STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Şans yanımızda olursa handikaplı bile kazanırız...

Yan hakem Aleks Taşçıoğlu'ymuş. Baros'un ultra dikkatli olması lazım.

Tek forvet çıkmayız umarım.Çift forvet oynadıgımız som 2 maçta diğer maçlara nazaran daha pozisyonlu maçlar izledik.Baros-Elmander ile goller bulacagımızı düsünüyorum.

Çok pis gaza geldim sabah sabah. Zolkan ne yapacak bakalım golleri yeyince. Katil Emre on dakkada sakatlanır bence gene. Korkar gelmeye, anca söver sahada...

fenerbahce... cocuklariii... fenerbahce... cocuklariii...

gel babana

[video=youtube;8koVgdELMvQ]https://www.youtube.com/watch?v=8koVgdELMvQ&feature=related[/video]

statta fenerli olmayışı hazzı azaltacak, NET :ka21:

Geçtiğimiz bir kaç haftadır oynadığımız ölü futbolunun 3-4 kat üstüne çıkmazsak işimiz zor. Şahsen sahada beni heyecanlandıran futbolcumuz yok..

Bi tanesine topu alır gider, Ya da bir şut çeker, Bir orta yapar maçın gidişatını bir anda değiştirir diyebiliyor musun?

Olsun reyis, maksimum istifade şart. fener macının onemini biliyor Baros, yapar birseyler.

Yarın için kareografi gösterisi olacak mı?

Yarın için kareografi gösterisi olacak mı?

DEV MAÇA DEV HAZIRLIK! (FANATİK)

Aslan'ın en önemli taraftar gruplarından ultrAslan, şov yapmaya hazırlanıyor. Arena'da boyu 120, eni 50 metre olan dev bir Galatasaray bayrağı açılacak. Ayrıca tribünlere 1500 tane 2 metrelik bayrak, 35 bin adet atkı dağıtılacak.

Fenerbahçe derbisi öncesi tüm camiayı saran heyecan, taraftarlarda had safhaya ulaştı. Sarı-Kırmızılılar’ın galip gelerek liderlik koltuğuna oturmayı hesapladığı karşılaşmaya, Terim ve öğrencileri kadar taraftar grupları da sıkı şekilde hazırlanıyor. Özellikle Cim Bom’un en önemli taraftar gruplarından ultrAslan’ın, Türk Telekom Arena’yı karnaval yerine çevirmek için planladığı çalışmalar büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar ilk olarak, başlama düdüğü öncesinde boyu 120, eni 50 metrelik dev bir bayrak açarak muhteşem bir görüntü ortaya koymayı amaçlıyor.

Derbide Baroş'a daha çok güveniyorum,hem önceki derbilerindeki hırsı hemde gole en yakın aday gördüğüm için. tek sıkıntısı hakemle tarmışması .umarım 2 forvet çıkarız eğer değilse Baroş'la başlama taraftarıyım.

[video=youtube;zJzEvBtWAMo]https://www.youtube.com/watch?v=zJzEvBtWAMo[/video]

Kuponumuda yaptım.Galatasarayıma oynadım. :D

İddaa oranları ne alemde?

Hadİ Çocuklar allah yardimcimiz olsun gÜldÜrÜn yÜzÜmÜzÜÜ be hadİ aslanlar be ..bumaÇ bİzİm İÇİn Çok Önemlİ bİlİosunuz...

Geri
Üst Alt