STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 3 Aralık

Kötü oynasakta bu maçtan 3 puan almamız çok çok sevindirdi beni.Biliyorum ki kanatlarıda hallettiğimizde tutulamaz bir takım olacağız.Takıma güveniyorum.ŞAMPİYON GALATASARAY!

ula bu rierayı napacağız. kimse de almak istemez, kendi de gitmez, nerde alacak bu paraları, başa bela valla

Derbide acaba 4-4-2 mi oynayacagiz yoksa 4-1-4-1 mi cok merak ediyorum.

20111203.174858_ANK412_1718301_ABFKE.jpg

Maçın notları:

1. Oldu dediğimiz Selçuk-Melo ikilisi bu maçta rezaletti, umarım bir istisnadır.

2. Servet komedi kötü oynuyor, umarım bir daha oynatmak zorunda kalmayız.

3. Sercan ve Baros ikilisi Elmanderle beraber oynamalı mutlaka kanatlarda, iyi 2 kanat oyuncusu transfer edilene kadar. Oyunu açıp hazırladıkları pozisyonlar maçın tek heyecanıydı.

Muslera

Eboue Semih Ujfa Hasan Ali

Engin(Yekta) Melo Selçuk

Suarez Sercan Podolski

2 yabancı, 1 yerli transferle hücum futbolu oynamaya başlayabiliriz. Zaten 12 milyon Euroluk bir kazancımız var Arda'dan. Ocak'da Suarez'i 6-8, Podolski'yi 10-12 gibi bir bedelle alıp, ayakları yere basan bir takım haline gelebiliriz.

Melo ikinci yari toparladi diye dusunuyorum. Ilk yari '5'ti ikinci yari 7.5 BNCE

390270_10150427305292970_81537202969_8395921_741508325_n.jpg

Kötü oynasakta bu maçtan 3 puan almamız çok çok sevindirdi beni.Biliyorum ki kanatlarıda hallettiğimizde tutulamaz bir takım olacağız.Takıma güveniyorum.ŞAMPİYON GALATASARAY!

Iyi yazmissinda direk cat diye en sonunda Sampiyon Galatasaray demen

2-1 ile sampiyonuz diyen fbli kadin seyirci aklima geldi koptum reis :D

Elmander olsa çok daha rahat alırdık top tutamadık ilerde..

ula bu rierayı napacağız. kimse de almak istemez, kendi de gitmez, nerde alacak bu paraları, başa bela valla

riera bu ligdeki en vasat kanat oyuncusu hiç bir özelliği kalmamış bank asyada oynayamaz bu hali ile adamın iyi diyebileceğimiz bir maçı yok berbat diyebileceğimiz çok maçı var

Bu oyun fenere karşı da oynanırsa

işimiz yaş

:(

fener macina 5 gun var o guna kadar kim ola kim kala belki hukmen 3-0 galip ilan ediliriz bakarsin onumzdaki gunler herseye gebe fenerde bir mok yok ayrica bu sezon kazandi tum maclar bal ile kazandi veya rakip takimin hatalari ve becereksizlikler ile.:)

Bu tip maçları kazanmak cidden çok önemli.Takım kötüydü ..Sercan için sevindim.Hem maçı 90 dk tamamlaması hemde fena sayılmayacak bir maç çıkartması iyi oldu.Kendine olan güveni bir nebze de olsa artacaktır.

Artık gözler ankaragücünde :asd:

Güveni artar artmasına da adamın soruşturmada ismi geçiyor. Stat yasağı gelen futbolculardan.

Gol yememeye alışmak güzel bişey. Ama gol de atmak lazım kazanmak için. Bu gün o golü attık ve kazandık. Yalnız her hafta atacağız diye bir görüntü yoktu bu maçta. Takım olduğumuza inanıyorum ben ancak gerek bitirici vuruşlarımız olsun gerekte ceza sahası bölgesinde top çevirme olsun arkaya adam kaçırma olsun bunları geliştirmemiz gerekiyor mutlaka. Güzel olan olay ise defans bölgesinden gelen oyuncularımızın gol atması. Gökhan Zan olsun Eboue olsun Melo olsun katkı sağladılar. Eboue ye ayrı bir parantez açmak gerektiğini düşünüyorum. Sabriyle kıyaslayanlar bile vardı forumda hakketen çok komik. Eboue'nin sağ tırnağı olamaz Sabri. Sabriyi sevmediğimden söylemiyorum ancak görünen köy klavuz istemez. Defansif yönden olsun Ofansif yönden olsun çok çok başarılı ve bu lige en az 4-5 gömlek fazla. Burun kıvırıyolardı ilk geldiğinde ancak kendini toparladığında neler yapabileceğini sanırım gördük. Servet hakkında ki düşüncelerim değişmedi. Kendisini bu takımda görmek istemiyorum Allah Semih'e sakatlık belası vermesin diyorum. A7 her zaman ki gibi pasifti. Son şansı olmasını diliyorum her çıktığı maç sonrasında. Emre Çolak iyiydi topla şov yapma amacı gütmüyordu. Oyun kurucu pozisyonunda denenebilir'e bende katılıyorum, çok güzel ara pasları çıkartır bence. Sercan'a da değinmek lazım bugün. Kazım oynayacağına Mertan oynasın diyenlerdendim ancak Sercan da sağ kanatta değerlendirelebilir. Oyun zekası bence çok yüksek iyi tek top yapıyor gördüğünüz gibi. Tabii 4-4-2 oynayacaksak bundan sonra Elmander ve Sercan çift forvet olacaktır. Sağ kanatta Kazım'ı görmeye tahammülüm kalmadı açıkçası benim. Çok karamsar bir tablo yoktu özet olarak. Bir kaç takviyeyle istediğimiz şampiyonluğu söke söke alırız kimsenin şüphesi olmasın.

maça emre ve ayhan ile başlasaydık bukadar rezalet 65 dk oynamazdık

Gol yeme sayımız çok düşük.Bu müthiş bir şey yav.Geçen sene gelen geçen giriyordu.

Geri
Üst Alt