STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor - Galatasaray | 11 Aralık | 19.00

Sercan'da yok kadroda

Kazım'ın yerine Engin'i oynatır mı hoca bu hafta?

Aslında geçen hafta topu ilerde tutma konusunda fiziği ile baya iş yaptı Kazım ama:)

Ts:2,55 - biz:2,10 iddaa'da

Bu maç acaba 2 forvet mi çıkarız yoksa Engin'de 11'e girip tek forvet mi çıkarız

Onu bunu bilmem ama 2 forvet çıkmamız lazım.

gökhan zan sakatmı beyler. yok yani sakat degilse serveti kadroya alma cabaları neden onu anlayamıyorum. adama tekme atılması gerekirken hala kadroya zorla alınıyor.

Gökhan Zan´in olmamasini anlamiyorum. Yani Servet´in yüzünde bile bir an evvel kacmak istiyorum ifadesi varken, neden Gökhan Zan kadroya alinmaz? Her anlamda daha iyi bir futbolcu oldugunu düsünüyorum Gökhan´in. Sakatligi yoksa eger cok yanlis secim. Umarim Eboue oynar da Servet´e gerek kalmaz.

Trabzonspor Galatasaray gibi takim halinde oynayan, belli bir sistemin disina cikmayan, cok kosan, mücadele eden iyi bir takim. Gecen sezon kadar kaliteli degiller, ama kötü de degiller. Zaten CL´de yaptiklari ortada. Belki de 6 macta sadece 1 yenilgi alan tek Türk takimidir, arastirmak lazim. Tebrik ediyorum ayrica.

Ben en cok Alanzinho´dan cekiniyorum. Bize cok ters gelen, herzaman etkili olan bir futbolcu. Dikkat etmek lazim. Ama Galatasaray kendi gibi oynarsa Trabzonspor´un bizi yenme sansi yok. O kalite onlarda yok. Zaten son 3 maca girdik. Fenerbahce macindaki kazanma arzusunu sahaya yansitmamiz lazim kesinlikle. Herkese bir mesaj vermeliyiz Galatasaray olarak. Bu sezonu istiyoruz ve alacagiz demeliyiz. Derbilerde yenilgi almamaliyiz.

Beyler takimin basinda Fatih hoca var siz degil,antremanlara o cikiyor ondan dolayi almamistir gökhan'i.

Trabzon forumlarında Galatasarayımıza söylenenler... Sadri Şenerin Selçuk İnanla ilgili saçma salak açıklamaları... Ve trabzonunda teşvik işine bulaşması ve kirlenmesine rağmen hala avrupada trabzonu destekleyen zihniyeti anlayamıyorum. kimse bana ya türk takımı,ülke puanı vızırtısı yapmasın. bu pisliklerden gelicek ülke puanı olmaz olsun. Umarım en kısa zamanda elenirler!!! inşallah çakarızda bu pisliklere

Arkadaşlar Terim'in Zan'ı daha çok tuttuğunu biliyoruz. Kesin oda istemeyerek Serveti kadroya almıştır. Belki Zanda 1,2 haftadır birşeyler görüyor almıyor. Bu karar içinde hocayı yargılamam, adam gece gündüz çalışıyormuş. Varki birşeyler öyle seçim yapıyor. Brlki Mertandanda bazı eksiklikler var.

Trabzon forumlarında Galatasarayımıza söylenenler... Sadri Şenerin Selçuk İnanla ilgili saçma salak açıklamaları... Ve trabzonunda teşvik işine bulaşması ve kirlenmesine rağmen hala avrupada trabzonu destekleyen zihniyeti anlayamıyorum. kimse bana ya türk takımı,ülke puanı vızırtısı yapmasın. bu pisliklerden gelicek ülke puanı olmaz olsun. Umarım en kısa zamanda elenirler!!! inşallah çakarızda bu pisliklere

ben de çarşamba ts nin çıkmamasına üzüldüm diyemem ;)

Arkadaşlar Terim'in Zan'ı daha çok tuttuğunu biliyoruz. Kesin oda istemeyerek Serveti kadroya almıştır. Belki Zanda 1,2 haftadır birşeyler görüyor almıyor. Bu karar içinde hocayı yargılamam, adam gece gündüz çalışıyormuş. Varki birşeyler öyle seçim yapıyor. Brlki Mertandanda bazı eksiklikler var.

servette demekki bi puyolluk sezdi hoca:D genclerbiligi macında yaptıgı hatayı hala anlayamadım o topa niye zıpladıgınıda gercekten anlamak istemiyorum. allahtan herve tum vuramadı topa. ama bu macta bu adamın hatalarını trabzondaki topcular gol yapar.

Adam hergun antremana cikiyor futbolcularla,istedigini yapar kimse karisamaz.

servette demekki bi puyolluk sezdi hoca:D genclerbiligi macında yaptıgı hatayı hala anlayamadım o topa niye zıpladıgınıda gercekten anlamak istemiyorum. allahtan herve tum vuramadı topa. ama bu macta bu adamın hatalarını trabzondaki topcular gol yapar.
Ujfa,Semih uyumunu bozmamak için adamı bek oynattı:D

beraberligin bize yeticegi maçtır fazla maceraya gerek yok

Bu havayla Trabzon'u da geçeriz.

Zaten geniş kadroları yok,yorgunlar.

Trbazonda kazanmak zorunda, kaç haftadır kazanamıyormuş. Gerekirse 1 puanda iyi olur. Gençler, fb,Ts bu seriden 7 puan alırsak iyi olur diyorduk.

Geri
Üst Alt