STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Şimdiden nabzım yükseliyor :asd: maç günü ne yaparım bilmiyorum.

[video=youtube;6OFBgywuNvI]https://www.youtube.com/watch?v=6OFBgywuNvI[/video]

Musleranın her diktiği degaj gol olsun :D

Bi maç futbol sansı bizim yanımızda olsun :) a.gücü maçında çok pozisyon verdiler,kesin gol atarız.Ve savunmamız iyi gol yersekte çok zor yiceğimizi düsünüyorum. Musleraya çok güveniyorum ama her an maçta olmalı bu sikeciler uzaktan çok sut çekiyorlar Allah muhafaza kaza kursununa gitmeliyim.

Bence 2-0 yada 2-1 alırız. :)

Basarılar Aslanlarım :)

Bütün futbolcularımız kariyerlerinin en iyi maçını çıkarsınlar.

Melo - Selçuk Emre-Alex'i, Riera Gökhan'ı, Kazım Ziegleri maymuna çevirsin :)

son dakikalara 3-0 falan önde girelm penaltı olsun alex vursun muslera kurtarsın :)

biletlerde son durum nedir beylerrrrrrrrrrrr

1 2 ve 3. kategoriler kalmış sade

6190_gs-fb-giris.jpg

Bu macda bütün oyuncularimiz ilk önce rakiblere müdahelerde bulunmasi lazim.Saha icindeki piskolojik baski altina almalari lazim bu Kuslari.Emre´ye dirsekler,Alex´e gizli ama kasitli hareketler,Elmanderin hava toplarinda heryeriyle etrafina vurmasi felan..

Son 3 senedeki gibi maclara cikarsa,hic cikmayalim.

Sercan Yıldırım antremana katılmamış.

Fenerbahçe özellikle 3 senedir ezbere top oynuyor. Sistemleri yok.

Taktikleri ise Daum'dan kalma küçük takımlara karşı gol atana kadar şuursuzca saldır, gol attıktan sonra santrafor dahil kendi yarı sahana kapan ve aşırı defans yap ve yine daha sonrasında kontradan atabilirsen devamını at.

Derbilerde ise maçın başında direk kapanık başlıyorlar. Ve dikkat edin genelde derbilerde erken gol yiyorlar daha sonra şuursuzca saldır taktikleri çalışıyor bir şekilde atıyorlar işte.

Bizim maçta FT yönetiminde bu taktik çökecek.

Elmander gibi ileride harika top saklayan ve orta sahaya yardım eden bir santraforumuz var. Eboue oldukça iyi ve zaten Stoch yarım atak bile yapamaz o bölümden. Sol taraftan yine Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz aynı an da çıkmayacaklardır. Gökhan çıkarsa Mehmet beke iner, Mehmet çıkarsa Gökhan bekler genelde böyle yapıyorlar. Ama Gökhan aşırı kötü bir bek olduğu için o kanattan bizim iyi ataklar yapmamız lazım ama maalesef Hakan Balta ve Riera'lı tarafa denk geliyor.

Orta alanda psikolojik baskı altında bir Emre ve yeteneksiz Baroni'leri var. Orta saha üstünlüğünü kesinlikle elimizde 90 dakika tutacağımızı düşünüyorum. Defans hatları çok kötü. Özellikle Yobo-Bilica(Bekir) ikilisi gerçekten vasat. Kalede yine Volkan aşırı bir psikolojik baskı altında olacak.

Tomas-Semih defans göbeğimiz Fenerbahçe'den kat kat kaliteli. Sol bekimiz sıkıntılı o da yine derbi de en azından defansif anlamda elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum.

Alex bu sefer umarım yine kendini yere atar ve penaltı kazanır. Kalemizde de bir aslan parçası var. Eski sahte penaltılarının öcünü alır Alex'den. :)

Şaka bir yana, kısaca yenmemek için değil handikaplı yenmemek için hiç bir neden yok. 11 aslan çıkıp sadece oynasın, sonucu göreceğiz iddia ediyorum bu maçı handikaplı alacağız.

Terim'in derbi karnesi kötü olabilir. Ama psikolojik olarak Fenerbahçe'ye göre daha dinç, daha sağlıklı ve daha güçlü olduğumuz bir gerçek. Eğer taraftarda 90 dakika gerekli desteği verirse, her koldan çok rahat bir galibiyet bekliyorum.

Ben inanıyorum...

Sercan'ın tesislere girmesi yasak

Fatih Terim ile yıllardır yapamadıgımız bize asıl basarısı getiren takım savunmasını kazandık. Eldeki malzemeden dolayı ofansta sorun cekiyoruz ama halledilmiyecek bir sorun degil ocak ayında 1-2 yıl sonundada 2-3 takviyeyle cl takımı olma potansiyeli yüksek takımımızda.

Gelelim derbiye Bir ton sebebimiz var bu derbiyi kazanmamız icin moral olarak iyiyiz Bunu söylemekte üzülüyorum ama dogrusu bu liderlik hasretimiz yanıp tutusuyor rakibi bayadır yenemiyoruz falan fıstık O yuzden bu macta o butun sezon konustugumuz duygusal futbolmu mantıklı futbolmu tartısmasının doruk noktasına ulasıcagını düşünüyorum. Eger aklı duygusallık ile birleştirirsek cok rahat bir galibiyet alıp feneri iyice cehennemin dibine itmiş oluruz. Sadece duygusal olursak nondanın attıgı mac gibi bir mac bekliyor olucak eger sadece akıl ön planda olursa sıkıcı ve maglubiyetin bizi beklicegini söyleyebilirim.

Arkadaşlar bu maçta yine geçen sene ki gibi tüm stadın katılacağı koreografi gösterisi olacak mı?

Su antu denen rezil kavşakların yaptığı görseli tüm futbolculara izletin ,izletinde her sene kaybettikleri maçların bizi nasıl gerizekalılara karşı mahcup bıraktığını görsünler.Biz taraftar falan değiliz ,f5 i biz 10 sene içerde dışarda yensek 20 başkan değişir,ağzı burnu dağılmayan futbolcusu kalmazdı.İlle roma taraftarının tottiye yaptığı gibi antreman basıp tehditmi edelim,bu maçı alacaksınız alamazsanız ve yüzümüzü bir kez daha düşürürseniz,iki elim yakanızda.Ben artık kız tarafı,hanımın çiftliği gerdek gibi laflar duymak istemiyorum,skin lan artık sunları yeter .Dağıtın ,fark atın ..Sonrada sıra bize gelsin ,nasıl adam çükülür öğretelim

Gol atana kadar defansı unutmamak lazım. Golden sonra ise sakin olmalıyız...Bunu beceremiyoruz. Rakip üstümüze geldiğinde panikle dan duna başlıyoruz. Uzun zamandır bu böyle.

Ulan Cimbom hadi be, gözünü seveyim. Bugünü atlattık yarın son okul günü. Bu haftaki sınavlara öylesine giriyorum, bugün Geometriye ' Hayatın Anlamı Galatasaray' yazdım çıktım. fenere koyalım ki aldıgım 0 ların bir anlamı olsun. Hadi be Cimbom.

Geri
Üst Alt