STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

kardeşlerim Allah korusun ters bi sonucu ben kaldıramam ya :(

herkes özeri yaziyor ama özerin oynamasi bana sorarsaniz mümkün degil

zaten son macta moral olarak yikildi adam, üstüne ikinci yari baslamadan oyundan alindi.

dia-stoch biri ve canerin ilk 11 deki yeri garanti.

dolayisiyla bienvenu yerine semih oynayabilir.

veyahut baroni yedek kalir, ortada selcuk, emre oynar kanatlarda caner-stoch/dia forvette alex-bienvenu

bilica oynayınca yabancı kontenjanı şişiyor.ozer oynar..

4-1-4-1 oynariz,4-4-2 hatasina dusmez Fatih hoca.

Pas yapan bir takima karsi mecburen ortada 3 lu oynatmamiz lazim.

Sadece 7 Aralık için kalksa cezaları olmaz mı? 8 Aralık'tan itibaren cezaları aynı şekilde devam etse...

Yok öyle şey, dün onlar yüzünden başımız ağırdı, biz neden tölerans gösterelim? Yönetime raporlanan mesajın, gelen şikayetin, eleştirinin haddi hesabı kalmadı, az bile ceza almışlar, takılsınlar dışarıdan işte.

Geçen seneki gibi her kaptığımız topu faul verip feneri oyuna dahil etmez umarım hakem. [cünety çakırın olmamasına sevindim]

bekirin sakat olduğu haberi klasik şikabahçe taktiği olabilir

bu nedenle stoch oynayacak gibi hissediyorum

Yok öyle şey, dün onlar yüzünden başımız ağırdı, biz neden tölerans gösterelim? Yönetime raporlanan mesajın, gelen şikayetin, eleştirinin haddi hesabı kalmadı, az bile ceza almışlar, takılsınlar dışarıdan işte.

İşin o boyutu da var tabi...

yanlız saldırır saldırır gol atamazsak ilk yarı sıkıntı olur, soyliyim. ne yapıp edip topu o cizgiden gecirmek sart, sonrasında ise oyunu rolantiye alma luksumuz yok. 90 dakika aynı disiplin ve guven sart.. gercek potansiyelini ortaya koyarsa Galatasaray, kazanır NET. bu mac harbi biraz da ruh işi.

bilica oynayınca yabancı kontenjanı şişiyor.ozer oynar..

yahu biliyorum ama yinede baska cözümler var diyorum iste.

billica-ziegler-yobo-baroni-alex-stoch - bienvenunun yerine semih oynar mesela.

baroni yedek kalir, vs vs birsürü secenek daha var.

yarin ugur boral oynar ama özer oynamaz, ilk 11 baslamaz diyorumbende.

baslarsa benim icin büyük surpriz olur, cokta sevinirim.

gerci ne zaman fenerde etkisiz oyuncu oyniyor diye sevinsem, o hayatinin golunu atip, yeniyor bizi ama neyse.

bence bu maç için beraberlige üzülmememiz gerek takımdan tam olarak randıman alamıyoruz kanatlar işlemezken ve atak oyunlarımız yetersizken galibiyet biraz uzak bir ihtimal ha fenerbahçe çok mu iyi derseniz onlarında bizden pek bir farkı yok maçın sonucu geçen haftalara bakılırsa beraberlik gibi duruyor devre yapıcagımız (umarım) kanat oyuncusu transferleriyle 2. yarı derbileride domine etmeye başlarız

rüyamda 3-1 yenmiştik

Geçen seneki gibi her kaptığımız topu faul verip feneri oyuna dahil etmez umarım hakem. [cünety çakırın olmamasına sevindim]

Elimizden tek bu kurtarır onları zaten öteki türlü ciddi fark atarız diyorum ben.Ama orta hakem yan hakem senelerin vukuatlı isimleri kimse ses çıkarmadıda bunların maça verilmesine yine sessiz kaldık bakalım.

bence bu maç için beraberlige üzülmememiz gerek takımdan tam olarak randıman alamıyoruz kanatlar işlemezken ve atak oyunlarımız yetersizken galibiyet biraz uzak bir ihtimal ha fenerbahçe çok mu iyi derseniz onlarında bizden pek bir farkı yok maçın sonucu geçen haftalara bakılırsa beraberlik gibi duruyor devre yapıcagımız (umarım) kanat oyuncusu transferleriyle 2. yarı derbileride domine etmeye başlarız

artık bu sefer feneri evde yenemezsek orası sozun bittigi yerdir [bence]... maglubiyet hatta beraberlik soz konusu OLMAMALI.

2. yarı derbi olmayacak ( derbi maçı oynayacağımız takım kalmayacak ligde )

artık bu sefer feneri evde yenemezsek orası sozun bittigi yerdir [bence]... maglubiyet hatta beraberlik soz konusu OLMAMALI.

BUDUR.

Geçen sene beraberlik iyidir vs diyordunuz, hakliydiniz. Ama bu sene boyle birsey söz konusu degil. Belki bir kaç sene fb'le maç oynamicaz, bu son sansimiz.

[video=youtube;KYLLSaFJK8Q]https://www.youtube.com/watch?v=KYLLSaFJK8Q[/video]

Geri
Üst Alt