STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

arda yok beyler kesin kazanıcaz ardanın oynadıgı butun fener maclarını kaybettık son senelerde gecen sene ilk devre oynamamıştı kadıköyden 10 sene sonra galibiyeti kaçırmıştık ikinci mact yeniyorduk oyuna girdi macı kaybettik o yüzden bu macı kesin alıcağımıznda eminim yani

Bende işi 60tan sonrasına bırakırsak kaybedebiliceğimizi düşünüyorum.Ne olursa olsun şuan Fenerin yedek kulübesi bizimkinden çok üstün olucak.Oyuna Stoch-Dia gibi isimler girebilir 60 tan sonra ve farklı özellikleri olan oyuncular olduğu için oyunun şeklini değiştirebilirler.Bizde kim giricek oyuna? Engin yok,Sercan yok...Belki sırf bu yüzden Baros yedek başlayabilir.Yada tüm kozları oynayıp skoru erkenden bulmayı seçicek Terim,şimdilik bilemiyoruz.

stoch dia hızlı oyuncular sıkıntı yaratırlar bizim beklere :/ o açıdan haklısın ama ortasahaları düşücektir meloyla selçuga bu konuda çok güveniyorum kanatlar dışında her mevkide fiziksel olarak üstün gelicegimize inanıyorum ve nekadar sevmesemde bu lafı alex gerçegi meloya çok iş düşüyor çok klişe olucak ama alex fenerbahçenin herşeyi çok sıkıntıya sokarız

heyecan ust seviyelerde seyrediyor...

Muslera-Volkan = GS

Eboue-Gökhan = GS

Ujfalusi-Yobo = GS

X-Bilica = GS

Hakan-Ziegler = FB

Melo-Cristian = GS

Selcuk-Selcuk = GS

Ayhan-Alex = FB

Kazim-Stoch = Beraberlik

Riera-Özer = GS

Elmander-Bienvenu = GS

kazm.jpg

Ex-fbli Kazim hattrick yapip FB'i Bank Asyaya yolluyormus. Bunuda Parçali'yi giyerken.

EHFSHANE LAN EHFSHANE

Baros'un maçı olsun bu.. yakısır King'e.

Muslera-Volkan = GS

Eboue-Gökhan = GS

Ujfalusi-Yobo = GS

X-Bilica = GS

Hakan-Ziegler = FB

Melo-Cristian = GS

Selcuk-Selcuk = GS

Ayhan-Alex = FB

Kazim-Stoch = Beraberlik

Riera-Özer = GS

Elmander-Bienvenu = GS

Normal şartlarda Stoch Kazım'dan daha iyi ama bu maçta Kazım Stoch'un önüne geçebilir performans konusunda. :yenieek:

Muslera-Volkan = GS

Eboue-Gökhan = GS

Ujfalusi-Yobo = GS

X-Bilica = GS

Hakan-Ziegler = FB

Melo-Cristian = GS

Selcuk-Selcuk = GS

Ayhan-Alex = FB

Kazim-Stoch = Beraberlik

Riera-Özer = GS

Elmander-Bienvenu = GS

8-2 yeneriz mi diyorsun renkdaş?

stoch dia hızlı oyuncular sıkıntı yaratırlar bizim beklere :/ o açıdan haklısın ama ortasahaları düşücektir meloyla selçuga bu konuda çok güveniyorum kanatlar dışında her mevkide fiziksel olarak üstün gelicegimize inanıyorum ve nekadar sevmesemde bu lafı alex gerçegi meloya çok iş düşüyor çok klişe olucak ama alex fenerbahçenin herşeyi çok sıkıntıya sokarız

Bu derbide yıllar sonra ilk kez oyunu kontrol edebilicek,ağırlığını koyup topun bizde kalmasını sağlayabilicek oyuncular bizde;Melo-Selçuk.Bunlar bu görevi iyi yaparlarsa zaten her türlü biz avantajlıyız.Ben de en çok buna güveniyorum.Ayrıca yıllardır savunmada Neill hariç topu verdiğinde olumlu kullanıcağını düşündüğün,presle saçmalamıyacak kimse yoktu bizde.Şimdi Semih-Eboue-Ujfalusi 3lüsü var.Oyunu kontrol etmede bir başka avantajlı olduğumuz nokta da bu.

Baros'un maçı olsun bu.. yakısır King'e.

tek forvet olarak çıkarsa sahaya yoboyla işi zor olur ama elmander destegiyle oy oy oy diyorum yeter ki adam akıllı 2 3 pozisyon pas olsun :D kazım kessin elmander indirsin karabolde kral baroş üst aglara taksın :D

Bu derbide yıllar sonra ilk kez oyunu kontrol edebilicek,ağırlığını koyup topun bizde kalmasını sağlayabilicek oyuncular bizde;Melo-Selçuk.Bunlar bu görevi iyi yaparlarsa zaten her türlü biz avantajlıyız.Ben de en çok buna güveniyorum.Ayrıca yıllardır savunmada Neill hariç topu verdiğinde olumlu kullanıcağını düşündüğün,presle saçmalamıyacak kimse yoktu bizde.Şimdi Semih-Eboue-Ujfalusi 3lüsü var.Oyunu kontrol etmede bir başka avantajlı olduğumuz nokta da bu.

ya takımımız gerçekten en azından geçmiş senelere göre çok iyi ama işte birtek şu oyunun atak kısmında yaratıcılık hız sıkıntımız var devre arasında bunun çözülecegine inanıyorum ama fenerbahçe ninde iyi defans anlayışına karşı yarın ki maçta nasıl gol bulabiliriz bilemiyorum en çok güvendigim şöle adam akıllı her devrede 15 20 dk bunaltabilirsek karabolden duran toptan yada top kaptırdıklarında yapıcagımız organize kontra atak gollerine (bu dönem iyi yaptıgımız işlerden biri) güveniyorum yada artık kazımla riera futbol oynamaya karar vericekler

Muslera-Volkan = GS

Eboue-Gökhan = GS

Ujfalusi-Yobo = ortada

X-Bilica = GS

Hakan-Ziegler = FB

Melo-Cristian = GS

şahin-inan = GS

X-Alex = FB

Kazim-Stoch = FB

Riera-Özer = GS

Elmander-Bienvenu = GS

Sağ önde Kazım oynar büyük ihtimalle.Ziegler'e ekstra dikkat etmesi gerekicek.

Semih kaya oynicakmı

Bir takım vardır, o takım her zaman gururuyla mücadele etmiş, onuruyla top oynamış, alın teriyle kazanmış, şerefiyle mağlup olmuştur.

Bir takım vardır, o takım hiç bir zaman şerefini, gururunu, haysiyetini, onurunu, inandığı şeyleri para, pul, kupa için satmamıştır.

Bir takım vardır, o takım taraftarını coğu zaman sevindirmiş, bazı zaman üzmüş, ama hiç bir zaman utandırmamıştır.

Bir takım vardır, o takım Türkiyemizi Avrupada her zaman en iyi şekilde temsil etmiş, Türkiyemizi hiç bir zaman zor durumda bırakmamıştır.

Çarşamba günü sonuç ne olursa olsun, bunları unutmayın, çünkü o takım BİZİM takım, o takım bizim takım. Işte o takım GALATASARAY´IMIZ.

Almanyadan selamlar....

Geri
Üst Alt