STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

bu seferde yenemezsek ama hic konusmayalim derbi, merbiden bahsetmiyelim.

Yenilmekten korkuyoruz o yüzden yeniliyoruz.

bu sefer sakin, gaz falan yapmadan, kontrollu, sabirli bir mac oynarsak, er yada gec golü bulacagiz.

fener ilk defa bu kadar cok beraberlik yeter düsüncesiyle geliyor bize.

ilk golü atan biz olursak, bunuda ilk yarida bulursak, mac farka gider bence.

ama yok golü biz yersek, panik yapariz, en cok panik taraftar yapar, yeter artik der, dolayisiyla topcular da hemen kafayi yer, olumsuz bir atmosfer olur stadta.

önemli olan bence sakin, kontrollü bir oyunla ilk golü bulabilmek, ardindan vur ölene kadar, cunku fener düsmüs olacak, yerde olacak, kalkacak gücü asla olmaz golü yedikten sonra fenerin.

bu sefer sakin, gaz falan yapmadan, kontrollu, sabirli bir mac oynarsak, er yada gec golü bulacagiz.

fener ilk defa bu kadar cok beraberlik yeter düsüncesiyle geliyor bize.

ilk golü atan biz olursak, bunuda ilk yarida bulursak, mac farka gider bence.

ama yok golü biz yersek, panik yapariz, en cok panik taraftar yapar, yeter artik der, dolayisiyla topcular da hemen kafayi yer, olumsuz bir atmosfer olur stadta.

önemli olan bence sakin, kontrollü bir oyunla ilk golü bulabilmek, ardindan vur ölene kadar, cunku fener düsmüs olacak, yerde olacak, kalkacak gücü asla olmaz golü yedikten sonra fenerin.

Burdan ilk golü atan kazanır çıkıyor.Bende öyle düşünüyorum.

Burdan ilk golü atan kazanır çıkıyor.Bende öyle düşünüyorum.

öyle, eskiden bunu diyorduk ama olmiyordu, lincolnun ilk golü atmasina ragmen kadikoyde yenildiydik, kazimin ilk golu atmasina ragmen arenada yenildik ama bu sefer kalede kaleci var,s toperlerde adam gibi stoperler var allah nazardan uzak tutsun hepsini, arti olarak takim olarak defans yapan bir kadromuz var.

ilk gülü bulduktan sonra feneri kesinlikle yenecegimizi düsünüyorum, ilk gol erken gelirse, farka bile gideriz diyorum ama olurda fener ilk golu atarsa, inanilmaz panik yapicagimizi görür gibiyim.

hem taraftar olarak, hem topcular olarak dagiliriz.

Fenerin kesin olarak ilk golu atmamasi lazim olay sadece bu.

öyle, eskiden bunu diyorduk ama olmiyordu, lincolnun ilk golü atmasina ragmen kadikoyde yenildiydik, kazimin ilk golu atmasina ragmen arenada yenildik ama bu sefer kalede kaleci var,s toperlerde adam gibi stoperler var allah nazardan uzak tutsun hepsini, arti olarak takim olarak defans yapan bir kadromuz var.

ilk gülü bulduktan sonra feneri kesinlikle yenecegimizi düsünüyorum, ilk gol erken gelirse, farka bile gideriz diyorum ama olurda fener ilk golu atarsa, inanilmaz panik yapicagimizi görür gibiyim.

hem taraftar olarak, hem topcular olarak dagiliriz.

Aynen savunma iklimiz, kalecimiz ve önlerinde oynayan Melo çok iyi o yüzden gol atarsak birde seyirci baskısıyla maçı kesinlikle vermeyiz.

Ama gol yersek zaten Anadolu takımlarına bile kendi evimize zor pozisyona giren bir takım olduğumuz için o panikle hepten sıvayabiliriz.

İlk golü bizim yememiz çok kötü olur.

Bu mac penalti olabilir.

Ticky'mizi kaldir kanarya...

Yenilmekten korkuyoruz o yüzden yeniliyoruz.

Bazen yenilmekten korkuyoruzda yeniliyoruz, bazende asiri havaya girip rakibi kücümsetiyoruzda yeniliyoruz (Misal 2008 deki 4-1lik mac. Herkes bizim kac farkla yenecegimizi konusuyordu, sonuc ortada)

Ne asiri güven, nede korku olmali.

Bence kimse yok 5 atariz yok 6 sallariz diye konusmasin, simdilik zor böyle bir skor. Yenelim yeter, ki yenecegimizi düsünüyorum.

Sakin oynamaliyiz, Hakem kararlarina asiri tepki vermemek lazim, Seyirci galeyana gelirse bu sahdaki oyuncularimizada negatif etki yapiyor.

Ev sahibi olmanin avantajini iyi kullanmaliyiz artik.

Ne kadar söylemek istemesemde, FB bunun iyi bir örnegi. Adamlar seyirci avantajini gercekten cok iyi kullaniyor bize karsi, sira bizde.

aynen hurra saldırmıcaksın. sakin oynucaksın.

Edit.

Bazen yenilmekten korkuyoruzda yeniliyoruz, bazende asiri havaya girip rakibi kücümsetiyoruzda yeniliyoruz (Misal 2008 deki 4-1lik mac. Herkes bizim kac farkla yenecegimizi konusuyordu, sonuc ortada)

Ne asiri güven, nede korku olmali.

Bence kimse yok 5 atariz yok 6 sallariz diye konusmasin, simdilik zor böyle bir skor. Yenelim yeter, ki yenecegimizi düsünüyorum.

Sakin oynamaliyiz, Hakem kararlarina asiri tepki vermemek lazim, Seyirci galeyana gelirse bu sahdaki oyuncularimizada negatif etki yapiyor.

Ev sahibi olmanin avantajini iyi kullanmaliyiz artik.

Ne kadar söylemek istemesemde, FB bunun iyi bir örnegi. Adamlar seyirci avantajini gercekten cok iyi kullaniyor bize karsi, sira bizde.

Buna cok katiliyorum, gereksiz yerlerde, gereksiz pozisyonlarda hakemin cok hakli oldugu yerlerde inanilmaz tepki, yuhalama, islik yagdigi zaman hakem seni ciddiye almaz, buna bile tepki veriyorlarsa der, gecer, yürü gidin der.

Mesela Elmanderin gördügü kirmizi kart sonrasindaki tepki ben gereksiz bulmustum, cunku kasti yada degil, o pozisyon kirmizi kartlik bir pozisyon idi.

özellikle ilk baslarda, ilk yarim saat tepkide abartmamak lazim, ha bakarsin hakem yanlis karar üstüne yanlis karar veriyor, iste o zaman ölümüne tepki vereceksin, orasi ayri tabi.

yoks ahem hakem kafayi yiyor, hem topcularimiz her karara itiraz etmekten, kendilerini maca veremiyorlar, hakemle ugrasip duruyorlar.

qqqaz.png

Kareografi soyle olsa bomba olur ya...

Oda guzel reyiz benim icin fark etmez. Aslan daha uyumlu olmus tabi :D

Harbi oyle birsey yapsalar muhtesem olur ya mesalelerle felan ust tarafi... [pofffff be]

Volkan

GG Bilica Yobo Ziegler

Özer Selçuk Emre Stoch(baroni)

Alex

Dia(semih)

Muhtemelen böyle çıkacak fener.

Geri
Üst Alt