Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30
Admin cevabi vermis.
nicin?*
Admin cevabi vermis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nicin?*
dogru diyorsun reyis.. bi Galatasaray'lının derbiden sonra foruma yazmaya hakkı OLMALI.![]()
herkes özeri yaziyor ama özerin oynamasi bana sorarsaniz mümkün degil
zaten son macta moral olarak yikildi adam, üstüne ikinci yari baslamadan oyundan alindi.
dia-stoch biri ve canerin ilk 11 deki yeri garanti.
dolayisiyla bienvenu yerine semih oynayabilir.
veyahut baroni yedek kalir, ortada selcuk, emre oynar kanatlarda caner-stoch/dia forvette alex-bienvenu
Sadece 7 Aralık için kalksa cezaları olmaz mı? 8 Aralık'tan itibaren cezaları aynı şekilde devam etse...
Yok öyle şey, dün onlar yüzünden başımız ağırdı, biz neden tölerans gösterelim? Yönetime raporlanan mesajın, gelen şikayetin, eleştirinin haddi hesabı kalmadı, az bile ceza almışlar, takılsınlar dışarıdan işte.
bilica oynayınca yabancı kontenjanı şişiyor.ozer oynar..
Geçen seneki gibi her kaptığımız topu faul verip feneri oyuna dahil etmez umarım hakem. [cünety çakırın olmamasına sevindim]
Geçen seneki gibi her kaptığımız topu faul verip feneri oyuna dahil etmez umarım hakem. [cünety çakırın olmamasına sevindim]
bence bu maç için beraberlige üzülmememiz gerek takımdan tam olarak randıman alamıyoruz kanatlar işlemezken ve atak oyunlarımız yetersizken galibiyet biraz uzak bir ihtimal ha fenerbahçe çok mu iyi derseniz onlarında bizden pek bir farkı yok maçın sonucu geçen haftalara bakılırsa beraberlik gibi duruyor devre yapıcagımız (umarım) kanat oyuncusu transferleriyle 2. yarı derbileride domine etmeye başlarız
bence bu maç için beraberlige üzülmememiz gerek takımdan tam olarak randıman alamıyoruz kanatlar işlemezken ve atak oyunlarımız yetersizken galibiyet biraz uzak bir ihtimal ha fenerbahçe çok mu iyi derseniz onlarında bizden pek bir farkı yok maçın sonucu geçen haftalara bakılırsa beraberlik gibi duruyor devre yapıcagımız (umarım) kanat oyuncusu transferleriyle 2. yarı derbileride domine etmeye başlarız
artık bu sefer feneri evde yenemezsek orası sozun bittigi yerdir [bence]... maglubiyet hatta beraberlik soz konusu OLMAMALI.
rüyamda 3-1 yenmiştik