STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Muslera

Eboue - Semih - Ujfa - Balta

Melo

Selçuk - Ayhan

Kazım

Baros - Elmander

FT dener mi böyle birşey ne dersiniz ?

Bence :yenieek:

Kazım ilk 11 başlamalı geçen seneki maçta da zaten iyi oynamıştı ayrı bir motivasyonla maça çıkıyor.

bizim yoneticiler simdiden hakemi etki altina almaya baslamasi lazimdi, her derbi maçinda bizim aleyhimize kritik hatalar yapiyorlar, bu sefer olmaz insallah, ki hakem skora etki edecek hata yapmazsa bu maçi kolay aliriz

Muslera

Melo

Selçuk - Ayhan

Kazım

Baros - Elmander

kazım ama oraya gitmez abi . elmander kazımının yerini degiştir o zaman:yenieek:

Hasan Şaş geldi aklıma birden ve kazanacağımıza emin oldum :tiphat:

İşte bunun kanıtı;

her seye ragmen hasan sas ya :)) anlatacagim olay dunku mactan sonra gerceklesti..

mac sonu otobus onundeki bir taraftar hasan'a: "hasan fener'i yenin hee" der. hasan da "s....ez!" seklinde cevap verir.

ardindan hasan fatih hoca'yla goz goze gelir. o sirada hoca elinde telefon biriyle konusuyordr. hasan mahcup gozlerle "pardon hocam" der :))

fb'ye fena motive olmuslar. semih'inden tut, baros'una kadar. hasan'in o tepkisini anlatmak yetmez. o an yuzundeki ifadeyi gormeliydiniz.

Twitter

Sabri yada Engin olsa Kazım forvete Elmander'in yanına koyulur, sağlı sollu indirirdi fenerbahçeye ama hakkaten fazla opsiyonumuz yok bu maç.

Şükür Elmander'in cezası indi.

defans Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan olsun, ortada zaten Melo & Inan, ileridede Baros ve Elmander oynasın... gerisi valla billa kim oynarsa oynasın okadar fark yapmayacaktır o yuzden stres olmayın.

sag kanatta CKR yardirir reyiz malum fenere oynuyoruz.

Muslera

Melo

Selçuk - Ayhan

Kazım

Baros - Elmander

Ayhanmi yaziyor orada yoksa ben görme özelligimimi kaybettim ?

yahu sabri,yekta sakat engin cezalı, ayhan oynamayacak da kim oynayacak ?

Ayhanmi yaziyor orada yoksa ben görme özelligimimi kaybettim ?

Ortasaha oyuncumuz var mı ? Emre'yi oynatmayacağını düşündüğüm için Ayhan'ı yazdım oraya.

sag kanatta CKR yardirir reyiz malum fenere oynuyoruz.

ben kazımı anlamıyorum istediğinde cok iyi oynuyor fenerdeki chelsea macı gecen senenın ıkıncı yarısındaki cogu mac fener macı falan ama cogunlukla kalitesinin altında oynuyor neden acaba

Sabri,Yekta,Engin,Sercan bu macta yoklar.

riera nın son şansı bu maç fatih hoca riera yı bu maçta oynatır çünkü solda başka alternatif yok.. şaka gibi ya okadar transfer yaptık hala rieranın alternatifi yok.

Biz buraya ne yeni sistemler yazarsak yazalım, kafasının dikine giden bir teknik direktörümüz olduğunu unutmadan yazalım. :)

ben kazımı anlamıyorum istediğinde cok iyi oynuyor fenerdeki chelsea macı gecen senenın ıkıncı yarısındaki cogu mac fener macı falan ama cogunlukla kalitesinin altında oynuyor neden acaba

aynen. guvenimi bir turlu kazanmayan oyunculardan... chelsea macındaki gibi oynayacaksa varsın oynasın. yoksa - puan alır benden. :coffee:

Fatih hoca eskiden 4-3-1-2 oynatan bir hocaydi.

srfydn Şeref Aydın

mactan sonra otobuste lahmacun partisi var. ayrica melo'nun agzinda surekli bir tezahurat: "lalalalaaa saldir galaatasaraay" :)))

3 Aralık

Futbolcuların morali yüksek demekki :) İyi bir haber.

bizimkiler mac havasina coktan girmis :)

bence kazımın asıl sorunu durarak futbol oynaması. adamın dribling denen şeyden haberi yok top ayağına geldiğinde takımın hızını kesiyor ki zaten yavaş oynayan bi takımız.. kazımın daha içeri katederek ve hızlı oynaması lazım ama huylu huyundan vazgeçmez.

Geri
Üst Alt