Turgay Oktay
Parçalı Üye
- 15 Ağustos 2009
- 2.696
- 0
- 1.306
Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30
Birazdan stadın önünden geçeceğim yoldayim
Birazdan stadın önünden geçeceğim yoldayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah'ım sen bize 5 dakika kala "koyduk mu" demeyi nasip et.
Allah'ım sen bize 5 dakika kala "koyduk mu" demeyi nasip et.
Neden kizalim abi? Ama neye dayanarak böyle düsünüyorsun? Sadece bir his mi?
şükür iyiyim. 7 Aralık'a itafen diyorsun habu akşam kazanmanız için fb ye top yaptırmamanız lazım bence en önemli nokta bu .. gerisi zaten gelecektir. beraberik kokuyo gibi
gerçi bizim isteğimiz bu
![]()
Hoşbulduk kardeşim nasılsınişlerin yoğunluğundan foruma giremiyorum 1-2 haftaya sık sık görüşürüz inşallah
![]()
Eyvallah abi takılıyoruz işte iyiyim, sen nasılsın?![]()
dün gece sabaha kadar bu maci gördüm rüyamda.hayirdir insallah diyip skoru veriyorum.rüyamda gördügüm skor 4-3.sabah uyandim ve tekrar yattim ve yine ayni skoru gördüm.![]()
rierayı bjk maçında nasıl buldunuz ? başıma bi iş gelmeyecekse ben açıkcası o maç beğenmiştim yani kanatları pek kullanmadık ama kullandığımız zaman onun oynadığı zamanki sol tarafı kullandık ve bence hilberti baya yordu o zman
ben harbi kötüyüm...
nasil yani renkdas anlamadim?öyle birşey olursa birçok arkadaş hayatlarından önemli şeyler kaybeder
şükür iyiyim. 7 Aralık'a itafen diyorsun habu akşam kazanmanız için fb ye top yaptırmamanız lazım bence en önemli nokta bu .. gerisi zaten gelecektir. beraberik kokuyo gibi
gerçi bizim isteğimiz bu
![]()
rierayı bjk maçında nasıl buldunuz ? başıma bi iş gelmeyecekse ben açıkcası o maç beğenmiştim yani kanatları pek kullanmadık ama kullandığımız zaman onun oynadığı zamanki sol tarafı kullandık ve bence hilberti baya yordu o zman