Ozan Tuzlaci
Kırmızı Üye
- 25 Mayıs 2011
- 1.194
- 0
- 996
Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30
3te biri fiyatına demek daha doğru olur. Ardanın gidişinden de Terimi sorumlu tutmak saçma olur. Yıpratma taktiği böyledir. 3 tane doğrunun yanına birkaç yalan yapıştırıp göz boyarsın. Bunu da tam derbi öncesi yaparsın ki olası bir yenilgi de taraftarın bilinçaltı olası bir sonuçta tepkiyi hedef gösterdiğine versin. Camiamızda en sevmediğim şey bu birbirini çekememe ve devamlı muhalefet.
altayli bunlari yazmis
kendini pek sevmesemde su paragrafin altina imzami atiyorum
Ne o Barcelona'yı mı yendi Galatasaray! Yendiğimiz takım yıllarca defalarca mağlup ettiğimiz Gençlerbirliği... Zor bela, tek gol ve sıfır pozisyonla yendik. Galatasaray'ın bu yıl şampiyon olması beni çok şaşırtır. Sezon başında daha iyiydi takım. Lige kötü başladı ama 'Zamanla toparlar; en azından hırs var' diye kredi verdi herkes. Toparlamadığı gibi, hırs da giderek kayboluyor. Terim büyük zaaflar gösteriyor. Reyes, Amrabat gibi isimler Galatasaray'ı kurtarmaz. Atletico'ya kurtarıcı diye Arda'yı ver. Atletico'yu kurtaramadığı için gözden düşmüş Reyes'i aynı paraya al. Bu Mercedes'i, Şahin'le takas etmek gibi bir şey. Amrabat iyi oyuncu ama Galatasaray'ı kurtarmaz. Zaten Terim'e bakarsanız işi çözersiniz. Bu transferlerin hepsine Terim "Havet" diyor. Alınıp işe yaramazsa 'İstemedim' diyecek. İşe yararsa sorun yok. Terim'in taktiğidir bu. Hep kadroda zaaf varmış gibi gösterir ama ne istediğini söylemez. Böylece sorumluluk konusu hep sallantıda kalır.
3te biri fiyatına demek daha doğru olur. Ardanın gidişinden de Terimi sorumlu tutmak saçma olur. Yıpratma taktiği böyledir. 3 tane doğrunun yanına birkaç yalan yapıştırıp göz boyarsın. Bunu da tam derbi öncesi yaparsın ki olası bir yenilgi de taraftarın bilinçaltı olası bir sonuçta tepkiyi hedef gösterdiğine versin. Camiamızda en sevmediğim şey bu birbirini çekememe ve devamlı muhalefet.