STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

abi vallahi billahi diyorum Muslera Volkan'la kıyaslanmaz, hatta geçen hafta Neuer'le kıyasladım [şaka degil]. çeviklik vs olarak taş cıkartır zaten de, birtek oyun kurma konusunda gelismesi lazım (volkan salagınında oyun kurabildigini soylemek komik olur gerci), yoksa Volkan'dan kat kat iyi kaleci [nazar degmesin]

Hayır genel itibariyle tamam daha iyi kaleci orası aşikar..Ama işte Türkiye Ligine göstereceği etki belli edicek bunu daha fazla..Muslera'mız sene başında Manu City yada bir başka top class bir takıma gitseydi kimse neden diye soramazdı :) Umarım son haftalardaki başarısı devam edicek ve bizimle yıllarca kalıcak :)

Kategori 1 Tükendi

Kategori 2 6 Blokta satislar devam ediyor

Kategori 3 Tükendi

Kategori 4 Tükendi

Kategori 5 Tükendi

Kategori 6 Tükendi

Kategori 7 Tükendi

Son Durum.

Ua Uni

şu an tribünümüzün lokomatifi olan oluşumdur.

tarihe geçecek olan hazırlıklarına güvenlik kurulu izin vermemiştir, yine de çok güzel olacak bir şova hazırlanmaktadırlar.

alınlarının akıyla çıkacaklarından da şüphem yoktur.

pegasus tribünde kareografi çalışmaları yapan oluşum. ser verip sır vermiyorlar kareo ile alakalı.

ama heycanlarından çalışmalarından iyi birşey çıkartacaklarından eminim. allah yardımcınız olsun aslan parçaları

gssözlük

Heyecanlandım.Pegasustan izliycem maçı.Umarım efsanevi birşey olur,bende içinde olduğum için sevinirim:D

Melo cildirdi feneri ariyor.

Ayağıma iğne olacağım fakat yine de gidecegim bu maca umarım alırız şu maçı şikecilere bir darbe de biz indirelim.:)

Lig başında ligtv mi iptal ettim digiturküde dondurdum..Kızmayın ama çok sevdiğim kulübüm dahil olmak üzere hiç bir maçı izlemedim şuana kadar..İçime sinmiyor,ben ki bir fb maçı öncesi bu kadar rahat uımursamaz olacaktım..Süper lige karşı hiçbir heyecan yok içimde..Bu sene 7 maça gittim 4 ü Basket 3 ü voleybol Galatasarayımın:(..Futboldan öylesine soğuttular ki..Yarın ligle alakalı bi isteğim yok ama tribünler karaktersiz kişiliksiz şikeci bir takımı gereken bok çukuruna sokarlar umarım..

PES'e göre biz 2-1 yeniyoruz. Elmander-Riera golleri atiyor :D

28 saat kaldi.

Bilet aldım ama acil iş toplantım çıktığından dolayı ve ilk yarıya yetişemeyeceğimden gidemeyeceğim. İlgilenen arkadaşlar var ise bildiriniz.

vltPNX

Akıllı olun !

birsey soracakdim.

Sercan oyniyamacak, antremana da katilamior.

"O listeyi " nerden bulabilirim. Baska sporcularda'da ayni olay, mehmet yildiz mesela,

bütün futbolcular'in ismi yazan ... site, belge fln. nerden bulabilirim? , merak ettim.

birsey soracakdim.

Sercan oyniyamacak, antremana da katilamior.

"O listeyi " nerden bulabilirim. Baska sporcularda'da ayni olay, mehmet yildiz mesela,

bütün futbolcular'in ismi yazan ... site, belge fln. nerden bulabilirim? , merak ettim.

sezer, mehmet yildiz, sercan, umit karan, iskender, ibrahim, sivassporlu kaleci, hapiste olan hani, serdar kulmulbilge ve bir kac kisi daha var iste, önemli degiller onlar zaten, ne yapican

Bütün kulüplerin taraftarlarının kendisini sevdiğini sanan Rıdvan Dilmen için 55 bin kişilik küfürlü bir sövüş yapılamaz mı?

Biletler hakkında son durum nedir ?

Geri
Üst Alt