Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık bu sefer feneri evde yenemezsek orası sozun bittigi yerdir [bence]... maglubiyet hatta beraberlik soz konusu OLMAMALI.
bence durumları okadarda kötü degil hatta kanaatimce 2 takım birbirine gerçekten denk futbol oynuyor bu sene fenerin oturmuş bir kadrosu var hani bazı arkadasların dedigi gibi fark atılcak bir kadroda degil kazanma alışkanlıgı olan bir takım herşeye ragmen fenerbahçeyi övüyormuş gibi olmayım ama sadece gördüklerimi söylüyorum biz daha yeni bir takımız defans yapmayı ögrendik son 5 6 senedir olmayan özgüveni kazanmaya çalışıyoruz taraftarlar dahil bu kolay bir iş degil işin atak tarafında belli bir taktigimiz yok misal fener için bir kaç organizasyon sayabiliriz onlara göre + yönlerimizde var ortasaha göbegimiz ve forvetlerimiz
işin özeti bu yarı derbileri kaybetmessek ki beşiktaşı atlattık sırada fenerbahçe trabzon var bu takım 2. yarıda akar playoff tada akar
rüyamda 3-1 yenmiştik
Gol yersek taraftar galeyana gelirse yanarız.
Kanatları işlemeyen bir takımız.Mert'e maalesef katılıyorum.Beraberlik kötü bir sonuç olmayacak gibi bakıldığında ama bunu ben bile yediremem.
işte kilit nokta valla erken gol çok zor duruma sokar bizi kesinlikle gol yememek lazım eger 50 60 lara kadar yemezsek beraberlik geldi diyebiliriz hatta galibiyetin ucuda gözükür taraftar baskısıyla 60 70 aralıgında bir şekilde birtane araya sıkıştırabiliriz aslında takımımız lucescu lu döneme benziyor sıkı defans disiplin maç boyunca kanser eden ama araya bir tane sıkıştırıp maçı kazanan
umarım bu derbiyi alırız ve fenerbahçeyi ligden güzel bir şekilde ugurlarız![]()
eger bu sene evdeki macı kazanamazsak koruyacagımız pek bir deger kalmayacak ortada. uzun yıllarda alay konusu oluruz [dusunemek bile istemiyorum] neler soyleyeceklerini tahmin etmeye calısın az cok... bu macı kazanmak sart, diger Galatasaraylıları bilemem fakat benim icin onur mucadelesi gibi bisey. [herkes icin oyle oldugunu dusunuyorum]![]()
Bu maç öyle bir puan durumuna denk geldi ki gerçekten kilit bir maç.
Kaybedersek çok kötü olur bizim için.Devre arası 2 takviye gerekiyorsa 3-4 takviye yapılması gerekir.

reyis avatar yakıyor [AYNI FİKİRDEYİM ZİRA]![]()
Bu maç öyle bir puan durumuna denk geldi ki gerçekten kilit bir maç.
Kaybedersek çok kötü olur bizim için.Devre arası 2 takviye gerekiyorsa 3-4 takviye yapılması gerekir.
Benim en büyük hayallerimdendir Lampard'ı bu forma altında görmek reis
9 yaşından beri Lampard hayranıyım futbol oynarken ona özenirim![]()

işte kilit nokta valla erken gol çok zor duruma sokar bizi kesinlikle gol yememek lazım eger 50 60 lara kadar yemezsek beraberlik geldi diyebiliriz hatta galibiyetin ucuda gözükür taraftar baskısıyla 60 70 aralıgında bir şekilde birtane araya sıkıştırabiliriz aslında takımımız lucescu lu döneme benziyor sıkı defans disiplin maç boyunca kanser eden ama araya bir tane sıkıştırıp maçı kazanan
umarım bu derbiyi alırız ve fenerbahçeyi ligden güzel bir şekilde ugurlarız![]()
tamam, fazla cezalı yoktu, 6 kişi, 3'ü dün ceza almış, onlar kalkmayacak, yaptıklarından 1 günde yırtamazlar. diğer cezalar da 1-2 gün kaldığı için kalktı, idare ettik yani.