STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Çıkalım şu kadroyla parçalayalım şunları.!

abBHqVeaI.jpg

Şöyle bir kadro dağıtır demiştim Fenerbahçeyi.

Sercan oynayamadı cezası nedeniyle Emre oynadı o da olurdu, iyide oynadı.

Sezon başından beri çoğu zaman tek forvet oynadık, artık bu düzende ısrar etmemiz gerekiyor.Solda Engin veya Emre oynar ama ben Emre'nin oynamasından yanayım.

Devre arası sağ açık ve orta saha için bir rotasyon oyuncusu alarak kadroyu güçlendirmemiz gerekir.

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | 7 Aralık | Maç Sonucu

Aynen vala ses falan kalmadı , tepeden tırnağa ıslandık ama değer.. Müthiş bir geceydi. Maçtan sonra ultrAslan'la birlikte bar'a geçtik.. Sürekli Sensiz olmaz Galatasaray çalıyodu.

Avazımız cıktıgı kdr bağırdık.. Kısa süre öncede evime geçebildim.Uzun zamandır böyle bir eğlence yaşamamıştım..

En büyük eğlence Fene(v)bahçe.. :D :D

e yaniiii :D emre çolak savunmaya yardım etti. kazımda daha çok mücadelesiyle ön plana çıkar demiştim.ve fener savunmasını elmanderin -barosun mücadelesi bitirir,yarı sahadan çıkamazlar demiştim. ilk yarı çıkamadılar.:o

Ama bu kadroya ofansif değil dedin, onuda söyle :)

10 numara maç oldu ya baskı pres atak güzel oynadık EZDİK sondaki golü göremedim keşke olmasaydı ama neyse

ses falan kalmadı hayatım en iyi saatlerini geçirdim diyebilirim ben böyle bir Galatasaray beklemiyordum Emre Çolak bile devleşti yendik daha önemlisi ezdik daha nediyim bilmiyorum balları 5-6 gol atmamızı engelledi attığımızın 3 katını kaçırdık bugün hayatımın en iyi saatlerini geçirdim çok mutluyum :)

Öyle böyle değil ya dağıttık perişan ettik resmen yanımızdaki fenerlilerden çıt diye ses çıkmadı maç boyunca :D

malex'e o golu attırmamalıydık yae. 3 - 0 cok guzel olurdu, illa atacak o alex maymunu bitane.. gıcık oluyorum :ka21:

31 ve kücük melo budamı tesadüf be volkan!:D

Özlenilen Galatasaray İşte bu.. İmparator farkı bu olsa gerek.. :)

eve yeni geldim saatfflerim gitti yolda ama olsun koyduk ya *****lere yeter bana o...tribün süperdi...

Çok pis geçirdik :ka21:

Valla cok özlemişim lider olmayı Derbi kazanmayı Tesekkürler baskan Tesekkürler hoca

ulan 10 dakkadir emre colak cikarken formayi cikardi neden sari kart görmedi diye tartisiyorlar yaw.

Şampiyon cimbombomum ne istersen iste bendennn , istersen donatalım dört bır yanı bayraklarlaaaa , istersen çınlatalım sokakları şarkılarlaaa , istersen eğlenelım davullarla zurnalarlaaa ...

ulan 10 dakkadir emre colak cikarken formayi cikardi neden sari kart görmedi diye tartisiyorlar yaw.

Ondan daha komiği, Terim niye Kapşon giydi diyor, futbolcular ıslanırken dedi Erman :) yazıklar olsun bunlara

Geri
Üst Alt