STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Birazdan stadın önünden geçeceğim yoldayim

şükür iyiyim. 7 Aralık'a itafen diyorsun ha :) bu akşam kazanmanız için fb ye top yaptırmamanız lazım bence en önemli nokta bu .. gerisi zaten gelecektir. beraberik kokuyo gibi :) gerçi bizim isteğimiz bu :D

Şikecilere büyük darbeyi vurma zamanı bu zaman o yüzden diğer maçlarda falan yenilmemizi istede bu maçta yenelim.

ben harbi kötüyüm...

dün gece sabaha kadar bu maci gördüm rüyamda.hayirdir insallah diyip skoru veriyorum.rüyamda gördügüm skor 4-3.sabah uyandim ve tekrar yattim ve yine ayni skoru gördüm. ;)

rierayı bjk maçında nasıl buldunuz ? başıma bi iş gelmeyecekse ben açıkcası o maç beğenmiştim yani kanatları pek kullanmadık ama kullandığımız zaman onun oynadığı zamanki sol tarafı kullandık ve bence hilberti baya yordu o zman

dün gece sabaha kadar bu maci gördüm rüyamda.hayirdir insallah diyip skoru veriyorum.rüyamda gördügüm skor 4-3.sabah uyandim ve tekrar yattim ve yine ayni skoru gördüm. ;)

öyle birşey olursa birçok arkadaş hayatlarından önemli şeyler kaybeder

rierayı bjk maçında nasıl buldunuz ? başıma bi iş gelmeyecekse ben açıkcası o maç beğenmiştim yani kanatları pek kullanmadık ama kullandığımız zaman onun oynadığı zamanki sol tarafı kullandık ve bence hilberti baya yordu o zman

Hilbert ile JB gecmisti :)

Bugün icimde sanki penalti kaciracakmisiz gibi bir his var :(

Kalpten gidecem heralde.

şükür iyiyim. 7 Aralık'a itafen diyorsun ha :) bu akşam kazanmanız için fb ye top yaptırmamanız lazım bence en önemli nokta bu .. gerisi zaten gelecektir. beraberik kokuyo gibi :) gerçi bizim isteğimiz bu :D

Bugün ayın 29 u olsaydı 29-0 derdim:D

Eger Alex i Meloyla kitlersek isleri zor olur.Kanatlarında pek is yok zaten.Gerci bizim kanatlarda felaket:)

Beraberlik dedigin gibi sizle, FB ye yarar:DBen beraberligi bile yenilgi sayıyorum:)

ben bugune kadar ezıklere karsı ne kadar guzel oynasakta macı alamıyoz kotu oynayalım ama yenelım ılk 15 dk da 1 2 gol atarsak farka gıderız en buyuk guvencem kalemız ole orta sahadan gol yemeyız sacma sapan..

rierayı 70 den sonra soktuğunuz zaman etkili olabiliyor. rakip takım yorulunca. bu maçta da aynısı uygulanırsa etkili olabilir son zamanların etkisiz gökhan gönülü karşısında

Geri
Üst Alt