Sezer ÖZAY
Kırmızı Üye
- 5 Mayıs 2011
- 2.406
- 316
- 1.343
Cevap: STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor - Galatasaray | 11 Aralık | 19.00
Sercan'da yok kadroda
Sercan'da yok kadroda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazım'ın yerine Engin'i oynatır mı hoca bu hafta?
Aslında geçen hafta topu ilerde tutma konusunda fiziği ile baya iş yaptı Kazım ama![]()
Ts:2,55 - biz:2,10 iddaa'da
Engin'de Kazım'da oynar.
Trabzon forumlarında Galatasarayımıza söylenenler... Sadri Şenerin Selçuk İnanla ilgili saçma salak açıklamaları... Ve trabzonunda teşvik işine bulaşması ve kirlenmesine rağmen hala avrupada trabzonu destekleyen zihniyeti anlayamıyorum. kimse bana ya türk takımı,ülke puanı vızırtısı yapmasın. bu pisliklerden gelicek ülke puanı olmaz olsun. Umarım en kısa zamanda elenirler!!! inşallah çakarızda bu pisliklere
Arkadaşlar Terim'in Zan'ı daha çok tuttuğunu biliyoruz. Kesin oda istemeyerek Serveti kadroya almıştır. Belki Zanda 1,2 haftadır birşeyler görüyor almıyor. Bu karar içinde hocayı yargılamam, adam gece gündüz çalışıyormuş. Varki birşeyler öyle seçim yapıyor. Brlki Mertandanda bazı eksiklikler var.
Arkadaşlar Terim'in Zan'ı daha çok tuttuğunu biliyoruz. Kesin oda istemeyerek Serveti kadroya almıştır. Belki Zanda 1,2 haftadır birşeyler görüyor almıyor. Bu karar içinde hocayı yargılamam, adam gece gündüz çalışıyormuş. Varki birşeyler öyle seçim yapıyor. Brlki Mertandanda bazı eksiklikler var.
Ujfa,Semih uyumunu bozmamak için adamı bek oynattıservette demekki bi puyolluk sezdi hocagenclerbiligi macında yaptıgı hatayı hala anlayamadım o topa niye zıpladıgınıda gercekten anlamak istemiyorum. allahtan herve tum vuramadı topa. ama bu macta bu adamın hatalarını trabzondaki topcular gol yapar.