STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 3 Aralık

Ben o kadar berbat bir durumda olduğumuzu düşünmüyorum o kadar.

Gol olana kadar berbat, gol olduktan sonra muthis. 3000 mesajin var hani mac topiklerine yabanci degilsindir :)

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | 3 Aralık | 1.Y

ne yarısı..hemen savunmaya gecmeyin.berbat oynuyor...ne katkı verdi takıma

selçuk'tan gayet memnunum valla ben adam bence takımın kalitesine göre gayet iyi oynuyo kendini çok gösteremiyo mevkisi itibariyle sadece ... Ne yazıkki kanatlardan hiç verim alamıyoruz ve selçuk da ne yazıkki pas atcak adam bulma konusunda sıkıntı yaşıyo .. Devre arası gökhan'ı ve hamit'i alsak ne mükemmel olur ya ..

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 3 Aralık

rieria ve aydının hala bu takımda olması çok acı verici.selçuğun pas atacağı adam yokken pas atamıyor denmesi de ilginç tabi.

Melo-Selcuk hucumda pek kullanamiyoruz Fatih Hocadan kaynaklanan bir sorun.. Melo,Selcuk sezon basinda skora baya katki veriyordu artik ikisinide geriye cekti, hucumdada yokuz, kanat zaten yok. öndeki forvetler top alamiyor.

maçi izlemeye gittim ikinci devre eve döndüm ...

lincoln gibi oyun kurucu keita gibi kanat adami olsun bak nasil gol oluip yagiyoruz

ben bakıyorumda 1 penaltı gölü birde kayseride attığı gol naşka birşey göremiyorum....gördüğüm 11 maçta aldığımız puanlar

Adam forvetmi?Kanatmı?İstatistik olarak sadece gole bakarak futbol bilgini kanıtladın.

Asist ve pas yüzdesinede bir göz at.

Bu takımın eksiklerini kreşe giden çocuk bile ezberlemiştir.Kime kızacağımı şaşırdım artık.

Gol olana kadar berbat, gol olduktan sonra muthis. 3000 mesajin var hani mac topiklerine yabanci degilsindir :)

Aynen ya muhtemelen bu maçıda alcaz golün olduğu sayfadan itibaren yorumlar değişmeye başlayacak :)

Önemli olan forvetleri tehlikeli bölgede topla buluşturmak kanatlar yetersiz kalınca olmuyor işte.Ne yapıp ne edip 2 tane kanat oyuncu transferi şart.Gökhan Töre ve Keita'yı uygun buluyorum ben.

Yabancı değilim tabi ki.Ben berbatız falan demedim zati.

Aydın,Riera çokkk ama çok boş ...

1-0 Yapsaydik rahattik simdi.

Her seyi anlarımda hala aydınla maça başlamak düpedüz saçmalıktır.Yeter yahu,adam top bile kontrol edemiyor.Al su ceyhunu oyuna ,çek sercanı sağa ..Öne it biraz meloyu bak nasıl oynuyor takım.G birliği bu kadar boş alan bırakırken değerlendirememek delirtiyor beni,almamız lazım bu maçı..Alamadıktan sonra fener maçını zaten unutun.Sağolsun importante bir şapkadan tavşan sürpriziyle o maçında içine eder.

Biz bu aydına daha kaç sene tahammül edeceğiz?Bir futbolcuda yetenek varsa 1-2 macta ortaya çıkar.Hadi 10 macta ortaya cıksın diyelim.Yahu 30 kez forma giydi hala bir adım yol katedemedi..

Bırak aydını al mertcanı cocuk kendini geliştirsin en azından.Aydına verilen şans bana verise ilk 11'in değişmez futbolcusu olurdum :asd:

eboue ve melo iyi oynuyor onlarda olmasa isimiz yas

takımın eksiklerini herkes bilyo. eksikler giderilince çok iyi olcağımızı düşünen de çok..dolayısıyla şimdi eldekileri düşüncez. emre çolak girmeli oyuna !

Geride kalan 12 maçımızda da ilk yarı hangi sonuç ile bittiyse ikinci yarıda öyle bitti. Hadi aslanlar şu maçı kazanında hem 3 puan alalım hem şu istatistiği kıralım artık çok sinir bozucu.

emre çolak ayhan girsin aydın riera cıksın...

gençlerbirliği behzat ç den soğudum yeter çalmayın la

Geri
Üst Alt