayağna mı ne basmıştı rakibinin.elmander paçayı kurtarır inş...

Az izle spor programlarını bu yorumu alıntı yapacağına bir yerden maçı izle öyle gel. Maçı izlememiş adamla neyi konuşacağım. Elmander'in kariyerine bak kırmızıları say. Hiç sanmıyorum çift haneli sayıda olsun.

Ben her pozisyonu izledim merak etme. Ortada bir yanlış varsa benim sana karşılık vermemdir.

Kariyerinde kırmızı kart olmaması kasıtlı hareket yapmayacağı anlamına gelmiyor. At gözlüğü ile taraftarlık etmiyorum kusura bakma..

Bu da son cevabımdır. Zira tartışmadan anladığımız olgular oldukça farklı..

Engin güzel futbolunu 1 gol ve kırmızı kartla süsledi!

Yakıştı mı Engin'e yaptığı o hareket...

Ben her pozisyonu izledim merak etme. Ortada bir yanlış varsa benim sana karşılık vermemdir.

Kariyerinde kırmızı kart olmaması kasıtlı hareket yapmayacağı anlamına gelmiyor. At gözlüğü ile taraftarlık etmiyorum kusura bakma..

Bu da son cevabımdır. Zira tartışmadan anladığımız olgular oldukça farklı..

Sen öyle demedin ama. Dedinki adam prof. İşi biliyor. İşi bilen adam bunu sıkça yapmıştır.

Ek olarak izlemediğinide söyledim. Turnover yapma şimdi. Maçın havasını izlemeden medyadaki sözleri buraya yazdığına adım gibi eminim. Elmander'in pozisyonu hiçbir ligde kırmızı değildir. Hele bizim ligimizde asla. Çünkü her maç oluyor.

Engin inşAllah 1 maç ile yırtar yaa.:) Fenerbahçe maçında kendisine çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Galibiyeti falan unuttum,Engin'in derdine düştüm ben.:)

Sen öyle demedin ama. Dedinki adam prof. İşi biliyor. İşi bilen adam bunu sıkça yapmıştır.

Ek olarak izlemediğinide söyledim. Turnover yapma şimdi. Maçın havasını izlemeden medyadaki sözleri buraya yazdığına adım gibi eminim. Elmander'in pozisyonu hiçbir ligde kırmızı değildir. Hele bizim ligimizde asla. Çünkü her maç oluyor.

İyi forumlar...

Bu maçta ne desen boş.Uygulama olarak Engin de Elmander de net kırmızı kart.Ama Engin pozisyonu öncesi kalecinin kırmızı kart artı penaltı olarak atılması lazım.Biraz daha geriye gidersek kalecinin Baroş pozisyonunda net kırmızı yemesi lazım.Herşeyi hakem mal etmiyim diyorum ama adam maçın içine etti resmen.Artık en ucuz nasıl kurtuluruz ona bakacaz.Elmander tek maçla yırtar ama Engin 2 maç yer.

Bünyamin Gezer: PDFK muhtemelen ikişer maç verecek. Ama ortalık karışacak.. Nedenmi, Alex karabük maçında dirsek attı diye direk kırmızı yiyor ama sen 1 maç veriyordun. Kırmızı yanlıştı ama raporda dirsek diye geçtiği için 2 maç vermeleri gerekirdi.PDFK rapora göre karar vermesi gerekirdi.

Engine gösterilen kart doğrudur adamın savunulacak bir tarafı yok Bundan sonra para cezası verilip kulağı çekilmeli takım öndeyken cehaletin en büyüğünü yaptı tahriğe gelmeseydin Antep faciasını yaşayabilirdik.Sercan'a yapılan da ayıp oldu onun yerine Riera'yı çıkarabilirdi

Bu sene fazla gol yemeyiz ama atamayız da Defansın durumundan memnunum Muslera bize 7-8 maç rahat aldırır ama hücum da faciayız Devre arası bir sol açık bir ortasaha bir de sol bek alınırsa uçarız nokta transfer olmalı

Bu futbolla da fener maçı zor

Not : Sarı formalar çok kötü seneye çubuklu forma tekrar giyilmeli birde 2003 teki parçalı formaya benzer bir forma yapılmalı her sene daha kötü formalar çıkıyor

Bu maçta ne desen boş.Uygulama olarak Engin de Elmander de net kırmızı kart.Ama Engin pozisyonu öncesi kalecinin kırmızı kart artı penaltı olarak atılması lazım.Biraz daha geriye gidersek kalecinin Baroş pozisyonunda net kırmızı yemesi lazım.Herşeyi hakem mal etmiyim diyorum ama adam maçın içine etti resmen.Artık en ucuz nasıl kurtuluruz ona bakacaz.Elmander tek maçla yırtar ama Engin 2 maç yer.

Uygulama olarak tamam olsun diye kabul ediyorum. Ama dönüp bakıyorum ben bu yaşıma kadar bu pozisyonlarda kırmızı veren (Elmander için) ne maç ne de hakem gördüm. Bizim ligimizdebu k.kart ise hadi biz ilk olalım. Fener her maç 9 kişi kalır.

Uygulama olarak tamam olsun diye kabul ediyorum. Ama dönüp bakıyorum ben bu yaşıma kadar bu pozisyonlarda kırmızı veren (Elmander için) ne maç ne de hakem gördüm. Bizim ligimizdebu k.kart ise hadi biz ilk olalım. Fener her maç 9 kişi kalır.

Reis, Elmander farkında olmadan rakibin ayağına basıyor.Hakem burda bakmaz kasıt mı değil mi diye.Veya Elmander daha önce yemiş mi yememiş mi diye.Ama söylediklerinde tabi ki haklısın.Emre bunu her maç yapıyor.Alex basar dirseği tek maçla yırtar.Bu adalet mekanizması ile ilgili.Dediğim gibi fener maçı öncesi en ucuz nasıl kurtuluruz ona bakmalıyız.Engin 2 maç,Elmander tek maçla yırtar bana göre.

Elmander ve Engin Fener macinda yoklar. Melo ve Semihte sinirda kesin attirirlar, Yekta ve Sabride sakat. Derbideki 11i merak ediyorum takimin yarisi yok..

Reis, Elmander farkında olmadan rakibin ayağına basıyor.Hakem burda bakmaz kasıt mı değil mi diye.Veya Elmander daha önce yemiş mi yememiş mi diye.Ama söylediklerinde tabi ki haklısın.Emre bunu her maç yapıyor.Alex basar dirseği tek maçla yırtar.Bu adalet mekanizması ile ilgili.Dediğim gibi fener maçı öncesi en ucuz nasıl kurtuluruz ona bakmalıyız.Engin 2 maç,Elmander tek maçla yırtar bana göre.

Ayağa basmak oyun kuralları içindedir. Dirsek atmak değil.

Örnekliyeyim Halil,

Stoperimiz topa yükseliyor ve kafa vuracak. Rakip giriyor araya ve stoperimiz topa niyetlenip adama kafa atıyor.

Bu durumda, stoper kırmızı ve penaltı. Siz buna "ok" diyorsunuz. Elmander'in vücudu ve kafası topa bakıyor. Adımını atıyor. Rakip ayaklarını Elmander'in koşu yoluna doğru getirip önüne geçmek isterken Elmander ayağını basıyor ve adamın ayağına geliyor. Ne kasten !!! yapıyor ne de rakibe koşarak gelip pres yaparken ayağına basıyor.

Elmandere 1 mac

Engine 2 mac verirler kanimca.

Borjan'da PFDKlik olabilir.

Ayağa basmak oyun kuralları içindedir. Dirsek atmak değil.

Örnekliyeyim Halil,

Stoperimiz topa yükseliyor ve kafa vuracak. Rakip giriyor araya ve stoperimiz topa niyetlenip adama kafa atıyor.

Bu durumda, stoper kırmızı ve penaltı. Siz buna "ok" diyorsunuz. Elmander'in vücudu ve kafası topa bakıyor. Adımını atıyor. Rakip ayaklarını Elmander'in koşu yoluna doğru getirip önüne geçmek isterken Elmander ayağını basıyor ve adamın ayağına geliyor. Ne kasten !!! yapıyor ne de rakibe koşarak gelip pres yaparken ayağına basıyor.

Bu ayağa basmak,basma şiddeti olarak değişebilir.Dediğim gibi eğer pfdk adaletsizlik yapmasa Elmander 1 maçla yırtar.Çok ihtiyacımız var Fener maçında.

Fener maçına umarım çok eksikle çıkmayız ama gidişat o yönde :(

Bu ayağa basmak,basma şiddeti olarak değişebilir.Dediğim gibi eğer pfdk adaletsizlik yapmasa Elmander 1 maçla yırtar.Çok ihtiyacımız var Fener maçında.

Şiddeti nedir. Adım atıyor. Rakip kendini yere attı sedye ile çıktı. Sonra 10sn geçmedi geri girdi. Ne şiddeti Halil ya. Birlikte koşuyorlar. Bariz bir basma yok. Ben böyle bir pozisyonda kırmızı çıkan maç görmedim. Bizim ligde çıkıyorsa eğer bejeke-febe gibi takımlar 9 kişi bitirirler her maçı.

Geri
Üst Alt