STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

altayli bunlari yazmis

kendini pek sevmesemde su paragrafin altina imzami atiyorum

Ne o Barcelona'yı mı yendi Galatasaray! Yendiğimiz takım yıllarca defalarca mağlup ettiğimiz Gençlerbirliği... Zor bela, tek gol ve sıfır pozisyonla yendik. Galatasaray'ın bu yıl şampiyon olması beni çok şaşırtır. Sezon başında daha iyiydi takım. Lige kötü başladı ama 'Zamanla toparlar; en azından hırs var' diye kredi verdi herkes. Toparlamadığı gibi, hırs da giderek kayboluyor. Terim büyük zaaflar gösteriyor. Reyes, Amrabat gibi isimler Galatasaray'ı kurtarmaz. Atletico'ya kurtarıcı diye Arda'yı ver. Atletico'yu kurtaramadığı için gözden düşmüş Reyes'i aynı paraya al. Bu Mercedes'i, Şahin'le takas etmek gibi bir şey. Amrabat iyi oyuncu ama Galatasaray'ı kurtarmaz. Zaten Terim'e bakarsanız işi çözersiniz. Bu transferlerin hepsine Terim "Havet" diyor. Alınıp işe yaramazsa 'İstemedim' diyecek. İşe yararsa sorun yok. Terim'in taktiğidir bu. Hep kadroda zaaf varmış gibi gösterir ama ne istediğini söylemez. Böylece sorumluluk konusu hep sallantıda kalır.

3te biri fiyatına demek daha doğru olur. Ardanın gidişinden de Terimi sorumlu tutmak saçma olur. Yıpratma taktiği böyledir. 3 tane doğrunun yanına birkaç yalan yapıştırıp göz boyarsın. Bunu da tam derbi öncesi yaparsın ki olası bir yenilgi de taraftarın bilinçaltı olası bir sonuçta tepkiyi hedef gösterdiğine versin. Camiamızda en sevmediğim şey bu birbirini çekememe ve devamlı muhalefet.

Eleştirirken illa öldürücez diye bir şey yok.Yada savunurken de ölümüne.

Takımı belli bir noktaya getirdiği aşikar.Hala eksiklerimiz olduğu da çok net.Devre arası gerekli hamleler yapılmaz da başarısız olunursa göz göre göre tabi ki suçlanıcaktır.

Beklediğimden çok daha aklıselim ve olgun bir Terim görüyorum şuana kadar.Ben doğru hamlelerin yapılıcağına inanıyorum.

Fatih Terim'i eleştireceksek;oynattığı oyundan çok,yapmadığı transferlerden dolayı eleştirebiliriz.Eldeki kadro iyi futbol oynayamaz zaten.Sağ açık,sol açık,10 numara gibi hücumun üç önemli etkeni olmadan oynuyoruz.Bunların olmadığını düşünürsek bu takım nasıl iyi futbol oynasın?

FatihTerim e ve bu takıma sallayanlar var :asd::asd:

Kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanırsak Fenerbahçe tökezleyecek. Senelerdir hep biz tökezliyoruz ama bu sene böyle olmayacak !

Bilet almayanlar alsınlar, Çarşamba gününe bilet kalmayabilir;

3492d1323106635-stsl-11-12-h-14-galatasaray-fenerbahce-7-aralik-19_30-xrsp_gif

Ben isterdim ki Altaylı hakemlerin 2 seneden beri kaç puanımızı gasp ettiğini ve bu sezon hakemler tarafından bu kadar doğranmasak şuanda lider olmamız gerektiğini de söylesin. Bunu da Fatih Terim'in yarısından fazlası yeni bir takımla yaptı. Gençlerbirliği maçı eleştirilerine katılıyorum ama hep belaltı vuruyorlar üstelik kendi camiamızın içinden insanlar. El insaf...

günleeeer geçmiyor saatler durdu. fenere koymak borcumuzdur.

Türkiye'de hiçbir maç 300 tlden fazla etmez..

Bilet Haberleri (ÖNEMLI):

Katagorie 1 - Dolu

Katagorie 2 - 214 (askaldi dolu) , 215 , 211 , 202 , 224

Katagorie 3 - Dolu

Katagorie 4 - Dolu

Katagorie 5 - Dolu

Katagorie 6 - Dolu

Biletler Carsamba gününde cok zor bulunabilir ve cok pahali olabilir !

3492d1323106635-stsl-11-12-h-14-galatasaray-fenerbahce-7-aralik-19_30-xrsp_gif

şimdi baktım 400tl lık 101v de bilet var , 600tl lıklerde 213de bılet var

1 Bilet almaya çalıştığında yanyana istediğiniz kadar bilet bulunmamaktadır hatası veriyor, aslında bitmiş ama sistemdem çıkış yapılamadığı için hala satış varmış gibi gösteriyor :)

1 Bilet almaya çalıştığında yanyana istediğiniz kadar bilet bulunmamaktadır hatası veriyor, aslında bitmiş ama sistemdem çıkış yapılamadığı için hala satış varmış gibi gösteriyor :)

Ben Kontrol ettim bilet satin aliyormusum gibi , Yukardaki Tablo 100% Dogru

doğrudur renkdaş son aşamaya kadar ilerlemedim benim hatam pardon

Farketmez kim önce Post ettiyse Abim :) Fener macini alalimda :D

- Forumda Chat falan yok mu ?

Chat gibi bir yer yok forumda, özel mesaj ile istediğin kişiyle konuşabilirsiniz ama.

Geri
Üst Alt